Egy vén fax lettél, ízületi gondokkal.Jobb nem lesz.
Ez csak a kezdet.Nem sokára a vízelettartási problémákról és erekciót segítő tablettákról fogunk értekezni.

Örülök, hogy én is segíthettem!
Üdv,
Steve
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. június 1., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 1., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 1., csütörtök 17:46
Haliho Hehito!hehetheoriginal írta: Tisztelt Doktor Úr, kedves Dr. Nika![]()
Patella alatti fajdalom / gyanitott patella ingyulladas kezelesere milyen gyakorlatokat javasol?
Pihentetes nem opcio, egesz nap ulok a gep elott kb kis túlzással, szoval pihentetes az van boven, sztem a keves mozgas a baj oka. En egy combizom erositesben es az ezzel jaro gyakorlatokban gondolkozom, sok nyujtassal.
Tisztelettel köszönöm szives szakertelmet!
Üdv,
Hehe a 'konyekkelrogtonallcsucsonmindenpolitikusthogyspricceljenjeligealatt" faszagyerek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 1., csütörtök 17:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 15:19
Kiváncsi lennek hogy van e minta és tudatos e a dolog.Faust írta: Irtam egy mailt a holgynek, akitol meg a hianypotlasi kervenyt kaptam. Alapbol az a problema, hogy egy olyan szamla atutalasanak a bizonyitasat is kertek, amit en soha nem kaptam meg (20-assal vegzodik a felszolitasban a szamla, mikozben az elso szamla amit attol a faszitol kaptam, 28-as sorszamu…)
Alapbol az a kibaszott felhaborito, hogy anno haromszor megkerdeztem a banyat a kormanyablakban, hogy MINDENT odaadtam-e, amire szukseguk van? Oh, persze persze, ne aggodjon.
Kivancsi leszek, eddig sem remenykedtem, de ezen most ugy felhuztam magam, mint mar nagyon, nagyon reg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. június 1., csütörtök 15:11
Mire alapozod?RealAsensio írta:Akkor már inkabb jüant. Az lesz a nyero a kovetkezo 1-2 evben, meglatjatok majd.zsuninnyo írta:
Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 1., csütörtök 15:06
Akkor már inkabb jüant. Az lesz a nyero a kovetkezo 1-2 evben, meglatjatok majd.zsuninnyo írta:Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.ferni írta:
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?
Érdemes ilyenbe fektetni?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 1., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 13:44
Ne idegesits baszki.Faust írta: Na, tamogatas, utolso kor.
Most utasitottak el a kerelmet, miszerint a potlaskent kert adoigazolasokat hianyosan kuldtem el.
Pontosan azt kuldtem el, amit kertek.
Termeszetesen reklamacionak nincs helye.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 1., csütörtök 13:41
istenem fenn az egben gecibazmeg, add hogy soha ne keruljek ilyen helyzetbe.Faust írta: Na, tamogatas, utolso kor.
Most utasitottak el a kerelmet, miszerint a potlaskent kert adoigazolasokat hianyosan kuldtem el.
Pontosan azt kuldtem el, amit kertek.
Termeszetesen reklamacionak nincs helye.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 1., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 31., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 31., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 31., szerda 18:07
Miért?cart írta: Ez a PMAP-bol lassan kifelé szállni érdemes szerintem, amíg az állam visszaveszi 1% mínusszal. Max 1 évig tartanám meg
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 31., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 31., szerda 17:29
Persze, hogy komolytalan, hiszen semmi alapom nincs hozza. De o egy eleg konkret kerdest tett fel, amire nem kapott konkret valaszt, ezert irtam egy hasonloan konkret tanacsot.Halfkey írta:Ez amúgy egy elég komolytalan tanács. Vegyen valaki egy euro vagy dollár alapú kötvényt vagy bondot az azt mondom oké, teljesen elképzelhető hogy jobban jön ki. Ezért kell diverzifikálni, tartok ilyeneket én is. De magát csak tisztán valutát tartani mint 'megtakarítás' az az abszolút pénzügyi hozzá nem értés jele.zsuninnyo írta:
Viszont egy részét akkor is forintban érdemes tartani, arra pedig ma még jobb lehetőség van mint holnaptól elérhető lesz.
.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 31., szerda 13:13
Ez amúgy egy elég komolytalan tanács. Vegyen valaki egy euro vagy dollár alapú kötvényt vagy bondot az azt mondom oké, teljesen elképzelhető hogy jobban jön ki. Ezért kell diverzifikálni, tartok ilyeneket én is. De magát csak tisztán valutát tartani mint 'megtakarítás' az az abszolút pénzügyi hozzá nem értés jele.zsuninnyo írta:Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.ferni írta:
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 31., szerda 13:02
Micsoda?zsuninnyo írta:
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 31., szerda 12:32
Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.ferni írta:Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 31., szerda 12:22
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem