Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
jövőre ugyanezt fogják csinálni. nem kell félni. addigra neymar és messi is elhúz. ő lesz az egyetlen kis kedvenc. visszaugrik a kecskebaszó farkára (bocs).
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jelen állás szerint nekünk nagyon is kellene egy olyan kaliberű játékos, mint Ő. Nyilván jól megszivatott minket, előző nyáron, de még mindig ott tartok, egy 22-23 éves sráchoz vágtak hozzá túl nagy dellát és helyeztek rá túl nagy nyomást a szülők és az egész francia nemzet. Senki nem vigyázott rá. Jelen pillanatban meg azon kívül, hogy a jövője a psg-ben van nem is mondhatna mást, még ha mást is gondol. Nem kell ezt már túlizgulni, jövőre vagy jön "ingyen" vagy nem jön soha.KAG írta:Amen to that.tubatibi írta: Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”.#PSG
“I will be here at PSG next season”, Mbappé has added.
Kell a fasznak.
- Pad'em
Foot mercatón van egy cikk Benzemáról, miszerint gondolkodik az arabok 200 milliós ajánlatán, és a klub aggódik mostanában a hozzáállása miatt.
https://www.footmercato.net/a4758207433 ... eal-madrid
Gondolom csak szokásos szarkavarás, mert már megegyeztünk vele a hosszabbításról, amit nem tudom elképzelni, hogy felrúgna, de a Kanes pletykák fényében jó húzás a francia firkászoktól.
https://www.footmercato.net/a4758207433 ... eal-madrid
Gondolom csak szokásos szarkavarás, mert már megegyeztünk vele a hosszabbításról, amit nem tudom elképzelni, hogy felrúgna, de a Kanes pletykák fényében jó húzás a francia firkászoktól.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
24-ben ugrunk bappera. varhatunk meg egy evet
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amen to that.tubatibi írta: Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”.#PSG
Kell a fasznak.
ZIDANE
Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”. 

#PSG
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én voltam a legnagyobb Blanco fanTomidzsi írta: És akkor még van egy Reinier aki elvileg jön vissza kölcsönből a Gironából. Sztem nem lesz itt Kane, mert akkor Mbappe/Haaland hova jönne mondjuk 1-2 év múlva?
Vagy akkor 2 éves szerződést írjon alá pl. Kane.
Fran, Brahim, Reinier, Blanco, Bellingham és egy csere csatár. Sztem ez lesz. Ceballos is remelem marad.
De aztán lehet, hogy Brahim jön vissza jobb szélre, meg ugye ott van Fede is és akkor Rodrygo meg mehet be csatárnak. Azt meg van oldva
Hosszu lesz ez a nyar....![]()

+ nem lesz hely a középpályán még Cebának sem nagyon, nem hogy neki...
Reinier ugyanez súlyosbítva, mert 30 millió volt, ő sem bizonyított
csak lesz előre valamilyen igazolás, ő sem nagyon kapna perceket...
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
És akkor még van egy Reinier aki elvileg jön vissza kölcsönből a Gironából. Sztem nem lesz itt Kane, mert akkor Mbappe/Haaland hova jönne mondjuk 1-2 év múlva?MarioCirolo írta:Nagyjabol Bellinghemen kivul egy EU-n kivuli igazolassal lehet szamolni, mert Endricke lesz a masik jovore. Szoval azok kozul akikkel hirbe hoztak minket az elmult egy evben, Firmino, Kubo, Kane, Davies es James maximum egy erkezhet.reeed_ati írta: Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..![]()
Ugyanakkor a kèt fiatal titánon kìvül nincs olyan játèkos, akinek kifejezetten örülnèk..
Szòval, ha az elérhető opciòkat nèzzük, akkor nem feltètlen rossz vètel.
Gòlerős, a táttenemnek hála a sikerre is ki lesz èhezve.![]()
Kicsit olyan RvN feelingem.van vele kapcsolatban, a hollandèrt sem voltam oda, aztán megszerettem, miután leigazoltuk..
Ha a belga hambistòl is megszabadulunk cserèbe, akkor az meg mèg egy hatalmas + pont..
Kane,Belingham,James+egy jobb szèlső, az ùgy elèggè adná a nyárra.![]()
Vagy akkor 2 éves szerződést írjon alá pl. Kane.
Fran, Brahim, Reinier, Blanco, Bellingham és egy csere csatár. Sztem ez lesz. Ceballos is remelem marad.
De aztán lehet, hogy Brahim jön vissza jobb szélre, meg ugye ott van Fede is és akkor Rodrygo meg mehet be csatárnak. Azt meg van oldva

Hosszu lesz ez a nyar....

Toni
Luka
Lucas. 

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nagyjabol Bellinghemen kivul egy EU-n kivuli igazolassal lehet szamolni, mert Endricke lesz a masik jovore. Szoval azok kozul akikkel hirbe hoztak minket az elmult egy evben, Firmino, Kubo, Kane, Davies es James maximum egy erkezhet.reeed_ati írta: Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..![]()
Ugyanakkor a kèt fiatal titánon kìvül nincs olyan játèkos, akinek kifejezetten örülnèk..
Gòlerős, a táttenemnek hála a sikerre is ki lesz èhezve.![]()
Kicsit olyan RvN feelingem.van vele kapcsolatban, a hollandèrt sem voltam oda, aztán megszerettem, miután leigazoltuk..
Ha a belga hambistòl is megszabadulunk cserèbe, akkor az meg mèg egy hatalmas + pont..
Kane,Belingham,James+egy jobb szèlső, az ùgy elèggè adná a nyárra.![]()
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hazarddal hogyan, beszámítják kilónként?gutihaz14 írta: ki beszélt 100 milliokrol kane ugyben?![]()
eddig max 60-ban mindenki megallt ha jol emlekszem. ezt lehet csokkenteni hazard bevonasaval

Nincs az a hülye, aki az elmúlt4éve után vinné a csapatába, a szertáros anyósa előbb kerül csapatba nálunk, mint Hambi..
Pedig így, hogy konfettiliga sincs, biztos van, aki menne/mennie kell majd onnan.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
azert sirnak mert ok lettek az ev luzerei. nem azert mert olcson adjak judetANDS írta:Német oldalakon megy a sírás, hogy nagyon olcsón adják, a Realnak van pénze, miért nem kérik meg az árát.Pad'em írta: Mirror szerint 100+24M euróba került Bellingham.
valamelyik univerzumban:

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..
Gòlerős, a táttenemnek hála a sikerre is ki lesz èhezve.
Kane,Belingham,James+egy jobb szèlső, az ùgy elèggè adná a nyárra.

Gòlerős, a táttenemnek hála a sikerre is ki lesz èhezve.

Kane,Belingham,James+egy jobb szèlső, az ùgy elèggè adná a nyárra.

- Csabi
- Kapcsolat:
idén 7 játékosnak jár le a szerződése: benzema, kroos, modric, asensio, mariano, nacho, ceballosPeti765 írta: Most olvasom itt a hírekben,hogy Nachonak is lejár a szerződése és semmi hír még?!
MBappé, Haaland helyett már egy Kane-ert imadkozunk, itt a veg.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Csabi
- Kapcsolat:
a tottenham még a konferencia ligát se érte el. ha kane most nem dobbant akkor maradjon is ott örökre.

- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Most olvasom itt a hírekben,hogy Nachonak is lejár a szerződése és semmi hír még?!
Hát az lesz az igazi mélyütés ha megy ő is, szinte bárhol tud megbízhatóan játszani hátul,soha nem értettem,értem miért nem kapott több lehetőséget.Talán még senki nem volt ennyire alulbecsülve itt mint ő és mindig lehetett rá számítani akár csereként, akár kezdőként.
Hát az lesz az igazi mélyütés ha megy ő is, szinte bárhol tud megbízhatóan játszani hátul,soha nem értettem,értem miért nem kapott több lehetőséget.Talán még senki nem volt ennyire alulbecsülve itt mint ő és mindig lehetett rá számítani akár csereként, akár kezdőként.

- Galacticos
Volt mar aki 100korul irt.gutihaz14 írta: ki beszélt 100 milliokrol kane ugyben?![]()
eddig max 60-ban mindenki megallt ha jol emlekszem. ezt lehet csokkenteni hazard bevonasaval
Miert csokkenne hazarddal az ar azt nem ertem. Semmi erteke a palinak, de cserebe gigaszi a fizu. Ha ingyen odaadjuk is jobb minthogy fizetgetjuk meg egy evig a semmit.
ki beszélt 100 milliokrol kane ugyben?

valamelyik univerzumban:

- Galacticos
Ha igy maradnak a meccsek es a tottenham csak 8. lesz akkor semmilyen europai kupaban nem indulnak.
Ketlem hogy 100korul menne az a kane nyaron. Foleg hogy biztos hogy elobb adnak el nekunk mint ligan belul.
Ketlem hogy 100korul menne az a kane nyaron. Foleg hogy biztos hogy elobb adnak el nekunk mint ligan belul.
Bellingham mellett nem nagyon lesz már pénz igazolni. Brahim, Joselu, Fran kaliberű budget megoldások lesznek.