LV Valversde és Rodry hozza a jobbost. Vini 40+ meccset bír a baloson. Benzemanak életbe lép az aranyos labda +1...
Középpályán sokan is vagyunk,
védelem pedig stabil, Vallejo lesz a backup, ha Nacho nem ír alá.
Ancelotti knows
van még kérdés?

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 3., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 3., szombat 17:35
Sierra írta:Felső polcos játékosok (Mané mindenképpen), ha velük nem lennénk előrébb akkor nem tudom kikkel lennénk. Kiket igazolnál akkor, akikkel előrébb lennénk?Fenoo írta: Magyarázd már el nekem kérlek, hogy abból, hogy azt írtam, hogy a felsorolt nevekből egyik se kell mert szerintem nem lennénk velük előrébb abból hogy jön az hogy ne igazoljunk senkit?![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 3., szombat 17:01
160 vagyok, nem értek hozzá.kiserik írta:
Értem én, hogy Brahim pici, de mondjuk Gnabry pont 5 cm-rel magasabb. Vini szintén 5-tel, Rodrygo 3-mal, LV 2-vel Lukita 1-gyel. Ezek azért nem olyan brutál különbségek 170 cm fölött.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 3., szombat 17:01
Felső polcos játékosok (Mané mindenképpen), ha velük nem lennénk előrébb akkor nem tudom kikkel lennénk. Kiket igazolnál akkor, akikkel előrébb lennénk?Fenoo írta: Magyarázd már el nekem kérlek, hogy abból, hogy azt írtam, hogy a felsorolt nevekből egyik se kell mert szerintem nem lennénk velük előrébb abból hogy jön az hogy ne igazoljunk senkit?
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 3., szombat 16:55
Magyarázd már el nekem kérlek, hogy abból, hogy azt írtam, hogy a felsorolt nevekből egyik se kell mert szerintem nem lennénk velük előrébb abból hogy jön az hogy ne igazoljunk senkit?Sierra írta:Tökmindegy mit írtál, ez volt a lényege. És nettó hülyeség. Hogyne lennénk velük előrébb.. top játékos mind a kettő.Fenoo írta: Igen, amit írtam az pont azt jelenti, hogy ne igazoljunk támadót.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 3., szombat 16:35
Tökmindegy mit írtál, ez volt a lényege. És nettó hülyeség. Hogyne lennénk velük előrébb.. top játékos mind a kettő.Fenoo írta: Igen, amit írtam az pont azt jelenti, hogy ne igazoljunk támadót.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 3., szombat 16:25
Értem én, hogy Brahim pici, de mondjuk Gnabry pont 5 cm-rel magasabb. Vini szintén 5-tel, Rodrygo 3-mal, LV 2-vel Lukita 1-gyel. Ezek azért nem olyan brutál különbségek 170 cm fölött.raul 4 ever írta: Gnabryval (éppen) mi a baj?
Nem egy kisgyerek, mint Brahim, tud futni, jobban, mint Ase, kapu előtt se csőd.. Viniék mögé nálam egy teljesen jó választás.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 3., szombat 16:06
raul 4 ever írta: Gnabryval (éppen) mi a baj?
Nem egy kisgyerek, mint Brahim, tud futni, jobban, mint Ase, kapu előtt se csőd.. Viniék mögé nálam egy teljesen jó választás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 3., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 3., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 3., szombat 15:43
Sierra írta:Fenoo írta:Egyik se kell. Semmivel se lennénk velük előrébb.![]()
![]()
Ok, akkor maradjon a veretes és létszámban is erős Vinicius-Rodrygo duó.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 3., szombat 15:32
Fenoo írta:Egyik se kell. Semmivel se lennénk velük előrébb.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 3., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 3., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 3., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 1., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 31., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. május 30., kedd 8:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 8:11
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem