én tudomRealista24 írta: Csak halkan jegyeznem meg, hogy Nacho kerdese sem oldodott még meg.

sajnálom is
középen, ahol még mindig elég jó, alig kapott lehetőséget
könnyen távozhat ő is

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 30., kedd 17:54
én tudomRealista24 írta: Csak halkan jegyeznem meg, hogy Nacho kerdese sem oldodott még meg.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 30., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 30., kedd 17:49
Olyannyira, hogy szerintem ő is távozik, az idei nyilatkozatok/hírekből kiindulva. Inter 3 évet adna neki. Úgyhogy Franon kívül valami univerzális védő is kellhet majd.Realista24 írta: Csak halkan jegyeznem meg, hogy Nacho kerdese sem oldodott még meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 30., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 30., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 30., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 30., kedd 16:49
Ezt minden honapban bedobjakRealista24 írta: Na, olvastam olyat, hogy Carlo Richarlisont szeretne
Hehevel egyutt kikapcsolom a tv-t![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 30., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 30., kedd 16:38
Istenem, még pletykát sem tudnak manapság gyártani? Mi lenne? Jönne ő is, aztán nehogy már probléma legyen a Mbappe, Kane, Vini, Rodrygo negyest forgatniPad'em írta: COPE szerint mindenki egyetért klubon belül, hogy Kane elit és ő az ideális választás. Egyedüli aggály, hogy mi van ha Mbappé jövőre elérhetővé válik![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 30., kedd 16:35
Gondolom arra gondolt a szerző hogy Mbappét hoznánk csatárnak, és ütnék egymást Kane-nel. Amiben van is ráció, bár nem tudom most épp mi a kedvenc pozíciója a primadonnának.el magico írta:Mi lenne, elhozzuk ingyenPad'em írta: COPE szerint mindenki egyetért klubon belül, hogy Kane elit és ő az ideális választás. Egyedüli aggály, hogy mi van ha Mbappé jövőre elérhetővé válik![]()
Nem is értem, mitől aggály ez
Hazard is koccol jövőre legkésőbb, szóval fizu is szabadul fel.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 30., kedd 16:32
Mi lenne, elhozzuk ingyenPad'em írta: COPE szerint mindenki egyetért klubon belül, hogy Kane elit és ő az ideális választás. Egyedüli aggály, hogy mi van ha Mbappé jövőre elérhetővé válik![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 16:25
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. május 30., kedd 16:19
Hatalmas nagy +1. Mindent elmond az emberisegrol.hehetheoriginal írta:Pff szerencsetlen emberek bazmeg....ELSiete írta:Saudi Arabia want to create the ultimate ‘All-Stars’ team which would play against a European giant every season.
They want: Messi, Cristiano, Benzema, Busquets, Alba, Ramos, Modric and other big names to be part of it. @elmundoes
Arabok eloben fifaznak, meg emberkereskednek, kurvagaz.
De az is az lesz, mikor ezeket az amugy korszakos legendakat szennealaztatjak valami europai csapattal, lerombolva mindent, amit elertek a palyajuk soran.....
Kurvaszomoru ez, valaki ledobhatna mar valami kibaszott atomot ezekre a buzikra.
Kisujjbol megoldhatnanak annyi problemat a vilagban, de nem, igenytelen arany lamborghini meg eloszereplos videojatek, csak mert nagy makjukban epp olyan helyre szulettek, ahol olaj van a picsajuk alatt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 30., kedd 16:16
Pff szerencsetlen emberek bazmeg....ELSiete írta:Saudi Arabia want to create the ultimate ‘All-Stars’ team which would play against a European giant every season.
They want: Messi, Cristiano, Benzema, Busquets, Alba, Ramos, Modric and other big names to be part of it. @elmundoes
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 30., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. május 30., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 30., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 30., kedd 15:11
szeretnék én olyan élősködőt, aki 3-4. legeredményesebb a csapatbanPad'em írta: Plusz az EB jobban elérhető mint a mi padunkról, meg Emeryvel szót ért. Szerintem tisztelhető benne, hogy ő legalább nem akar élősködni rajtunk.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem