OFF
Re: OFF
Nyilvan meg fogjak akadalyozni hogy elkezdjek visszavaltani az emberek, amint az inflacio visszamegy a 3-4% koruli ertekre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miért?cart írta: Ez a PMAP-bol lassan kifelé szállni érdemes szerintem, amíg az állam visszaveszi 1% mínusszal. Max 1 évig tartanám meg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a PMAP-bol lassan kifelé szállni érdemes szerintem, amíg az állam visszaveszi 1% mínusszal. Max 1 évig tartanám meg
Persze, hogy komolytalan, hiszen semmi alapom nincs hozza. De o egy eleg konkret kerdest tett fel, amire nem kapott konkret valaszt, ezert irtam egy hasonloan konkret tanacsot.Halfkey írta:Ez amúgy egy elég komolytalan tanács. Vegyen valaki egy euro vagy dollár alapú kötvényt vagy bondot az azt mondom oké, teljesen elképzelhető hogy jobban jön ki. Ezért kell diverzifikálni, tartok ilyeneket én is. De magát csak tisztán valutát tartani mint 'megtakarítás' az az abszolút pénzügyi hozzá nem értés jele.zsuninnyo írta:
Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.
Viszont egy részét akkor is forintban érdemes tartani, arra pedig ma még jobb lehetőség van mint holnaptól elérhető lesz.
.
Ez amúgy egy elég komolytalan tanács. Vegyen valaki egy euro vagy dollár alapú kötvényt vagy bondot az azt mondom oké, teljesen elképzelhető hogy jobban jön ki. Ezért kell diverzifikálni, tartok ilyeneket én is. De magát csak tisztán valutát tartani mint 'megtakarítás' az az abszolút pénzügyi hozzá nem értés jele.zsuninnyo írta:Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.ferni írta:
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?
Érdemes ilyenbe fektetni?
Viszont egy részét akkor is forintban érdemes tartani, arra pedig ma még jobb lehetőség van mint holnaptól elérhető lesz.
.
- Süti
Micsoda?zsuninnyo írta:
Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Vegyel eurot vagy dollart 4 evre azzal jobban jarsz.ferni írta:Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
Ha megmondod az összes év inflációját kiszámolom nekedferni írta:Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.

Röviden igen érdemes, hosszan meg olvass utána aztán tegyél fel konkrét kérdést

- RealMadridFanatic
https://m.hvg.hu/gazdasag/20230526_alla ... ankmonitorferni írta:Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
Tldr
7 evre a mostanival 10 meterbol 16,8 lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A 8-15 évesek átlag 4 orat telefonoznak naponta. Kiegtem. Ennek 20%a tiktok, 12%a YouTube.
Ez nekem rettenetesen sok…mellette meg a tv, meg PS/Xbox gondolom.
Nálunk a gyereknek 45-60 perce van hétköznap, majd letilt a telo, csak az marad aktív, ami ahhoz kell hogy elérjen másokat.
Hetvegen erősebb a szám persze, 2-3 orat elcsesz, általában reggel meg este, napközben azért kordában van tartva akkor is.
Ez nekem rettenetesen sok…mellette meg a tv, meg PS/Xbox gondolom.
Nálunk a gyereknek 45-60 perce van hétköznap, majd letilt a telo, csak az marad aktív, ami ahhoz kell hogy elérjen másokat.
Hetvegen erősebb a szám persze, 2-3 orat elcsesz, általában reggel meg este, napközben azért kordában van tartva akkor is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez beleegett most az agyamba nekem isRemy írta:![]()
![]()
Ezutan ha meglatom a nevet fix ez a kep fog bevillanni.
![]()

Vkinek avatar gyanús
Ziro?

Ziro?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat ki kell csapni illatosba a dolgot, nedvesedjen a suna azonnal
Kedvenc mikor zsirfoltosba bekocogtatok az uveges sörrel az ablakan hogy akkor jottem
Kedvenc mikor zsirfoltosba bekocogtatok az uveges sörrel az ablakan hogy akkor jottem
thereisonly1ronaldo
ja randira mentél?hehetheoriginal írta: Most miafasz, mar az is baj ha divatosba kicsipi magát az ember?

sírok ezen a figurán

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots