Joselu, Brahim. Csókolom.

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 4., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 4., vasárnap 14:25
De miért jönne Mbappe, ha jövőre "ingyen" jöhet? Szerintem hülyeség lenne MOST hozni őt.Fieldvik írta: Én valamiért most Mbappét érzem. Nem tudom, hogy hogyan valósulhatna meg, de kizárt,hogy Perez letett róla.
Márpedig,ha jön Kane, Havertz előre,akkor jövőre vagy 2 év múlva sem látom a helyét a franciának.
És akkor elképzelem most egy pillanatra a Vini, Mbappé kettős sebességét....
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2023. június 4., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 4., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 4., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 4., vasárnap 14:07
Remy írta: Bappe Spanyolorszagban van, F1en.![]()
Azert rohognek egyet, ha Perez elhozna.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. június 4., vasárnap 14:00
Remélem ez csak valami vicc. Maradjon csak az olajosoknál, mi meg abból, amit ráköltenénk tömjük be a csapaton tátongó lyukakat.ELSiete írta:Kylian Mbappé has 7 months to decide if he wants to play for Real Madrid. If he decides that he does, he MUST sign a pre-contract in January 2024. @marca #rmalive
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. június 4., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 4., vasárnap 13:07
Mi nem izlene Vininek?Dupla D írta:
Neki amúgy szerintem egy 4-4-2 jobb oldala állna legjobban, és szerintem van rá esély, hogy valami ilyesmi lehet a jövőben Vinivel és Rodrygoval fent. Vininek viszont szerintem ez nagyon nem ízlene. Esetleg meg lehet próbálni, hogy ő meg bal oldalon lenne középpályás még több védekező feladattal, mint eddig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 4., vasárnap 12:58
Neki amúgy szerintem egy 4-4-2 jobb oldala állna legjobban, és szerintem van rá esély, hogy valami ilyesmi lehet a jövőben Vinivel és Rodrygoval fent. Vininek viszont szerintem ez nagyon nem ízlene. Esetleg meg lehet próbálni, hogy ő meg bal oldalon lenne középpályás még több védekező feladattal, mint eddig.Galacticos írta:Valoszinuleg nepszeru ezzel se leszek de amennyire nyomtuk hogy a palya kozepen a helye ott egyre jobban kijonnek a technikai hianyossagai ehhez a szinthez. Nem azt mondom h ugyetlen mielott ebbe alltok bele, de mire megszokta a jobbszelt es tudott lovoldozni megint vissza lett rakva kozepre.mustacsshe írta: Valverdenek voltak gondjai otthon biztos h ez a szezon azert volt olyan amilyen! Kovetkozo szezonba bizonyithat h jobb o ennel, future captain![]()
De kit erdekel most valverde vagy barki.. a fontos dolgok a 9es topikban vannak sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 4., vasárnap 12:57
Na ez egy nagyon jó ötlet.Faust írta:Veszunk belole birokat, ugyse buntetik.Remy írta:
Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. június 4., vasárnap 12:51
Valoszinuleg nepszeru ezzel se leszek de amennyire nyomtuk hogy a palya kozepen a helye ott egyre jobban kijonnek a technikai hianyossagai ehhez a szinthez. Nem azt mondom h ugyetlen mielott ebbe alltok bele, de mire megszokta a jobbszelt es tudott lovoldozni megint vissza lett rakva kozepre.mustacsshe írta: Valverdenek voltak gondjai otthon biztos h ez a szezon azert volt olyan amilyen! Kovetkozo szezonba bizonyithat h jobb o ennel, future captain![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 4., vasárnap 12:49
Veszunk belole birokat, ugyse buntetik.Remy írta:Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.hehetheoriginal írta: Nem eladnank, csak ha vki gigant osszgert elvinne.
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 12:47
Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.hehetheoriginal írta: Nem eladnank, csak ha vki gigant osszgert elvinne.
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis![]()
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2023. június 4., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 12:42
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem