Majd a Barca kukazza.... És még jól is járnának vele.gutihaz14 írta:nagyon birom a jatekat, jobbal ballal lovoldozget, ingyen ajandek akarhova is megy oriasi fogas lesztubatibi írta: Tielemans ingyen szerződtethető, kíváncsi vagyok hova megy, illetve vajon Vardy marad-e a másodosztályban a csapattal?!

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
vardynal azert megy a pizza-sör kombo rendesen, szerintem boven el lesz a champoban 36+ evesen, nem gondolnam, hogy lelep.
a leicesterbol es leedsbol azert vannak rajta kivul olyan fugurak, akik utan nagy kereslet lesz.
kozben poch - chelsea, official
a leicesterbol es leedsbol azert vannak rajta kivul olyan fugurak, akik utan nagy kereslet lesz.
kozben poch - chelsea, official
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gondolom klubhűségből is elvállalja, neki nem hiszem, hogy a PL szereplés a fontos neki..Remy írta:Vardy 36 eves, miert ne maradna? Kinek kellene?tubatibi írta: Tielemans ingyen szerződtethető, kíváncsi vagyok hova megy, illetve vajon Vardy marad-e a másodosztályban a csapattal?!
A leicester amúgy pontlevonással indul majd a champ-ben, a feljutáskor trükköztek az átigazolási pénzekkel, nem tudom ez a bünti elévült-e, de van ilyen is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
nagyon birom a jatekat, jobbal ballal lovoldozget, ingyen ajandek akarhova is megy oriasi fogas lesztubatibi írta: Tielemans ingyen szerződtethető, kíváncsi vagyok hova megy, illetve vajon Vardy marad-e a másodosztályban a csapattal?!
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vardy 36 eves, miert ne maradna? Kinek kellene?tubatibi írta: Tielemans ingyen szerződtethető, kíváncsi vagyok hova megy, illetve vajon Vardy marad-e a másodosztályban a csapattal?!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Tielemans ingyen szerződtethető, kíváncsi vagyok hova megy, illetve vajon Vardy marad-e a másodosztályban a csapattal?!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bielsa oda nagyon illett és az első hullámvölgy után elküldték.Pipita írta: Kiesett a Leeds.![]()
Karma...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kiesett a Leeds.

- Galacticos
30golos a hurrikan. Osszvissz 6 gollal van lemaradva iden (igaz tobb meccset jatszott) haalandtol akitol mindenhol (joggal) el vannal ragadtatva. Es azert a ket csapatot ossze se lehet hasonlitani. Szerintem ha iden helyet csereltek volna ezt a golmennyiseget az angol is hozta volna ebben a cityben.
Ha jonni fog, kezdem ugyerezni hogy orulni fogok neki. Pedig soha nem szerettem.
Ha jonni fog, kezdem ugyerezni hogy orulni fogok neki. Pedig soha nem szerettem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sok izgalom nem maradt a mai zarofordulora, a bajnok, bl helyezettek es el indulok megvannak.
a kieses ellen viszont a leeds-everton-leicester trio nagyot birkozik, ketto biztosan bucsuzik, plusz ami meg erdekes lehet, hogy a villa-spurs-brentford triobol melyik eri el a konferencia ligas helyet.
a kieses ellen viszont a leeds-everton-leicester trio nagyot birkozik, ketto biztosan bucsuzik, plusz ami meg erdekes lehet, hogy a villa-spurs-brentford triobol melyik eri el a konferencia ligas helyet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Luton Town komoly lesz jovore a PLben.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jó, hát nem hibáztathatjuk szegény szakértő urat, senki sem láthatta előre, hogy Weghorst nem jelent majd komoly előrelépést Cristiano Ronaldohoz képest.hehetheoriginal írta:A prioritas egy uj csatar,![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Senki nem mondta a többi csapatnak, hogy legyenek ilyen szarok. A United hozta a saját szezonját, nyertek egy kupát, megvan a bl indulás, első szezonnak jó ez. A következő szezon lesz a teszt, hogy előre vagy hátra mennek. Arteta is sorozatban 7ik vagy 8ik volt évekig most meg mindenki oda volt az Arsenaltól.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat a United szerintem kemeny izzadt volna, ha ez a Pool Chelsea kettos nem csinal ekkora melyrepulest.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem a Pool cserélne velük a BL indulásert cserébe.dzsi91 írta:Ha mondjuk a fakupát nyeritek és belerondítotok a city szezonjába akkor ez egy vállalható szezon amúgy egy bajnoki 3ik hely meg ligakupa sztem semmi. Főleg, hogy a pool meg a city is átgázolt rajtatok.Caraway írta: Na vegre jovore ujra BL, emellett leesett egy Ligakupa es meg var a csapatra egy Fa kupa donto.
Ez bizony egy kivalo szezon EtH-tol, pedig kegyetlen sok tamadast kapott minden iranybol. A prioritas egy uj csatar, plusz megtanulni idegenben is jatszani, es akkor szepen fejlodni fog tovabb a csapat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha mondjuk a fakupát nyeritek és belerondítotok a city szezonjába akkor ez egy vállalható szezon amúgy egy bajnoki 3ik hely meg ligakupa sztem semmi. Főleg, hogy a pool meg a city is átgázolt rajtatok.Caraway írta: Na vegre jovore ujra BL, emellett leesett egy Ligakupa es meg var a csapatra egy Fa kupa donto.
Ez bizony egy kivalo szezon EtH-tol, pedig kegyetlen sok tamadast kapott minden iranybol. A prioritas egy uj csatar, plusz megtanulni idegenben is jatszani, es akkor szepen fejlodni fog tovabb a csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát én nem vagyok elájulva.
Volt egy kb egy hónapos csúcs, ahol topformában focizott Rashford meg Casemiro is, utána meg megint kuka volt az egész.
Összes rivális a harmadik-negyedik helyért egy rakás fos szezont hozott le, szenvedtek végig, Spurs, Chelsea, Liverpool.
Egyedül a Newcastle akik fel tudtak lépni erre a szintre, már a Brighton is 10 pontra van.
Poolt meg hagyjuk is, legalább a végére felkeltek, nem is értem hogy csúszhatott szét a szezon nagy része egy BL döntő után. Azért a 7-0 komoly volt :lol
EL szép volt a Barca ellen, de ahogy kiestek utána... Nem is kell vicces válogatásokat csinálni év végére, elég betenni csak az összefoglalót arról
Tény volt előrelépés, de emellé botrány mennyire legyengült a mezőny az Arsenal-City duó alatt.
Liga kupát hagyjuk inkább, a legkomolyabb ellenfél egy Newcastle volt a döntőben Kariussal
Aztán az FA kupa se volt túl veretes eddig, de tény hogy szép eredmény mindkét kupában eljutni a végére. Annyiban jó ETH, hogy van egy alapszint, amivel stabilabban tudják hozni hosszútávon a meccseket, stabilan hozzák mindig a közepest, de ez édeskevés lesz bármi komoly eredményre.
Én nem látom a fényt az alagút végén a Unitednél egyáltalán, aztán ne legyen igazam.
Volt egy kb egy hónapos csúcs, ahol topformában focizott Rashford meg Casemiro is, utána meg megint kuka volt az egész.
Összes rivális a harmadik-negyedik helyért egy rakás fos szezont hozott le, szenvedtek végig, Spurs, Chelsea, Liverpool.
Egyedül a Newcastle akik fel tudtak lépni erre a szintre, már a Brighton is 10 pontra van.
Poolt meg hagyjuk is, legalább a végére felkeltek, nem is értem hogy csúszhatott szét a szezon nagy része egy BL döntő után. Azért a 7-0 komoly volt :lol
EL szép volt a Barca ellen, de ahogy kiestek utána... Nem is kell vicces válogatásokat csinálni év végére, elég betenni csak az összefoglalót arról

Tény volt előrelépés, de emellé botrány mennyire legyengült a mezőny az Arsenal-City duó alatt.
Liga kupát hagyjuk inkább, a legkomolyabb ellenfél egy Newcastle volt a döntőben Kariussal

Én nem látom a fényt az alagút végén a Unitednél egyáltalán, aztán ne legyen igazam.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na vegre jovore ujra BL, emellett leesett egy Ligakupa es meg var a csapatra egy Fa kupa donto.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kösz csoki!
Pedig nem rossz. Case gól, gólpassz, a chelsea úgy védekezik, mint vmi lámpa(rd)lázas ificsapat, így helyzet annyi van, mint a dög.. Persze nem egy getafe-almeria, de azért nézhető.

Pedig nem rossz. Case gól, gólpassz, a chelsea úgy védekezik, mint vmi lámpa(rd)lázas ificsapat, így helyzet annyi van, mint a dög.. Persze nem egy getafe-almeria, de azért nézhető.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy