Azert rohognek egyet, ha Perez elhozna.

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. június 4., vasárnap 14:00
Remélem ez csak valami vicc. Maradjon csak az olajosoknál, mi meg abból, amit ráköltenénk tömjük be a csapaton tátongó lyukakat.ELSiete írta:Kylian Mbappé has 7 months to decide if he wants to play for Real Madrid. If he decides that he does, he MUST sign a pre-contract in January 2024. @marca #rmalive
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. június 4., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 4., vasárnap 13:07
Mi nem izlene Vininek?Dupla D írta:
Neki amúgy szerintem egy 4-4-2 jobb oldala állna legjobban, és szerintem van rá esély, hogy valami ilyesmi lehet a jövőben Vinivel és Rodrygoval fent. Vininek viszont szerintem ez nagyon nem ízlene. Esetleg meg lehet próbálni, hogy ő meg bal oldalon lenne középpályás még több védekező feladattal, mint eddig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 4., vasárnap 12:58
Neki amúgy szerintem egy 4-4-2 jobb oldala állna legjobban, és szerintem van rá esély, hogy valami ilyesmi lehet a jövőben Vinivel és Rodrygoval fent. Vininek viszont szerintem ez nagyon nem ízlene. Esetleg meg lehet próbálni, hogy ő meg bal oldalon lenne középpályás még több védekező feladattal, mint eddig.Galacticos írta:Valoszinuleg nepszeru ezzel se leszek de amennyire nyomtuk hogy a palya kozepen a helye ott egyre jobban kijonnek a technikai hianyossagai ehhez a szinthez. Nem azt mondom h ugyetlen mielott ebbe alltok bele, de mire megszokta a jobbszelt es tudott lovoldozni megint vissza lett rakva kozepre.mustacsshe írta: Valverdenek voltak gondjai otthon biztos h ez a szezon azert volt olyan amilyen! Kovetkozo szezonba bizonyithat h jobb o ennel, future captain![]()
De kit erdekel most valverde vagy barki.. a fontos dolgok a 9es topikban vannak sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 4., vasárnap 12:57
Na ez egy nagyon jó ötlet.Faust írta:Veszunk belole birokat, ugyse buntetik.Remy írta:
Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. június 4., vasárnap 12:51
Valoszinuleg nepszeru ezzel se leszek de amennyire nyomtuk hogy a palya kozepen a helye ott egyre jobban kijonnek a technikai hianyossagai ehhez a szinthez. Nem azt mondom h ugyetlen mielott ebbe alltok bele, de mire megszokta a jobbszelt es tudott lovoldozni megint vissza lett rakva kozepre.mustacsshe írta: Valverdenek voltak gondjai otthon biztos h ez a szezon azert volt olyan amilyen! Kovetkozo szezonba bizonyithat h jobb o ennel, future captain![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 4., vasárnap 12:49
Veszunk belole birokat, ugyse buntetik.Remy írta:Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.hehetheoriginal írta: Nem eladnank, csak ha vki gigant osszgert elvinne.
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 4., vasárnap 12:47
Es mit csinalsz a penzzel? Mert ertelmes jatekost nem veszel belole.hehetheoriginal írta: Nem eladnank, csak ha vki gigant osszgert elvinne.
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis![]()
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2023. június 4., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 4., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 4., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 4., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 4., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 4., vasárnap 12:09
Aztán jön a hoszeluhaverckén trió 6 évre 250 millióért.hehetheoriginal írta: Ha vmi balfasz durrant erte egy szazas ajanlatot, nem is kerdes, hogy eladnam. Igazabol sokat fut es gyorsan. Futballbol nem tud tul sokat. Ilyet lehet talalni.
Plane hogy benzema is megy, ha lud kegyen kövér, minden homokzsakot/gyenge kepessegu arcot ki kell csapni akkor mar.
Nalam valverde koztuk van. Verekedni tud, fodballozni mar nem annyira.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2023. június 4., vasárnap 12:06
Elkeserítlek de màr ilyent se nagyon lehet...hehetheoriginal írta: Ha vmi balfasz durrant erte egy szazas ajanlatot, nem is kerdes, hogy eladnam. Igazabol sokat fut es gyorsan. Futballbol nem tud tul sokat. Ilyet lehet talalni.
Jelenlévő fórumozók: 118 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem