Ha van terület butítás, ha nincs akkor meg tötymörgés, körbe passzolgatás, esetleg felesleges szélről beívelés. Ismerős.tomi_b írta: Aki látta a meccset majd legyen szíves írjon pár sort a játékról, a játékosokról.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 24., hétfő 6:12
Ha van terület butítás, ha nincs akkor meg tötymörgés, körbe passzolgatás, esetleg felesleges szélről beívelés. Ismerős.tomi_b írta: Aki látta a meccset majd legyen szíves írjon pár sort a játékról, a játékosokról.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 24., hétfő 6:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 29., hétfő 2:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 19:31
zsuninnyo írta: A football forditasa pedig nem labdarugas hanem labaklabda. Az assist golpassznak van forditva minden sportagban es kesz.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 28., vasárnap 18:23
ezt nem hiszem de hala rodrygonak egesz egyszeruen le tudod ellenorizni. meccset nem lattam de ki volt aki kiharcolta a szabit rodrygo szabigoljanal? meg kell nezni hogy o kapott-e assistot. szerintem nem es csak tiziknel szamol a tmIlyenkor nem írják be, csak gólnak. Viszont akkor gondolom szabi góloknál meg a szabadrúgást kiharcolónak is behúzzák?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 28., vasárnap 18:21
Ilyenkor nem írják be, csak gólnak. Viszont akkor gondolom szabi góloknál meg a szabadrúgást kiharcolónak is behúzzák? Nekem ez fura továbbra is, az összes többi site amit most megnéztem normálisan csak a gólpasszt számolja.gutihaz14 írta: tm megoldasat en is jobbnak tartom de ezzel szerintem csak ok vannak egyedul. gondolom mikor a tizilovo egyben a kiharcolo is akkor a tm nem huzza be assistnak is. legalabbis nagyon remelem hogy nem ilyen balfaszok, ilyenkor csak golszerzo van assist nelkul.
KösziKAG írta:Google fordito alapján, "segít"Pad'em írta: Miért mi akkor az assist magyar fordítása ha nem gólpassz, világosítsatok fel légyszi.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 28., vasárnap 15:38
A football forditasa pedig nem labdarugas hanem labaklabda. Az assist golpassznak van forditva minden sportagban es kesz.Sierra írta:na ez mondjuk tényleg elég erősPad'em írta: eleve nem is passz szóval gólpassznak nevezni szerintem totál baromság.ahogy a kolléga is írta assist az eredeti megnevezése, nem goal pass.
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 28., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 28., vasárnap 12:36
Google fordito alapján, "segít"Pad'em írta: Miért mi akkor az assist magyar fordítása ha nem gólpassz, világosítsatok fel légyszi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 28., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 28., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 28., vasárnap 12:06
Fubammeg nem mondjátok assistnak hívják angolul?Sierra írta:na ez mondjuk tényleg elég erősPad'em írta: eleve nem is passz szóval gólpassznak nevezni szerintem totál baromság.ahogy a kolléga is írta assist az eredeti megnevezése, nem goal pass.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 10:43
na ez mondjuk tényleg elég erősPad'em írta: eleve nem is passz szóval gólpassznak nevezni szerintem totál baromság.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 28., vasárnap 10:40
A gólpassz egy magyar szó. Angolul assist (segítség). Egy újkeletű statisztika eltérő kritériumokkal. Nálam a 11es kiharcolása is ide számolandó, mert elég nagy segítség a rúgónak (ha az nem ugyan azon személy).Pad'em írta:Örök kérdés?kiserik írta:
Örök kérdés, hogy kell e számolni a 11es kiharcolását. Szerintem igen, én a TM rendszerét igazságosabbnak tartom.
Amúgy Rodrygonak ugyan az a baja, mint Asensionak: nem igazán szélső, és hajlamos alibizni, ebben viszont érezhetően javul.Értem én hogy benne van a gólban aki kiharcolja a tizit, de ez egy másik statisztikai adat, eleve nem is passz szóval gólpassznak nevezni szerintem totál baromság.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 28., vasárnap 10:28
Örök kérdés?kiserik írta:Örök kérdés, hogy kell e számolni a 11es kiharcolását. Szerintem igen, én a TM rendszerét igazságosabbnak tartom.Pad'em írta: Akkor egy kis statisztika, forrás whoscored: (Transfermarkt gólpassznak számolja a 11-es kiharcolását is, így totál fals)
Amúgy Rodrygonak ugyan az a baja, mint Asensionak: nem igazán szélső, és hajlamos alibizni, ebben viszont érezhetően javul.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 28., vasárnap 10:19
Örök kérdés, hogy kell e számolni a 11es kiharcolását. Szerintem igen, én a TM rendszerét igazságosabbnak tartom.Pad'em írta: Akkor egy kis statisztika, forrás whoscored: (Transfermarkt gólpassznak számolja a 11-es kiharcolását is, így totál fals)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 28., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 28., vasárnap 9:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 28., vasárnap 9:19
Vini jobb 1v1 ben papiron, de ha mindketten ugyan annyit jatszananak es ugyan ugy az eredeti posztjukon, szerintem nem lenne kulonbseg. Annyi h Vini latvanyosabb, de nem biztos, hogy hatekonyabb.Tjacks írta:Attól függetlenül hogy ezek már közel Vini számai( javítsatok ki ha tévedek) , a két játékos közül egyértelműen Vini a sokkal veszélyesebb, Ő tud védelmet bontani, folyamatosan duplázni kell. Rodryt sokkal könnyebb hatástalanítani, levenni a pályáról.gutihaz14 írta: az a 8-8 igazabol 9-9 ha hihetek a tm-nek es ez csak a liga. mindent nezve 19gol-11gp
Vini így is world class, hátha még megkapná Rodry rugótechnikáját.![]()
A tegnapi második gólja nagyon ült, nagyon okos megoldás volt.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem