es en meg azt hittem dopeman koszontese viszi a palmat, de ez.....mila írta: a 444 videó óta ezt keresem. fel sem köszöntöttük szeretett királyunkat
https://www.youtube.com/watch?v=pEt3Kc4 ... C3%BCnsche

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 2., péntek 20:35
es en meg azt hittem dopeman koszontese viszi a palmat, de ez.....mila írta: a 444 videó óta ezt keresem. fel sem köszöntöttük szeretett királyunkat
https://www.youtube.com/watch?v=pEt3Kc4 ... C3%BCnsche
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 2., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 2., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 11:52
En nem latom 500nal rosszabbnak a forintot, de azt is csak baromi hosszu idotavon. 400-420as savot el tudok kepzelni 1-3 eves idoszakban fixre beallni, mint a mostani 370 koruli.Halfkey írta: Ez is forgatókönyv, de nem ez a realitás. Török líra szerű leértékelődés akkor lenne, ha 7-800 forint lenne az euro jövő év végére. Ehhez elég sok mindent kellene még addig elbaszni, amire persze van esély, de na - ennyire nem realitás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 2., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 2., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 2., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 5:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 0:55
HozzászólásSzerző: mila » 2023. június 1., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2023. június 1., csütörtök 16:29
én hosszú idő után pont a hét elején szántam el magam arra, hogy DKJ-t vegyek (vagyis vennék majd, ha végigfut az ügyfélkapus számlanyitásomHalfkey írta:Nem vonatkozik rá a maximum, benne van a közlönybencart írta: Monduk ennek sok ertelme nincsen, aki brutto 460 folott keres havonta az mar eddig is kimaxolta, aki alatta azoknak meg nem lehet tul komoly megtakaritasa.Szóval 460 felett is fizeted majd.
Babakötvény állampapír, arra nem vonatkozik.
Realista: ha nem tartod semmiben, akkor hiába kapsz havonta fizetést, gyakorlatilat egyre kevesebb a pénzed, egyre kevesebb dolgot tudsz belőle venni. Ez a lehető legrosszabb dolog, te a pénzeddel szerezhető profitod 100%-át bukod akkor el, nem 15 meg 13,5.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 13:15
Tudom-tudom, de megis. Mondjuk annyi, hogy kinti szamlan tartom, nem itthon.Halfkey írta:Nem vonatkozik rá a maximum, benne van a közlönybencart írta: Monduk ennek sok ertelme nincsen, aki brutto 460 folott keres havonta az mar eddig is kimaxolta, aki alatta azoknak meg nem lehet tul komoly megtakaritasa.Szóval 460 felett is fizeted majd.
Babakötvény állampapír, arra nem vonatkozik.
Realista: ha nem tartod semmiben, akkor hiába kapsz havonta fizetést, gyakorlatilat egyre kevesebb a pénzed, egyre kevesebb dolgot tudsz belőle venni. Ez a lehető legrosszabb dolog, te a pénzeddel szerezhető profitod 100%-át bukod akkor el, nem 15 meg 13,5.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 1., csütörtök 12:58
Nem vonatkozik rá a maximum, benne van a közlönybencart írta: Monduk ennek sok ertelme nincsen, aki brutto 460 folott keres havonta az mar eddig is kimaxolta, aki alatta azoknak meg nem lehet tul komoly megtakaritasa.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 1., csütörtök 11:39
Hat igen bazmeg, nekem is csak az volt a szerencsem, hogy az éjszakai nővér a mutet utan magyar volt, aztan nonstop ohne pause ohne ende hordta a teat, sütiket, meg repetatSüti írta:De Lézer Jani azt mondta hogy Bécs no go zona, most akkor ezt hogy.Sierra írta: Hát Ausztria teljesen más dimenzió.
Unokahúgom egy kisebb városban született (Eisenstadt), aztán ott olyan a kórház mint valami fullos hotel.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 1., csütörtök 11:34
Nálunk a kórháznak nincs betegkonyhája.Süti írta:Szar tiroli kórházban latom csak kenyérre futja.miro. írta: Janurban sajnos ugy alakult hogy nagynenim es edesanyam is bekerult a korhazba egy 3-4 napra.
Elobbi Baranya megyeben egy korhazba,utobbi Del-Tirolba.
Mutatom a ket vacsorat:
https://ibb.co/Vv7JM5H
https://ibb.co/Z6W07Br
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 1., csütörtök 11:24
De Lézer Jani azt mondta hogy Bécs no go zona, most akkor ezt hogy.Sierra írta: Hát Ausztria teljesen más dimenzió.
Unokahúgom egy kisebb városban született (Eisenstadt), aztán ott olyan a kórház mint valami fullos hotel.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 1., csütörtök 11:21
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem