Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
KAKeterno
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Norbi90
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Ez most sziven ütött, Cr nel is agyam eldobtam de Benzin ahh, nemszeretem a változatosságot, nosztalgikus ember vagyok, szia kiraly a legjobbakat kivanom neked!!!!
-
Nagyi4422
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Viszlát legenda köszönünk mindent!!!
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez csak részben szól a pénzről,most idén tölti a 36. évét hidd el ilyenkor már rohadt megterhelő ez a fajta terhelés és ez látszott tavasszal leginkább,tisztában van a teljesítményével(mármint a szervezete) nehezebben regenerálódik és ezt lehet érezni belülről,hogy megváltozott.p.csabi1 írta: Nem tudom elhinni hogy ezen a szinten ez ennyit számítana.
Vagy lehet tényleg úgy van ez,hogy minél több van annál több kell...
A másik oldal nyilván a pénz azért neki sem mindegy,hogy ez 8-10 évi fizetését megkeresi és igen ezen a szinten is van ilyen ahogy kis embernél,ez egy emberi tulajdonság illetve 3. rész,hogy a tudata annak,hogy esetleg a távozásával elősegíti megújítani a csapatot helyet hagy valaki más sztárnak aki miatta is nem jött.
Rohadt nehéz döntés is ez,de teljesen érthető(még ha nehéz is elfogadni).
Én a legjobbakat kívánom neki.
Abban is biztos vagyok,hogy Ancelotti ma le fogja cserélni, tapsvihar és sírás közben fog lejönni.
Hala Benzema!
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedden lesz a bucsuztatoja. Figyi valaki feltudja venni, vagy szerintetek később visszanezheto lesz?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
ELSiete
OFFICIAL: Karim Benzema starts for the last time as a Real Madrid player.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úgy volt, hogy nem látom a meccset, legalábbis az első félidőt biztosan nem, de szerencsére előbb tudtam visszajönni Bécsbe, így tudom nézni. Vastaps kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Baccátok meg erre a meccsre nem tudok felkészülni...
Amúgy ez egy olyan furcsa dolog, én nagyjából 2004-2005 óta követem komolyabb szinten a csapatot, de mégis a Mourinho éra kezdete az, amit olyan magaménak érzek. Meg az a garnitúra, kb idén nyárig bezárólag. Különleges időszak volt ez a 13 év.DaveKO írta: Mindezt ráadásul egy olyan csapattal éltük át, akikkel "együtt nőttünk fel". Szóval nehéz ezek után új motivációt találni,
-
DaveKO
- Kedvenc játékosaid: Luka Modric, Karim Benzema
Órák óta Karim és ez a csodás pályafutás jár az eszemben - máig hihetetlen belegondolni a 2018 óta tartó időszakba, sejtettük, éreztük hogy benne van, de 30 felett ilyen szintlépést szerintem az egész sport világára vonatkoztatva nehezen találunk.
A búcsú nem tökéletes (valószínű nincs is ilyen), lehet egy kis hiányérzetünk, de az 5 BL-es legendáink közül még így is a legszebb
Fura nekünk Madridistáknak, mert ahogy olvasom a fórumot legtöbben 30 körüli korosztály vagyunk és kb 20 éve követjük a csapatot, ennek ellenére olyan élményeink vannak, amiket gyakorlatilag nem lehet felülmúlni
Mindezt ráadásul egy olyan csapattal éltük át, akikkel "együtt nőttünk fel". Szóval nehéz ezek után új motivációt találni, mintha szurkolóként egy korai nyugdíjat kezdenénk el
A búcsú nem tökéletes (valószínű nincs is ilyen), lehet egy kis hiányérzetünk, de az 5 BL-es legendáink közül még így is a legszebb
Fura nekünk Madridistáknak, mert ahogy olvasom a fórumot legtöbben 30 körüli korosztály vagyunk és kb 20 éve követjük a csapatot, ennek ellenére olyan élményeink vannak, amiket gyakorlatilag nem lehet felülmúlni
- ikarus93
Karim nee.
Most szomorú vagyok.
