HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 6., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 6., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 6., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 6., kedd 12:03
Ha valamelyik duplanevű faszkalapról lenne szó, azt mondanám jogos, így viszont egyáltalán nem értek egyet. Lahoznál nem éreztem azt, hogy szándékosan ellenünk vagy a barcának fújt volna, ő mindkét oldalra rendszeresen tévedett. Sokszor felidegesített, de azt is imádtam, amikor a barcások szidták, mert pont velük cseszett ki. Számára az volt a legfontosabb, hogy róla szóljon a meccs, a két csapat és a sztárok helyett ő legyen a középpontban.ferni írta: Jaj de jót röhögtem....![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 6., kedd 11:19
egyik legszarabb biro volt everferni írta: Jaj de jót röhögtem....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 6., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 5., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 5., hétfő 15:22
Én írtam Megy a meccsbe, mikor kérdezték Asensio miért nem kezd csak az összeg nem volt meg, de több mint vàrtam.Realista24 írta: Nem tudom mar ki kerdezte, de a 2. es 3. hely kozott 7m euro a difi a penzdijazast illetoen.
35,6m jar minden csapatnak fixen, a tobbi szazalekos alapon megy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 5., hétfő 9:29
Tudom, igen az az internetes dumája tényleg bekavart. Jó lett volna valami grandiózusabb búcsú, megérdemelte volna. Nem egyhamar lesz ilyen csatárunk.Realista24 írta:Reggel szolt Karim, hogy akkor ugy dontott megy. Sok csapattarsa lehet csak a meccs elott az oltozoben tudta meg. Szerintem sokuk le volt fagyva.Pad'em írta:
Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?
Mondjuk, ahogy Ancelotti is mondta Karim nem annyira az a rivaldafény ember, de akkor is egy ekkora legendát 14 év után illett volna valahogy komolyabban.
Ahhoz képest ami Ramosnál meg Cénél volt persze szep volt ez a dobálás, de nekem van hiányérzetem. Marcelónak tavaly volt valami, nem emlékszem?
A szurkolok meg keszultek volna valamivel, aztan jott Karim, hogy a zinternet az a zinternet...aztan puff, pofanvagott mindenkit a hivatalos bejelentes.
Meg amugy...szerintem ez boven eleg volt. Bernabeu el tudott bucsuzni, csapattarsak is, Perez kapott egy dedikalt mezt, mint masodik szamu legnagyobb rajongo, kedden bucsuztatas.
HozzászólásSzerző: DaveKO » 2023. június 5., hétfő 8:52
Marcelonál kicsit kínos volt az egész, mert az utolsó bajnokin játszott hazai pályán és a meccs után őt vette a kamera meg a társak is ott gyűltek körülötte, de olyan volt mintha direkt nem akarná érteni a helyzetetPad'em írta:
Ahhoz képest ami Ramosnál meg Cénél volt persze szep volt ez a dobálás, de nekem van hiányérzetem. Marcelónak tavaly volt valami, nem emlékszem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 8:41
Reggel szolt Karim, hogy akkor ugy dontott megy. Sok csapattarsa lehet csak a meccs elott az oltozoben tudta meg. Szerintem sokuk le volt fagyva.Pad'em írta:Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?miro. írta: Karim is kaphatott volna egy sorfalat a cserenel. Megerdemelte volna.
Mondjuk, ahogy Ancelotti is mondta Karim nem annyira az a rivaldafény ember, de akkor is egy ekkora legendát 14 év után illett volna valahogy komolyabban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 5., hétfő 8:35
Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?miro. írta: Karim is kaphatott volna egy sorfalat a cserenel. Megerdemelte volna.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 5., hétfő 5:40
"édesanyja, akit oly sokszor emlegettek a spanyol stadionokban"realistahuni írta:Összejött a mai nap azért spanyolban.Micsoda nap!
Mateu Lahoz is utoljára fújt első osztályú bajnokin, édesanyja, akit oly sokszor emlegettek a spanyol stadionokban és párja búcsúztatták a találkozó végén.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 5., hétfő 4:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 5., hétfő 0:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 4., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 4., vasárnap 22:36
Már csak egy valladolid és egy almeria gól kell, hogy a nyomorultak kotródjanak a segundába. Megérdemelnék.MarioCirolo írta:Ahhoz, hogy a Valencia kiessen, ki kell kapniuk a Betis ellen, nyernie kell a Celtanak, az Almerianak es a Valledolidnak, illetve kikapnia a Cadiznak. Szoval ki kell meg szurkolni egy 1-1 Valladolid es Almeria golt es ket elche golt. A masik ket meccs maradjon igy.Babinho írta: Vezet a Celta. Ha a Valladolid is nyerne és maradna az eredmény a Valencián, akkor csak kiesnének a Valenciaiak.
Én ennek szurkolok, nagyon kéne ott a tisztítótűz
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem