Van benne igazsag, csak ennyire taplogeci nem lehet egy politikus.
Meg egyáltalán minek pofazik bele barmilyen politikus.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2023. május 29., hétfő 3:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 27., szombat 23:59
Ez szép volt! Gratulálok! Remélem büszke vagy arra, hogy ezt lepötyögtedSüti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. május 27., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 27., szombat 21:16
Mindenkinek lehet véleménye. Ez még fórum.Realista24 írta:Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:
ember !
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal![]()
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 27., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 27., szombat 20:25
+ EverstRealista24 írta:Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemes
Meg persze a cliffhangert stalloneval![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 20:22
Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Meg persze a cliffhangert stalloneval![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 20:21
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. május 27., szombat 19:10
Nem akartam hozzászólni, mert amit akartam volna, azt főleg hehe leírta. De ez mi? Ez kiverte a biztosítékot nálam. Az egész családja szomorúsága és gyásza nem jut eszébe ilyenkor, hogy miatta tönkre mehetnek lelkileg? A szülei pl nem jöttek szóba. De azt mondják, hogy az a legnagyobb fájdalom, ha a gyereked temeted el. Na, őt még temetni se tudják...Amitől sokkal jobban félek, az a hétköznapok gyásza. Nem a hegyen: hanem amikor másokat látok szenvedni, veszteséget átélni, összetörni. Sokkal tanácstalanabb tudok lenni, mint egy hegyi tragédia során. Mások szomorúságától és gyászától jobban megrendülök, mint a halál látványától nyolcezer méteren.”
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 18:08
en speciel nem is okolom, de gondolom o biztos hibaztatja majd magat valamilyen szinten.Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 17:56
Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. május 27., szombat 17:29
Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.'shutterisland írta: amugy a telefonbeszelgetes nem volt valami meggyozo, lehetett erzekelni azert ezt kivulrol is.
szerintem az volt az utolso pont, ahol kulso jozan esszel bele lehetett volna nyulni, nem tette meg a feleseg.
azert ezert sokan hibaztatjak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 27., szombat 16:20
Itt nem arra gondolok hogy a család tehet bármiről, nyilván semmiről. Hanem hogy az a gyerek nem fogja felnevelni magát. Nem a család ellen szól, hanem hogy milyen helyzetben lesznek/lehetnek.hehetheoriginal írta:Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Vagy ha nem is fullbolond de tul sok onbizalma volt es elbaszta.
Szoval ha gyujteni kell nekik, nem hibaztatom oket.
Ha a fickoban volt annyi, hogy tudta, hogy kurvaveszelyes es elotte mindent elrendezett a csaladdal, így az anyagiakat is, az egy fel fokkal talan jobb
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 16:15
Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 27., szombat 16:08
ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 27., szombat 16:06
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem