Kernem az egyiket se lehetoseg hozzaadasatRealista24 írta: Szavazás, két válaszlehetosegre is lehet nyomni, ha ugy tetszik.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 30., kedd 8:42
Kernem az egyiket se lehetoseg hozzaadasatRealista24 írta: Szavazás, két válaszlehetosegre is lehet nyomni, ha ugy tetszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. május 30., kedd 8:16
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. május 30., kedd 2:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 30., kedd 1:36
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 30., kedd 0:07
Teljesen egyetértek. Lehet nem bírja már úgy Karim, de biztosan ekkora a baj, hogy végleg el kell mennie? Kell az átmenet, ő a kapitányunk, ez így nagyon hirtelen van. A játéka, illetve a pályán nyújtott szervezése erősen meghatározta Vini, Rodrygo, de úgy kompletten az egész csapat játékát, ezt csak úgy egyik napról a másikra nem veheted ki. Jövőre Bapi szerintem úgyis érkezne, megvárhatná. Szerintem idén sem volt olyan rossz Benzema, ha többet tudott volna pihenni, még komolyabb szezonja lehetett volna, ami ennyi sérülés után nem rossz ennyi idősen. Nemcsakhogy padról, de kezdoben is nagy hasznát vehetnénk még, egészen egyszerűen nem szabad megismételni az idei szezont és agyba főbe nyomatni. Feltételezem Joselu leigazolásával ez lett volna a cél... Én azt gondoltam nyáron kikupálják teljesen a sérülését, és még legalább 1 évig a kezdőben láthatjuk, majd további 1 évet padról beállva...RealAsensio írta:En minden kovet megmozgatnek egy +1 evert, igazabol ha lelep, akkor kemenyen beszoptuk. Nagyon kell az atmenet, hozzunk akkor valakit, de Benzema kell a padra vagy rotalva kezdobe, egyszeruen az o munkaja es latasa a palyan nelkulozhetetlen a 2023-24 szezonra nezve. Foggal korommel ragaszkodnek hozza Perez helyeben. Jojjon akkor Kane szarok en ra de Benzemanak igy is lenne helye es jatekideje.Kerlon írta: Én Karimot tavasszal úgy láttam, mint aki fejben fáradt el. A játékot még tudja, de ha nem volt kedve, akkor eltűnt.
Megfáradt, jövőre jó lenne, ha maradna, akár cserének is.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 29., hétfő 23:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 29., hétfő 23:58
En minden kovet megmozgatnek egy +1 evert, igazabol ha lelep, akkor kemenyen beszoptuk. Nagyon kell az atmenet, hozzunk akkor valakit, de Benzema kell a padra vagy rotalva kezdobe, egyszeruen az o munkaja es latasa a palyan nelkulozhetetlen a 2023-24 szezonra nezve. Foggal korommel ragaszkodnek hozza Perez helyeben. Jojjon akkor Kane szarok en ra de Benzemanak igy is lenne helye es jatekideje.Kerlon írta: Én Karimot tavasszal úgy láttam, mint aki fejben fáradt el. A játékot még tudja, de ha nem volt kedve, akkor eltűnt.
Megfáradt, jövőre jó lenne, ha maradna, akár cserének is.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. május 29., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 29., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. május 29., hétfő 22:11
Europa talan legjobb kpja a mienk, nagy gaz nem lehet. Persze a többi az elég gyászos.hehetheoriginal írta: Fu de geci gyasz szezonok jonnek sracok, eladtatok a lelketeket, most megyunk vissza 2007-be![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 29., hétfő 22:00
Mekkora ötlethehetheoriginal írta: Ceronaldot hoznam amugy akkor.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 29., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 29., hétfő 21:53
Kitoltuk a játékot a legnehezebb fokozaton, többször is. Jön egy patch és lesz egy újabb nehézségi fok.hehetheoriginal írta: Herold görbehát kane csapjalakki baszmek
Meg megfejeli a ratyidas valami okadekszar mezzel teljesen ertelmetlen lesz az egesz![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 29., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 29., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 29., hétfő 21:44
Nem létező posztok, aki ezeken értelmes vagy sérülékeny, vagy hülye, vagy mindkettő.hehetheoriginal írta: csatart/tamadot, meg szelsovedot meg majd játsszon a szertaros![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem