Ne sopankodjal mar allandoan faszomöccse, ertem, hogy szar fekudni meg bezarva lenni, de a csonttörés a legeasybb komoly serules, aldd az eget hogy terdszalag pl nem serult, azzal garantaltan nem rohangalnal ujra olyan hamar.lordgabi írta: Sokkal barátibb volt mint a kórházban és fájdalommentes is, túl vagyunk rajta.![]()
Ma és holnap is 14:00-22:00 között dolgozik sajnos barátnőm, ma még háttérzajként be tudom nyomni a tévén, hogy ki is lesz a Bundesliga győztese, aztán estére toljuk ugye mi (remélem nem visz le teljesen az életről), úgyhogy amire hazaér, el is tudtam ütni az időt nagyjából, kertes ház az albérlet, úgyhogy ki is tudok majd ülni a napra/levegőre, tegnap ajándékként éltem meg a 20 percet estére a majdnem 6 napos teljes bezártság után, úgyhogy nagyon meg kell becsülni az embernek az egészségét és az élet apró örömeit, ilyenkor jön rá igazán, örök lecke lesz ez most, úgy érzem...
![]()
Ez meg ugyanolyan lesz, mint a sérülés elott.
Pihenjel, olvass, tanulj, beszelgess, es nezd a jo oldalat.
En voltam egy kórteremben olyan arccal, akinek egyszeree mindketto combhajlitoja teljesen elszakadt. Na az szopas. Meg az achilles.