Ceronaldot hoznam amugy akkor.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 29., hétfő 21:53
Kitoltuk a játékot a legnehezebb fokozaton, többször is. Jön egy patch és lesz egy újabb nehézségi fok.hehetheoriginal írta: Herold görbehát kane csapjalakki baszmek
Meg megfejeli a ratyidas valami okadekszar mezzel teljesen ertelmetlen lesz az egesz![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 29., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 29., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 29., hétfő 21:44
Nem létező posztok, aki ezeken értelmes vagy sérülékeny, vagy hülye, vagy mindkettő.hehetheoriginal írta: csatart/tamadot, meg szelsovedot meg majd játsszon a szertaros![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 29., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 21:27
csatart/tamadot, meg szelsovedot meg majd játsszon a szertarosziro4vr írta:Ahogy te egyre jobban lelkesedsz érte én egyre inkább beli ellen vagyok, majd meglátjuk.hehetheoriginal írta: Beli ennyire jonak tunik, legalabbis a vb alapjan, tucsipöcsi felkotheti a gatyat, padon fog ulni jovo szezonban is, ő is egy 80 millas bukasnak tunik jelenleg.![]()
Tucsipöcs szerintem hosszú távon nem oszt nem szoroz, Camavingat kell a kapuhoz közelebb tenni, meg egy eszes fazont találni valahol ha már nem lesz Kroos meg Modric.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 29., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 29., hétfő 21:06
Ahogy te egyre jobban lelkesedsz érte én egyre inkább beli ellen vagyok, majd meglátjuk.hehetheoriginal írta: Beli ennyire jonak tunik, legalabbis a vb alapjan, tucsipöcsi felkotheti a gatyat, padon fog ulni jovo szezonban is, ő is egy 80 millas bukasnak tunik jelenleg.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 29., hétfő 20:43
Ezek megvannak benne, de a kombinativ jatekban iszonyu gyenge. Olyan jatekos kell a kezdobe, aki tud tamadast is epiteni, mint peldaul Benzema, Jesus, Firmino, vagy eppen Kane.Süti írta:Szerintem meg olyan erényei vannak, amik nálunk is elférnek. Fejjel nagyon jó, és a felpasszolt labdákat is megtartja, birkózik a semmirekellő favágó spanyol védőkkel.realmadrid95 írta:
Osimhen az a baj, hogy olyan rendszerben jo, ami a Napoliban van. Szerintem o bukas lenne nalunk. En lehet raprobalnek Jesusra, mivel Arteta nem feltetlenul szamol vele meghatarozo jatekoskent, foleg, hogy Vlahora is rahajtana. A brazil mezonyben nagyon nagy melot tesz le, technikas, jol passzol, 50-55 millioert mozdithato lehet. Gondolom en…![]()
Jesus jöhetne, de szerintem nem fogják engedni. Azt meg végképp nem hiszem hogy 50-55 millióért PLből lehet igazolni, mikor 27ig van szerződése.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 20:25
Mit akarsz alairni?RaúlCF írta: ha nuevo 2007 után jön a nuevo 2009 és utána az elmúlt évtized akkor hol kell aláírni?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. május 29., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 29., hétfő 20:07
True story baszkihehetheoriginal írta: Fu de geci gyasz szezonok jonnek sracok, eladtatok a lelketeket, most megyunk vissza 2007-be![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 29., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 29., hétfő 20:03
Szerintem meg olyan erényei vannak, amik nálunk is elférnek. Fejjel nagyon jó, és a felpasszolt labdákat is megtartja, birkózik a semmirekellő favágó spanyol védőkkel.realmadrid95 írta:
Osimhen az a baj, hogy olyan rendszerben jo, ami a Napoliban van. Szerintem o bukas lenne nalunk. En lehet raprobalnek Jesusra, mivel Arteta nem feltetlenul szamol vele meghatarozo jatekoskent, foleg, hogy Vlahora is rahajtana. A brazil mezonyben nagyon nagy melot tesz le, technikas, jol passzol, 50-55 millioert mozdithato lehet. Gondolom en…![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 29., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 29., hétfő 19:52
Most ez mi? Hihetetlen ba...a meg.Carlo Ancelotti prefers Harry Kane & Victor Osimhen but Real Madrid prefers low-cost options such as Joselu or Roberto Firmino.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem