Sosem keso.Remy írta: R24, mész meccsre, vagy már késő intézkedni? Ott lenne a helyed azért, ha végül hivatalos lesz.

Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én azért még reménykedek hátha 1 szezont még maradna és akkor jövőre modrical esetleg kroosal egyszerre lépnének. Gondolom a saudiak 1 év múlva is tejelnének.
Ha meg megy akkor hétvégén kapjon vmi tisztesseges búcsút.
Ha meg megy akkor hétvégén kapjon vmi tisztesseges búcsút.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Pedig az Aston Villa igencsak megerősödött, szarasig vannak penzzel, nem tudom, miért kell ledegradálni, azért nem egy Anzsi Mahacskalarol beszelunk, raadasul nemzetkozi szinten is indulni fognak. Tavaly es azelott sem jott erte ertekelheto ajanlat… azert ez elgondolkodtato, nem?Realista24 írta:Dehogy az a szintje, ne vicceljunk mar.RealAsensio írta:
Miert? Asensionak kb az a szintje, itt nem tudott huzamosabb ideig stabil maradni. 1-2 meccsen mindig robbantott, aztan 1-2 meccs kuka, kikerult a kezdobol, de sokszor meg a 12.-13. jatekos szerepebol is, aztan nagy nehezen visszakuzdotte magat es kezdodott az egesz elolrol. Jo kis jatekos, en nagyon kedvelem, a balosa top3, stb
Hova menjen? A Sevillaba? A pl-ben raadasul alaposan megfizetik.
Ui: bocs, ez mar inkabb masik topic.

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Amig itt futballoznak,es ott bohockodnak,addig menjenek csak nyugodtan.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
R24, mész meccsre, vagy már késő intézkedni? Ott lenne a helyed azért, ha végül hivatalos lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hazardot rakd a listára és jóleszel.ELSiete írta:Értem ezt a részét is, de tudtommal Modricot is megkeresték, gyaníthatóan ott sem sz.rrl gurigáztak. Volt anno a fejemben egy lista, hogy kik azok a nevek, akik itt fogják utolsó foci meccsuket jatszani, Ramostol, CRen át sok mindenki volt a listán. Azt hiszem újra gondolom.dzsi91 írta:
Hat 200 millio az 200 millio. Egy romantikus búcsúmeccs és topklubbóp visszavonulas vagy 200 millio euro?akarhonnan nezem az emberek 99%a menne a pénzért
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Értem ezt a részét is, de tudtommal Modricot is megkeresték, gyaníthatóan ott sem sz.rrl gurigáztak. Volt anno a fejemben egy lista, hogy kik azok a nevek, akik itt fogják utolsó foci meccsuket jatszani, Ramostol, CRen át sok mindenki volt a listán. Azt hiszem újra gondolom.dzsi91 írta:Hat 200 millio az 200 millio. Egy romantikus búcsúmeccs és topklubbóp visszavonulas vagy 200 millio euro?ELSiete írta: Nem tudom mi fog történni, de nálam ez úgy lenne kerek egész, ha Zidanehoz hasonlóan, itt köszönne le (egy új Bernabeu sem ártott volna neki). Most nagyon megy a cikkezés, hogy már nem tud annyit adni, de szerintem idén sem játszott rosszul. Volt pár flop meccse, de szerintem egész évben sérült volt, amit a keret hiányossága, és a folytonos teljesítmény kényszer miatt nem igazán tudott kipihenni / átvészelni. Ennek ellenére is csengetett jo pár gólt, és idén is több meccsen ő határozta meg a jatekunkat. Ha mégis úgy érzi, hogy ez a dolog menthetetlen, nem lehetett volna, hogy lefokozza magát és mondjuk megkerje Perezt, hogy ne mögé, hanem elé igazoljanak?
Még csak most lett csapatkapitány.
Értem, hogy arab pénz, de akkor ezek szerint ilyen klasszikus, az álmai klubjából nyugdíjba menő játekosokat soha nem is fogunk már látni, csak mert "kihagyhatatlan" egy ajánlat? Csak kérdezem. Nekem messze ő az etalon és valamilyen szinten a foci csúcsa az elmúlt évekből, rossz szándék tehát nincs bennem, sőt.akarhonnan nezem az emberek 99%a menne a pénzért

- h3x0r
Na meg hat nem mindegy, hogy 35 evesen BL gyozelmek es Aranylabda utan valasztod a penzt vagy 22 evesen ugy, hogy klub szintent semmi fontosat nem nyertel még.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raadasul mindketto meglehet, ha időben kommunikálja.dzsi91 írta:Hat 200 millio az 200 millio. Egy romantikus búcsúmeccs és topklubbóp visszavonulas vagy 200 millio euro?ELSiete írta: Nem tudom mi fog történni, de nálam ez úgy lenne kerek egész, ha Zidanehoz hasonlóan, itt köszönne le (egy új Bernabeu sem ártott volna neki). Most nagyon megy a cikkezés, hogy már nem tud annyit adni, de szerintem idén sem játszott rosszul. Volt pár flop meccse, de szerintem egész évben sérült volt, amit a keret hiányossága, és a folytonos teljesítmény kényszer miatt nem igazán tudott kipihenni / átvészelni. Ennek ellenére is csengetett jo pár gólt, és idén is több meccsen ő határozta meg a jatekunkat. Ha mégis úgy érzi, hogy ez a dolog menthetetlen, nem lehetett volna, hogy lefokozza magát és mondjuk megkerje Perezt, hogy ne mögé, hanem elé igazoljanak?
Értem, hogy arab pénz, de akkor ezek szerint ilyen klasszikus, az álmai klubjából nyugdíjba menő játekosokat soha nem is fogunk már látni, csak mert "kihagyhatatlan" egy ajánlat? Csak kérdezem. Nekem messze ő az etalon és valamilyen szinten a foci csúcsa az elmúlt évekből, rossz szándék tehát nincs bennem, sőt.akarhonnan nezem az emberek 99%a menne a pénzért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Hat 200 millio az 200 millio. Egy romantikus búcsúmeccs és topklubbóp visszavonulas vagy 200 millio euro?ELSiete írta: Nem tudom mi fog történni, de nálam ez úgy lenne kerek egész, ha Zidanehoz hasonlóan, itt köszönne le (egy új Bernabeu sem ártott volna neki). Most nagyon megy a cikkezés, hogy már nem tud annyit adni, de szerintem idén sem játszott rosszul. Volt pár flop meccse, de szerintem egész évben sérült volt, amit a keret hiányossága, és a folytonos teljesítmény kényszer miatt nem igazán tudott kipihenni / átvészelni. Ennek ellenére is csengetett jo pár gólt, és idén is több meccsen ő határozta meg a jatekunkat. Ha mégis úgy érzi, hogy ez a dolog menthetetlen, nem lehetett volna, hogy lefokozza magát és mondjuk megkerje Perezt, hogy ne mögé, hanem elé igazoljanak?
Értem, hogy arab pénz, de akkor ezek szerint ilyen klasszikus, az álmai klubjából nyugdíjba menő játekosokat soha nem is fogunk már látni, csak mert "kihagyhatatlan" egy ajánlat? Csak kérdezem. Nekem messze ő az etalon és valamilyen szinten a foci csúcsa az elmúlt évekből, rossz szándék tehát nincs bennem, sőt.

-
Nem tudom mi fog történni, de nálam ez úgy lenne kerek egész, ha Zidanehoz hasonlóan, itt köszönne le (egy új Bernabeu sem ártott volna neki). Most nagyon megy a cikkezés, hogy már nem tud annyit adni, de szerintem idén sem játszott rosszul. Volt pár flop meccse, de szerintem egész évben sérült volt, amit a keret hiányossága, és a folytonos teljesítmény kényszer miatt nem igazán tudott kipihenni / átvészelni. Ennek ellenére is csengetett jo pár gólt, és idén is több meccsen ő határozta meg a jatekunkat. Ha mégis úgy érzi, hogy ez a dolog menthetetlen, nem lehetett volna, hogy lefokozza magát és mondjuk megkerje Perezt, hogy ne mögé, hanem elé igazoljanak?
Értem, hogy arab pénz, de akkor ezek szerint ilyen klasszikus, az álmai klubjából nyugdíjba menő játekosokat soha nem is fogunk már látni, csak mert "kihagyhatatlan" egy ajánlat? Csak kérdezem. Nekem messze ő az etalon és valamilyen szinten a foci csúcsa az elmúlt évekből, rossz szándék tehát nincs bennem, sőt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nagy Lacit kb így hozták haza anno.hehetheoriginal írta: Mit fog kapni a mediatol hogy hirdeti a vb-t....
De ez is, hogy egy orszag ajanl neki szerzodest, mintha viktor megvenne a vidibe a hali bapi csomagot a mi pénzünkből![]()
Ha már így alakult, még mindig azt mondom, hogy össze kéne hozni valahogy a Cé, Benzema, Messi triót, legalább egy év erejéig. Tudnám értékelni, még ha az araboknál is történik ez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
Benzena nem Céronaldo. Neki valszeg a balondor volt a karriere csúcsa. Azzal ő beteljesítette minden álmát. Kevesen vannak akik időben hozzák meg ezt a döntést. Szívjuk majd még a fogunkat emiatt de ő a legjobbkor lép. Ha marad ancelotti addig nyomatta volna amíg össze nem csuklik a palyan 
Sok sikert neki. Egy évtizedben ittvol mindenidők 1-2.ik legtöbb gólja és gólopassza ebből 9 évet lenyomtak egymas mellett. Brutál mostmeg jöhet herrikén meg joselu
egyétek

Sok sikert neki. Egy évtizedben ittvol mindenidők 1-2.ik legtöbb gólja és gólopassza ebből 9 évet lenyomtak egymas mellett. Brutál mostmeg jöhet herrikén meg joselu

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
WTF
nekem ez most sokk.
Kb a semmiből jöttek ezek a pletykák. Én azt hittem innen akar majd visszavonulni.
Meg annyira nem volt neki szar éve. Jövőre is tudna még hasznos lenni. Abszolut nem értem és nem tetszenek ezek a hirek
Nagyon szomorú leszek ha elmegy, nálam még bőven van neki itt hely.
nekem ez most sokk.
Kb a semmiből jöttek ezek a pletykák. Én azt hittem innen akar majd visszavonulni.
Meg annyira nem volt neki szar éve. Jövőre is tudna még hasznos lenni. Abszolut nem értem és nem tetszenek ezek a hirek

Nagyon szomorú leszek ha elmegy, nálam még bőven van neki itt hely.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy az a szintje, ne vicceljunk mar.RealAsensio írta:Miert? Asensionak kb az a szintje, itt nem tudott huzamosabb ideig stabil maradni. 1-2 meccsen mindig robbantott, aztan 1-2 meccs kuka, kikerult a kezdobol, de sokszor meg a 12.-13. jatekos szerepebol is, aztan nagy nehezen visszakuzdotte magat es kezdodott az egesz elolrol. Jo kis jatekos, en nagyon kedvelem, a balosa top3, stbRealista24 írta:
Igazabol visszavonul, nala egy bizonyos szintig megertem az arab vilagot is, hiszen muszlim. Tole nem annyira tajidegen a dolog, es ahogy Cet vagy Messit meg minden olyan jatekost, aki egy ket evet lehuz ott nyugger eveiben sok loveert, nem tudok hibaztatni.
De egy Asensio 27 evesen Aston Villaba? Na ezt megerteni mar nem tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
dzsi91 írta:Ott amúgy nincs semmilyen szervezet vagy valami ffp ?Faust írta:
De erted, o valaszthat csapatot, tokmindegy melyiket, hiszen barmelyik “kifizeti”.Nincsenek ezekre nyomdafesteket turo szavak.
Itt van a penz batyja valssz magadnak egy klubotbeszarok
Papiron van, amugy nincs. Azt mondtak az Arsenal City meccsen, hogy a keretben maximum 200 millio lehet a fizetes az egesz keretre evente, mert Kantenak is kinaltak 80 milliot szezononkent. Azert is mondtak, hogy ha Messi alairna, akkor 5 csapat dobna szet az eves fizeteset.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Miert? Asensionak kb az a szintje, itt nem tudott huzamosabb ideig stabil maradni. 1-2 meccsen mindig robbantott, aztan 1-2 meccs kuka, kikerult a kezdobol, de sokszor meg a 12.-13. jatekos szerepebol is, aztan nagy nehezen visszakuzdotte magat es kezdodott az egesz elolrol. Jo kis jatekos, en nagyon kedvelem, a balosa top3, stbRealista24 írta:Igazabol visszavonul, nala egy bizonyos szintig megertem az arab vilagot is, hiszen muszlim. Tole nem annyira tajidegen a dolog, es ahogy Cet vagy Messit meg minden olyan jatekost, aki egy ket evet lehuz ott nyugger eveiben sok loveert, nem tudok hibaztatni.Sierra írta: Hát ez durva, de ha már ennyi helyen lehozzák, akkor sanszos h tényleg lép.Derült égből villámcsapás ez, én azt hittem innen vonul nyugdíjba.
![]()
De egy Asensio 27 evesen Aston Villaba? Na ezt megerteni mar nem tudom.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Feltetelnelkuli Fizetesek Paradicsomara gondolsz vagy milyen FFP? Az van csak.dzsi91 írta:Ott amúgy nincs semmilyen szervezet vagy valami ffp ?Faust írta:
De erted, o valaszthat csapatot, tokmindegy melyiket, hiszen barmelyik “kifizeti”.Nincsenek ezekre nyomdafesteket turo szavak.
Itt van a penz batyja valssz magadnak egy klubotbeszarok
Az az FFP amire gondolsz Europaban sincs, nemhogy ott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Ott amúgy nincs semmilyen szervezet vagy valami ffp ?Faust írta:De erted, o valaszthat csapatot, tokmindegy melyiket, hiszen barmelyik “kifizeti”.hehetheoriginal írta: Mit fog kapni a mediatol hogy hirdeti a vb-t....
De ez is, hogy egy orszag ajanl neki szerzodest, mintha viktor megvenne a vidibe a hali bapi csomagot a mi pénzünkből![]()
Nincsenek ezekre nyomdafesteket turo szavak.

Itt van a penz batyja valssz magadnak egy klubot