OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 30., kedd 21:37

ferni írta:
Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?

Érdemes ilyenbe fektetni?
Ha megmondod az összes év inflációját kiszámolom neked :D Idén a 4 éves 15.25%ot hoz. Az idei infláció kb. 18%-19% lesz átlagosan, vagyis jövőre 19-20% hoz. Utána egyelőre nem látjuk mi lesz, de inkább ilyen 4-5% köré várják.

Röviden igen érdemes, hosszan meg olvass utána aztán tegyél fel konkrét kérdést :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 30., kedd 20:02

ferni írta:
Halfkey írta: A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.
Ötletem sincs erről hogy működik, nincs is most időm utána nézni, de pl elméletileg beteszek 4 évre 10 milkát az mennyit hozna tisztán 4 év alatt kb?

https://m.hvg.hu/gazdasag/20230526_alla ... ankmonitor

Tldr
7 evre a mostanival 10 meterbol 16,8 lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 30., kedd 19:58

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 30., kedd 19:55

A burzsoá fórum magát degeszre kereső tagjainak a figyelmét felhívnám hogy holnap van utolsó nap hogy lehet venni 4/7 éves PMÁPokat 0.75/1.5 kamatbónusszal, a következő sorozat 5/8 éves lesz és vsak 0.25/1%-ot fog infláció felett hozni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 30., kedd 5:14

A 8-15 évesek átlag 4 orat telefonoznak naponta. Kiegtem. Ennek 20%a tiktok, 12%a YouTube.

Ez nekem rettenetesen sok…mellette meg a tv, meg PS/Xbox gondolom.

Nálunk a gyereknek 45-60 perce van hétköznap, majd letilt a telo, csak az marad aktív, ami ahhoz kell hogy elérjen másokat.

Hetvegen erősebb a szám persze, 2-3 orat elcsesz, általában reggel meg este, napközben azért kordában van tartva akkor is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 30., kedd 0:01

Remy írta: :lol: :lol: :lol: Ezutan ha meglatom a nevet fix ez a kep fog bevillanni. :lol:
Ez beleegett most az agyamba nekem is :lol: korabban irta valaki, talan R, hogy kamionozik, na hat ez a kep pontosan beleillik a kepbe :mrgreen:
:goat:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 29., hétfő 22:10

Vkinek avatar gyanús :D
Ziro? :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 19:46

Hat ki kell csapni illatosba a dolgot, nedvesedjen a suna azonnal
Kedvenc mikor zsirfoltosba bekocogtatok az uveges sörrel az ablakan hogy akkor jottem
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 29., hétfő 19:43

:lol: :lol: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 29., hétfő 19:41

hehetheoriginal írta: Most miafasz, mar az is baj ha divatosba kicsipi magát az ember?
ja randira mentél? :lol:
sírok ezen a figurán :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 19:39

Most miafasz, mar az is baj ha divatosba kicsipi magát az ember?
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 29., hétfő 19:37

:lol: :lol: :lol: Ezutan ha meglatom a nevet fix ez a kep fog bevillanni. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 29., hétfő 19:34

hehet megtaláltam a bosnyák tér fele :lol: :lol: :lol: :lol:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=6479E5F0

nem saját kép
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 28., vasárnap 20:46

https://youtu.be/kNnI7JWn64A

Volt kerdes a robotporszivo, ez minden egyben, megjelent az uj, no1 cucc a piacon.
Eleg baszo cucc.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. május 28., vasárnap 18:49

Egy olyan problémám lenne, hogy a vízszolgáltató rendszertisztítása után gyakran zavaros a víz, az edény alja tele van homok szemcsékkel, inni eddig se ittam belőle, de mostmár nem is főznék. Valamiért úgy érzem, nem fog pár napon belül teljesen megoldódni a probléma. Nyilván a vízóra után egy tripla vízszűrő kéne, de a rendszer nem a legjobban lett kialakítva, nehéz hozzáférni, a szerelők meg nem tolongnak, hogy néhány napon belül jöjjenek. Láttam csapra szerelhető szűrőket, van olyan, ami nem csak átbaszás? Illetve Laica vagy más márkájú kancsót használ valaki?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 27., szombat 14:15

Na ezek kellettek most a legjobban, köszi tényleg, hangzottak el olyan szavak, amiket azonnal elmentett a torony, és reménykedem benne, hogy úgy is lesz majd a jövőben ("Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott"). :agree: :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 27., szombat 13:12

hehetheoriginal írta:
Ne sopankodjal mar allandoan faszomöccse, ertem, hogy szar fekudni meg bezarva lenni, de a csonttörés a legeasybb komoly serules, aldd az eget hogy terdszalag pl nem serult, azzal garantaltan nem rohangalnal ujra olyan hamar.
Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott.
Pihenjel, olvass, tanulj, beszelgess, es nezd a jo oldalat.
En voltam egy kórteremben olyan arccal, akinek egyszeree mindketto combhajlitoja teljesen elszakadt. Na az szopas. Meg az achilles.
Aaa szerintem az sem gaz. Szerintem az a szopas ha levagjak a labaidat. De ott pl az a jo oldala,hogy nem kell tobbet cipot venni. Azt is lehet igy nezni. :roll:
Kicsit elfelejtetted a sztori mogott az emberi tenyezot.
Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb.
Arrol nem is beszelve,hogy egy nagyon jo stresszlevezetes elmondani,vagy leirni a problemaidat.
Ilyen szituban meg nagyon megvilagosultnak kel lenni,hogy ennel is mosolyogva ulj a szekben,hogy de jo legalabb van labam. Foleg hogy elment csak focizni. Az ember azert ezt nem szamolja bele,igy kicsit tobb ido kell a fedolgozashoz.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 12:54

lordgabi írta: Sokkal barátibb volt mint a kórházban és fájdalommentes is, túl vagyunk rajta. :agree:
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről :mrgreen: ), úgyhogy amire hazaér, el is tudtam ütni az időt nagyjából, kertes ház az albérlet, úgyhogy ki is tudok majd ülni a napra/levegőre, tegnap ajándékként éltem meg a 20 percet estére a majdnem 6 napos teljes bezártság után, úgyhogy nagyon meg kell becsülni az embernek az egészségét és az élet apró örömeit, ilyenkor jön rá igazán, örök lecke lesz ez most, úgy érzem... :kivagyhe:
Ne sopankodjal mar allandoan faszomöccse, ertem, hogy szar fekudni meg bezarva lenni, de a csonttörés a legeasybb komoly serules, aldd az eget hogy terdszalag pl nem serult, azzal garantaltan nem rohangalnal ujra olyan hamar.
Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott.
Pihenjel, olvass, tanulj, beszelgess, es nezd a jo oldalat.
En voltam egy kórteremben olyan arccal, akinek egyszeree mindketto combhajlitoja teljesen elszakadt. Na az szopas. Meg az achilles.
thereisonly1ronaldo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 27., szombat 11:48

Sokkal barátibb volt mint a kórházban és fájdalommentes is, túl vagyunk rajta. :agree:
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről :mrgreen: ), úgyhogy amire hazaér, el is tudtam ütni az időt nagyjából, kertes ház az albérlet, úgyhogy ki is tudok majd ülni a napra/levegőre, tegnap ajándékként éltem meg a 20 percet estére a majdnem 6 napos teljes bezártság után, úgyhogy nagyon meg kell becsülni az embernek az egészségét és az élet apró örömeit, ilyenkor jön rá igazán, örök lecke lesz ez most, úgy érzem... :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 26., péntek 21:40

hehetheoriginal írta: Milyen felnott ember fel a tűtől szedd mar ossze magad basszalakki tee hároméves :kalapos:
Batyam 50 evesen el tudna ajulni tole, bar nem elsosorban a tu, inkabb a ver. :kalapos:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: