OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
A 8-15 évesek átlag 4 orat telefonoznak naponta. Kiegtem. Ennek 20%a tiktok, 12%a YouTube.
Ez nekem rettenetesen sok…mellette meg a tv, meg PS/Xbox gondolom.
Nálunk a gyereknek 45-60 perce van hétköznap, majd letilt a telo, csak az marad aktív, ami ahhoz kell hogy elérjen másokat.
Hetvegen erősebb a szám persze, 2-3 orat elcsesz, általában reggel meg este, napközben azért kordában van tartva akkor is.
Ez nekem rettenetesen sok…mellette meg a tv, meg PS/Xbox gondolom.
Nálunk a gyereknek 45-60 perce van hétköznap, majd letilt a telo, csak az marad aktív, ami ahhoz kell hogy elérjen másokat.
Hetvegen erősebb a szám persze, 2-3 orat elcsesz, általában reggel meg este, napközben azért kordában van tartva akkor is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez beleegett most az agyamba nekem isRemy írta:![]()
![]()
Ezutan ha meglatom a nevet fix ez a kep fog bevillanni.
![]()
Vkinek avatar gyanús
Ziro?
Ziro?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat ki kell csapni illatosba a dolgot, nedvesedjen a suna azonnal
Kedvenc mikor zsirfoltosba bekocogtatok az uveges sörrel az ablakan hogy akkor jottem
Kedvenc mikor zsirfoltosba bekocogtatok az uveges sörrel az ablakan hogy akkor jottem
thereisonly1ronaldo
ja randira mentél?hehetheoriginal írta: Most miafasz, mar az is baj ha divatosba kicsipi magát az ember?
sírok ezen a figurán
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
hehet megtaláltam a bosnyák tér fele
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=6479E5F0
nem saját kép
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=6479E5F0
nem saját kép
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
https://youtu.be/kNnI7JWn64A
Volt kerdes a robotporszivo, ez minden egyben, megjelent az uj, no1 cucc a piacon.
Eleg baszo cucc.
Volt kerdes a robotporszivo, ez minden egyben, megjelent az uj, no1 cucc a piacon.
Eleg baszo cucc.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Egy olyan problémám lenne, hogy a vízszolgáltató rendszertisztítása után gyakran zavaros a víz, az edény alja tele van homok szemcsékkel, inni eddig se ittam belőle, de mostmár nem is főznék. Valamiért úgy érzem, nem fog pár napon belül teljesen megoldódni a probléma. Nyilván a vízóra után egy tripla vízszűrő kéne, de a rendszer nem a legjobban lett kialakítva, nehéz hozzáférni, a szerelők meg nem tolongnak, hogy néhány napon belül jöjjenek. Láttam csapra szerelhető szűrőket, van olyan, ami nem csak átbaszás? Illetve Laica vagy más márkájú kancsót használ valaki?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Na ezek kellettek most a legjobban, köszi tényleg, hangzottak el olyan szavak, amiket azonnal elmentett a torony, és reménykedem benne, hogy úgy is lesz majd a jövőben ("Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott").
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
Aaa szerintem az sem gaz. Szerintem az a szopas ha levagjak a labaidat. De ott pl az a jo oldala,hogy nem kell tobbet cipot venni. Azt is lehet igy nezni.hehetheoriginal írta:
Ne sopankodjal mar allandoan faszomöccse, ertem, hogy szar fekudni meg bezarva lenni, de a csonttörés a legeasybb komoly serules, aldd az eget hogy terdszalag pl nem serult, azzal garantaltan nem rohangalnal ujra olyan hamar.
Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott.
Pihenjel, olvass, tanulj, beszelgess, es nezd a jo oldalat.
En voltam egy kórteremben olyan arccal, akinek egyszeree mindketto combhajlitoja teljesen elszakadt. Na az szopas. Meg az achilles.
Kicsit elfelejtetted a sztori mogott az emberi tenyezot.
Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb.
Arrol nem is beszelve,hogy egy nagyon jo stresszlevezetes elmondani,vagy leirni a problemaidat.
Ilyen szituban meg nagyon megvilagosultnak kel lenni,hogy ennel is mosolyogva ulj a szekben,hogy de jo legalabb van labam. Foleg hogy elment csak focizni. Az ember azert ezt nem szamolja bele,igy kicsit tobb ido kell a fedolgozashoz.
- hehetheoriginal
Ne sopankodjal mar allandoan faszomöccse, ertem, hogy szar fekudni meg bezarva lenni, de a csonttörés a legeasybb komoly serules, aldd az eget hogy terdszalag pl nem serult, azzal garantaltan nem rohangalnal ujra olyan hamar.lordgabi írta: Sokkal barátibb volt mint a kórházban és fájdalommentes is, túl vagyunk rajta.![]()
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről), úgyhogy amire hazaér, el is tudtam ütni az időt nagyjából, kertes ház az albérlet, úgyhogy ki is tudok majd ülni a napra/levegőre, tegnap ajándékként éltem meg a 20 percet estére a majdnem 6 napos teljes bezártság után, úgyhogy nagyon meg kell becsülni az embernek az egészségét és az élet apró örömeit, ilyenkor jön rá igazán, örök lecke lesz ez most, úgy érzem...
![]()
Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott.
Pihenjel, olvass, tanulj, beszelgess, es nezd a jo oldalat.
En voltam egy kórteremben olyan arccal, akinek egyszeree mindketto combhajlitoja teljesen elszakadt. Na az szopas. Meg az achilles.
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sokkal barátibb volt mint a kórházban és fájdalommentes is, túl vagyunk rajta.
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről
), úgyhogy amire hazaér, el is tudtam ütni az időt nagyjából, kertes ház az albérlet, úgyhogy ki is tudok majd ülni a napra/levegőre, tegnap ajándékként éltem meg a 20 percet estére a majdnem 6 napos teljes bezártság után, úgyhogy nagyon meg kell becsülni az embernek az egészségét és az élet apró örömeit, ilyenkor jön rá igazán, örök lecke lesz ez most, úgy érzem...
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- RealMadridFanatic
Batyam 50 evesen el tudna ajulni tole, bar nem elsosorban a tu, inkabb a ver.hehetheoriginal írta: Milyen felnott ember fel a tűtől szedd mar ossze magad basszalakki tee hároméves![]()
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
Milyen felnott ember fel a tűtől szedd mar ossze magad basszalakki tee hároméves
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Bokaszalag szakadas utan en is toltam, nem nagy musor, ha alapvetoen nem felsz a tutol. Kitartast!
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)