igaz, nyilvan total mas kategoria, mert mi eddig csak ilyen 600-1200 kozotti helyeken voltunk meg mo-n es walesben/peak districtben, de mikor megyunk nemetorszagba cimboramhoz, ott lesznek 2000 koruli csucsok, alig varom.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. május 27., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 27., szombat 21:16
Mindenkinek lehet véleménye. Ez még fórum.Realista24 írta:Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:
ember !
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal![]()
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 27., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 27., szombat 20:25
+ EverstRealista24 írta:Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemes
Meg persze a cliffhangert stalloneval![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 20:22
Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Meg persze a cliffhangert stalloneval![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 20:21
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. május 27., szombat 19:10
Nem akartam hozzászólni, mert amit akartam volna, azt főleg hehe leírta. De ez mi? Ez kiverte a biztosítékot nálam. Az egész családja szomorúsága és gyásza nem jut eszébe ilyenkor, hogy miatta tönkre mehetnek lelkileg? A szülei pl nem jöttek szóba. De azt mondják, hogy az a legnagyobb fájdalom, ha a gyereked temeted el. Na, őt még temetni se tudják...Amitől sokkal jobban félek, az a hétköznapok gyásza. Nem a hegyen: hanem amikor másokat látok szenvedni, veszteséget átélni, összetörni. Sokkal tanácstalanabb tudok lenni, mint egy hegyi tragédia során. Mások szomorúságától és gyászától jobban megrendülök, mint a halál látványától nyolcezer méteren.”
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 18:08
en speciel nem is okolom, de gondolom o biztos hibaztatja majd magat valamilyen szinten.Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 27., szombat 17:56
Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. május 27., szombat 17:29
Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.'shutterisland írta: amugy a telefonbeszelgetes nem volt valami meggyozo, lehetett erzekelni azert ezt kivulrol is.
szerintem az volt az utolso pont, ahol kulso jozan esszel bele lehetett volna nyulni, nem tette meg a feleseg.
azert ezert sokan hibaztatjak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 27., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 27., szombat 16:20
Itt nem arra gondolok hogy a család tehet bármiről, nyilván semmiről. Hanem hogy az a gyerek nem fogja felnevelni magát. Nem a család ellen szól, hanem hogy milyen helyzetben lesznek/lehetnek.hehetheoriginal írta:Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Vagy ha nem is fullbolond de tul sok onbizalma volt es elbaszta.
Szoval ha gyujteni kell nekik, nem hibaztatom oket.
Ha a fickoban volt annyi, hogy tudta, hogy kurvaveszelyes es elotte mindent elrendezett a csaladdal, így az anyagiakat is, az egy fel fokkal talan jobb
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 16:15
Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 27., szombat 16:08
ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 27., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 27., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2023. május 27., szombat 15:50
Ehhez csak annyit szólnék hozzá hogy én azt is el tudom képzelni hogy az "időkorlát" leteltekor már nem volt olyan mentális állapotban a környezeti hatások miatt, hogy egyáltalán érzékelje az időt és realizálja, hogy na most kellene visszafordulni. Lehet konkrétan tudatánál sem volt már teljesen, és nem "döntött" arról hogy ő akkor megy tovább.hehetheoriginal írta: Biztos a protokoll meg a leirt es le nem irt szabalyok az evtizedek soran fasznak lettek kitalalva, de nem, kemeny nagytoku magyar gyerek vagyok, mit nekem a szabalyok, kik ezek te majd en megmutatom nektek.
Megmutatta. Nem patopal ur lett belole, hanem halott.
Kurvaszomoru ez, es engem szemely szerint nagyon felbasz az ilyen szintunfelelotlenseg es onzoseg, neadjisten nagykepuseg. remelem a gyerekenek valahogy normalis élete lesz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 27., szombat 15:13
Pedig sok igazság van benne, megha a stílus olyan is amilyen.füst írta:Ahhoz képest hogy onnan indultál pár napja, hogy túl sokat foglalkoznak a témával, nem nagyon tudod megunni a gyalázkodást, te pörögsz rajta a legtöbbet. Engedd mar el szerencsétlent, legalább a halála napjaiban.hehetheoriginal írta: Ugye mennyit er egy emberélet.
A mentesre elköltött pénzből hany raszorulot lehetett volna tamogatni. Miutan a sajat dontese volt begyalogolni a halálba.
De ezek megint utopisztikus, költői kérdések, a vilag nem igy mukodik.
Darwin dij nalam megvan az evre azert.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem