Fede-Rodry-LVPad'em írta: Benzema, Vinicius, Asensio és Mariano is offos holnapra. Eljött Álvaro ideje kezdőként?

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 26., péntek 14:16
Fede-Rodry-LVPad'em írta: Benzema, Vinicius, Asensio és Mariano is offos holnapra. Eljött Álvaro ideje kezdőként?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 26., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 25., csütörtök 17:11
Pont ezt akartam írni.ateeemadrid írta: Én adnám, csak azok baszogatják, akik nem látták játszani, amúgy patent kis játékos. Mondjuk horribilis áron nem kéne nekem se, de ha ésszerű áron hozható, akkor nem kérdés.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 25., csütörtök 16:58
Nkunku már fix Chelsea, ott senki ne reménykedjen. Kane viszont tényleg nagyon fasza csatár. Lövi a gólokat, de visszajár labdákért, mint Benz. Nem cövekeli le magát a 16-oson belülre.doncsontos írta: nagyon test idegen számomra kane, remélem nem is igazoljuk le, én számomra egyáltalán nem Real Madrid szintű labdarúgó. azt hiszem követem hehe-t, és "leadom" a mezem jelentsen ez bármit isviszont Nkunkunál csak rákérdeznék, hogy biztos akar e egy romhalmaz chelseabe igazolni..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. május 25., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. május 25., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 25., csütörtök 16:07
En tudnek orulni neki. Igaz, korban van, de sokkal profibb, mint Hazard, szerintem az angolban lehetne 3-4 jo ev is siman, utana meg Endrick.Pad'em írta: BREAKING: Harry Kane has been offered to Real Madrid. The club are now studying a potential deal. @PacojoSER
Erősödnek valóban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 25., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. május 25., csütörtök 8:17
erősödnek a kane hírek.CS0ki írta: Kane egyébként nagyon jó csatár, jól lő, fejjel is jó, nagyon jól lép vissza és oszt le labdákat munkamorál is korrekt,fejben is ott van. Egy baj van vele, hogy angol. És nem azért baj, mert itt béna lenne, hanem mert az angol csapatok és az angol liga amúgy is előnyben van a legtöbb játékosnál, nem hogy az angol csapatkapitánynal, aki ott játszott egész életében, és a bajnokság legeredmenyesebb játékosa lehet ott pár éven belül. Többet ér neki is és a többi angol csapatnak is egy ottani folytatás. Egyedül az lehetne, hogy a spurs után nem akar másik angol csapatba menni, de azért ez nem annyira valószínű. Szerintem a psg meg Bayern se lesz emiatt, marad ő a szigeten.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. május 23., kedd 18:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 23., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 23., kedd 15:25
En valahogy nem latom magam elott, hogy egy 30 eves jatekos elutasitson egy ilyen lehetoseget. Egeszen mas kerdes, hogy szerintem nem keressuk meg.CS0ki írta: Kane egyébként nagyon jó csatár, jól lő, fejjel is jó, nagyon jól lép vissza és oszt le labdákat munkamorál is korrekt,fejben is ott van. Egy baj van vele, hogy angol. És nem azért baj, mert itt béna lenne, hanem mert az angol csapatok és az angol liga amúgy is előnyben van a legtöbb játékosnál, nem hogy az angol csapatkapitánynal, aki ott játszott egész életében, és a bajnokság legeredmenyesebb játékosa lehet ott pár éven belül. Többet ér neki is és a többi angol csapatnak is egy ottani folytatás. Egyedül az lehetne, hogy a spurs után nem akar másik angol csapatba menni, de azért ez nem annyira valószínű. Szerintem a psg meg Bayern se lesz emiatt, marad ő a szigeten.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 23., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 23., kedd 15:11
Irtam en is a kieses utan.Pad'em írta: Tegnap volt egy ilyen:
@MundoMaldini: "Kane is the perfect option for Real Madrid because he is the closest thing to Benzema on the market. And I think they are going to go after him."
Realitása szerintem sincs, csak bedobtam így hogy Csabi is pont őt említette. Úgyis csak max egy cserét fogunk hozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 15:09
Mivel Benzema 36 lesz, raadasul szerintem tul van fizikai korlatjain, Kane 30, fizikalisan jobb eroben van, igy ertelemszeruen Karim lenne a backup. Meg nalam is.Babinho írta: Tudom hogy ez istenkáromlás meg minden, de egyébként Kane nagyon jó csatár.
Sokkal többet szervez és tesz hozzá a játékhoz mint Lewa (ezzel nem azt mondom, hogy jobb játékos, csak a játék ezen aspektusában)
Élőben láttam ősszel játszani, hatalmas vezére a tottenhamnek, nagyon erős, jó a rugótechnikája és sokat visszalép szervezni.
Ettől függetlenül nem biztos hogy leigazolnám, mert szerintem nem tudnánk jól rotálni Benzemával, ki lenne az első számú? Ő nem jönne el másodiknak...kicsit ilyen Rüdiger feeling, hogy padra sok, kezdőben meg nem kevés, csak vannak előtte...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 23., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 23., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 13:11
Ezeket latom twitteren:Pad'em írta:Tegnap egy elég nagy bázissal rendelkező Marcas, Cope-os újságíró be is dobta, hogy szerinte nyáron rámegyünk KanereCsabi írta: egyébként én most ott tartok, hogy Kane-nek 1 éve van a szerződéből. simán elhoznám, ő itt is rúgná a gólokat. olyan mint lewandovski csak fiatalabb. bajnokság megnyeréséhez pont ez a képlet.
nyilván azért írom ezt mert technikás csatár nincs a piacon, persze.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. május 23., kedd 12:50
De jo üzlet lesz elverni rá 100-150 millát… annál olcsóbban nem fogja úgysem elengedni öt a Tham.Pad'em írta:Tegnap egy elég nagy bázissal rendelkező Marcas, Cope-os újságíró be is dobta, hogy szerinte nyáron rámegyünk KanereCsabi írta: egyébként én most ott tartok, hogy Kane-nek 1 éve van a szerződéből. simán elhoznám, ő itt is rúgná a gólokat. olyan mint lewandovski csak fiatalabb. bajnokság megnyeréséhez pont ez a képlet.
nyilván azért írom ezt mert technikás csatár nincs a piacon, persze.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem