Kroos és Modric csak-cask marad, legalább a KK poszton leszünk elegen, minőségben is.
De elől meg hátul...

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 4., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 4., vasárnap 18:39
Kane- Bellingham- Havertz trió az nagy erősítés jól használva.Blanco88 írta:Erősítés lesz, ha nem őt akarjuk egyedüli csatárnak. Az nem fekszik neki. Viszont a csatár mögött vagy a jobb oldalon jó lehet.petiamadridista írta: Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. június 4., vasárnap 18:22
Erősítés lesz, ha nem őt akarjuk egyedüli csatárnak. Az nem fekszik neki. Viszont a csatár mögött vagy a jobb oldalon jó lehet.petiamadridista írta: Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 4., vasárnap 18:07
nem is írtam, hogy elküldtük Asensiot, csak hogy szerintem még nála sem jobb, ami elég nagy bajJim írta:azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
hanem ő nem akart hosszabítani…
ha aláír, lehet szóba sem kerül Havertz![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 4., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 4., vasárnap 18:07
Remy írta:Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
DeBruyne, Salah, Lukaku, Aké...
Ritka nagy fertő lehet az a csapat.
Ha Carlónak Havertz kell, jöjjön. Abban azért reménykedek, hogy a 12. helyen végzett, botrányos Chelsea nem 100+-ért akarja eladni... illetve akarni akarhatja, csak na...
60 körül jó lehetne.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. június 4., vasárnap 18:05
PL-ben rengeteg kritikát kapott az biztos, én sem vagyok elájulva tőle. Pláne, hogy drága is lesz.wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 4., vasárnap 18:05
Annyiért jöhet.LaMartin írta: Chelsea value Kai Havertz at around 50-60M + add-ons. @Plettigoal #rmalive
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2023. június 4., vasárnap 18:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 4., vasárnap 18:00
+1.Remy írta:
60 körül jó lehetne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 17:56
Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 4., vasárnap 17:49
Nincs más, adunk egy tehetseges jatekosnak egy uj impulzust.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 4., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 4., vasárnap 17:42
azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 4., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 4., vasárnap 16:59
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 4., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 4., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 4., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. június 4., vasárnap 16:01
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem