Hogy mennyire fog hiányozni? Mint CR, mint Ramos, mint Case...ő jön most, és még van hátra ezekből a kurva nehéz búcsúkból
Már fiatalon mindenki aranylabda kalibernek tartotta.
És hová lett ez az álom...pár év alatt csak ki nem teljesedett tehetség lett. Egy ember akiben ott a foci, de nem találja az igazi önmagát. Aztán megtalálta magát, a csapatot maga elé helyezve. Akkor már mi sem hittük, hogy valaha az lesz aki lehetett volna.
Rengeteget bántottam...mert haragudtam rá. Azt hittem fejben nem tud felnőni a tehetségéhez. Talán ez igaz is volt rá egy időben. Sokan elmentek a csapattól, akik jobb teljesítményt nyújtottak nála, persze más-más okokból. De ő alázatos volt, és a klub és Perez mindig vigyázott rá. Nem értettem néha, nem éreztem, hogy megérdemli...De a klub megvédte őt. Esélyt adott neki és megmentette amikor bajban volt. És ő ennek a súlyát érezte. És mindent kamatostul visszaadott. Meghálálta...
De amit CR távozása óta művel...ki hitte ezt? Ki gondolta volna, hogy ilyen szinten vezér lesz, a világ legjobb támadója? Hogy újra szóba jöhessen, amiről már mindenki letett, hogy egyszer aranylabdás legyen, a világ legjobbja...Mert 2 éve az...megérett, végig ment ezen az úton, a mi legendánk lett...de holnap megkapja azt amit megérdemel. Hogy az egész világ megtudja, hogy ő igenis a világ legjobb futballistái közül az egyik. Kétségtelenül. Nagyon szeretem a futballját.
És nagyon szeretem a történetét. Tanulságos. Példakép lett.
Köszönjük Karim, ez nagyon jár neked...ott leszek holnap a tv előtt, és talán a legjobban ezen az aranylabda átadáson leszek a legizgatottabb ever. Örülök neki
Capitán