Most szomorú vagyok.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Vini búcsúja Instán (nekem van fordítás gomb):
https://www.instagram.com/p/CtER_sgo4sK ... I4NDBkZg==
Nagyon fog hiányozni, nagy páros volt az ő duójuk, sosem felejtem el azt a tavalyi szezont.
https://www.instagram.com/p/CtER_sgo4sK ... I4NDBkZg==
Nagyon fog hiányozni, nagy páros volt az ő duójuk, sosem felejtem el azt a tavalyi szezont.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
A plusz előny hogy nem kell lemondani a karácsonyi videóról semRealista24 írta:Nem is volt más a terv. Meccs után megy.Halfkey írta: Mehet a Legendák topikba, be se kell zárni.
-
Rozsabimbo2019
Ma este még játszhat?Realista24 írta:Nem is volt más a terv. Meccs után megy.Halfkey írta: Mehet a Legendák topikba, be se kell zárni.
-
ELSiete
Szóval pár óra és utoljára látom hőn szeretett klubom mezében az all time kedvencemet. Nehéz mit írni. Amikor 2 nappal ezelőtt közölték, hogy marad, bár az örömöm kitörő volt, de legbelül éreztem.... Mégsincs ez így jól. A forma bizony már nem a régi, ő ott tavaly mindent kiadott már. Még egyszer. Utoljára. Idén bár sérült volt, de biztosan nem tudták volna visszahozni arra a szintre, amire egy Real Madrid több fronton 100%ig tud támaszkodni. Ennek most itt a vége.
Borzasztó sokat jelentett nekem ez a Zidane R9 mix típusú kölyök. Sosem volt steril a karrierje, mindig voltak lejtmenetek, de úgy gondolom az élet maga erről szól. A kemény munkának mindig meglesz az eredménye, mégha utad folyamán többször is megkerdőjeleznek, elbuktatnak. Kb. Őt nézve nőttem fel, az életben lettem én is nyugodtabb, szelídebb. És az a foci...azok a labdaátvételek... Finom passzok... Technika, labda nélküli elmozgasok, kontroll a pályán... Nálam ő minden szempontból top. Jöhettek itt régi nevekkel, nem nem Karim Benzema mindent tudott erről a bolond sportról, és a legnemesebb művelője volt. Örök hála, hogy ezt nekünk tartogatta, tökéletes házasság ez a klubbal, Perezzel, a szurkolokkal. Nehéz most itt belül ez a súly, de mégis boldog... Kerek egész, nem csak a vitrin, hanem a komplett karrier.
Jövök még meccs után, de addig is...
Hala Karim mindörökke!
Borzasztó sokat jelentett nekem ez a Zidane R9 mix típusú kölyök. Sosem volt steril a karrierje, mindig voltak lejtmenetek, de úgy gondolom az élet maga erről szól. A kemény munkának mindig meglesz az eredménye, mégha utad folyamán többször is megkerdőjeleznek, elbuktatnak. Kb. Őt nézve nőttem fel, az életben lettem én is nyugodtabb, szelídebb. És az a foci...azok a labdaátvételek... Finom passzok... Technika, labda nélküli elmozgasok, kontroll a pályán... Nálam ő minden szempontból top. Jöhettek itt régi nevekkel, nem nem Karim Benzema mindent tudott erről a bolond sportról, és a legnemesebb művelője volt. Örök hála, hogy ezt nekünk tartogatta, tökéletes házasság ez a klubbal, Perezzel, a szurkolokkal. Nehéz most itt belül ez a súly, de mégis boldog... Kerek egész, nem csak a vitrin, hanem a komplett karrier.
Jövök még meccs után, de addig is...
Hala Karim mindörökke!
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
KAK
Mekkora legenda lett ebbol a palibol.
Mekkora legenda lett ebbol a palibol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is volt más a terv. Meccs után megy.Halfkey írta: Mehet a Legendák topikba, be se kell zárni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mehet a Legendák topikba, be se kell zárni.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nagyon sajnálom, de nagyon érthető döntés. Köszönünk mindent, legnagyobb 9-es