Hát én nem vagyok elájulva.
Volt egy kb egy hónapos csúcs, ahol topformában focizott Rashford meg Casemiro is, utána meg megint kuka volt az egész.
Összes rivális a harmadik-negyedik helyért egy rakás fos szezont hozott le, szenvedtek végig, Spurs, Chelsea, Liverpool.
Egyedül a Newcastle akik fel tudtak lépni erre a szintre, már a Brighton is 10 pontra van.
Poolt meg hagyjuk is, legalább a végére felkeltek, nem is értem hogy csúszhatott szét a szezon nagy része egy BL döntő után. Azért a 7-0 komoly volt :lol
EL szép volt a Barca ellen, de ahogy kiestek utána... Nem is kell vicces válogatásokat csinálni év végére, elég betenni csak az összefoglalót arról
Tény volt előrelépés, de emellé botrány mennyire legyengült a mezőny az Arsenal-City duó alatt.
Liga kupát hagyjuk inkább, a legkomolyabb ellenfél egy Newcastle volt a döntőben Kariussal

Aztán az FA kupa se volt túl veretes eddig, de tény hogy szép eredmény mindkét kupában eljutni a végére. Annyiban jó ETH, hogy van egy alapszint, amivel stabilabban tudják hozni hosszútávon a meccseket, stabilan hozzák mindig a közepest, de ez édeskevés lesz bármi komoly eredményre.
Én nem látom a fényt az alagút végén a Unitednél egyáltalán, aztán ne legyen igazam.