Még Arrow0207hez:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sajnáltam Vertigot, jó karakter volt

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 21., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 21., csütörtök 19:54
Akarod mondani 2 hetet...Demes írta: Ismét nehéz lesz kivárni azt az egy hetet...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 21., csütörtök 19:52
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 21., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 21., csütörtök 17:45
ferni írta:HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyszerűen nem tudom megunni, imádom őketmeg ez a mostani rész alapból jó volt szerintem
![]()
hiányozni fog majd ez is....de addig még szerencsére van hátra még jó pár rész
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 17:37
Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 reszbol all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)Anis írta:én még július elején láttam a Vikingeket, nagyon jó volt. picit lassan indult be, de pont jóra sikeredett. különben is imádom az ilyen mitológiai dolgokat (lásd Age of Mythology), úgyhogy nagyon tetszett ez az egész. csak kár, hogy mindössze 9 részes lett. még nem láttam eddig ilyen sorozatot, a minimum mindig 10 résznél kezdődött (lásd HBO sorozatok).szilamer írta:Egyébként aki még nem látta, annak melegen ajánlom a Viking sorozatot! Nekem Kedvenc sorozatom (GoT, Arrow, Vikings)
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 21., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. november 21., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 19., kedd 23:36
én még július elején láttam a Vikingeket, nagyon jó volt. picit lassan indult be, de pont jóra sikeredett. különben is imádom az ilyen mitológiai dolgokat (lásd Age of Mythology), úgyhogy nagyon tetszett ez az egész. csak kár, hogy mindössze 9 részes lett. még nem láttam eddig ilyen sorozatot, a minimum mindig 10 résznél kezdődött (lásd HBO sorozatok).szilamer írta:Egyébként aki még nem látta, annak melegen ajánlom a Viking sorozatot! Nekem Kedvenc sorozatom (GoT, Arrow, Vikings)
jó ideje bele akarok kezdeni én is, de mindig volt más amit néztem. valahol olvastam, hogy ez a Szökés "női verziója", mindenesetre csak jókat olvastam róla én is.h3x0r írta:Szeretnek ajanlani nektek egy sorozatot: Orange is the new black
Sok helyen olvastam rola, hogy 2013 legjobb ujonca, par haverom is ajanlotta, ugyhogy elkezdtem nezni en is.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 19., kedd 23:26
Már egy jó ideje elakartam kezdeni. Azt hiszem, most már tényleg eljött az ideje.Orange is the new black
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 19., kedd 23:22
Ma fejeztem be az utolso reszt es csak annyit tudok rola mondani, hogy egy igazan minosegi sorozat.sorozatjunkie.hu írta:Az Orange is the New Black alapja annyi, hogy a főszereplőnő sok évvel ezelőtt a leszbikus korszakában egyszer drogpénzt szállított a szerelmének, aztán a törvény keze utolérte, még mielőtt ez elévült volna a tett. A pilot azzal kezd, hogy önként megkezdi 15 hónapos büntetésének letöltését, hátrahagyva vőlegényét.
Természetesen a sorozat azért nem tudja teljesen kikerülni a börtönös kliséket, de igyekszik kicsit csavarni rajtuk. Ott vannak a különböző férfi őrök, az egyik rögtön megtiltja a “leszbizést”, na meg a különböző rabok, a barátságos, az agresszív, a hatalmi megszállottnak kinéző meg a többi. Nem fogunk meglepődni senkin, úgyis a tálalás a lényeg.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 19., kedd 20:08
És tényleg, ezt nem is tudtam.h3x0r írta:Game of Thrones 4. evad marcius 31-en jon
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 19., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 19., kedd 19:56
Nagyjából jövő tavasszal, bár lehet, hogy csúszni fognak vele egy kicsit.Gabo írta:Mikor fog kijönni az új évad?
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. november 19., kedd 19:51
Mikor fog kijönni az új évad?GT37 írta:GoT:
A sorozat egyik producere, Frank Doelger egy interjúban arról beszélt, hogy jelenleg is folyamatos viták zajlanak arról, hogy hány évadosra tervezzék a sorozatot (ez persze nagyban függ a nézettségi adatoktól is), és azt nyilatkozta, hogy jelen állás szerint hét évadot tartanak reálisnak.
Ez az információ egyrészt kicsit csalódást keltő azoknak, akik minimum 8 évadra számítottak, másrészt azt is jelenti, hogy a sorozat készítői valószínűleg az eddiginél is jobban el fognak szakadni az "egy évad-egy könyv"-filmesítéstől.
Hét évad? Vagyis már csak négy? Ne már...Többet akarok. Még hatot-hetet minimum.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 19., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 19., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. november 19., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 19., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 18., hétfő 23:34
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem