Elég kutyaxar a szélső védő és a támadó szekció, de Theot akkor sem adnám visszahehetheoriginal írta: Jobbhatved meg tamado meg majd kimaszik valami kukabol![]()

Ráadásul, ha jön Franci gyerek, nem oda keresnék már, hanem inkább jobbosra.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 26., péntek 7:11
Elég kutyaxar a szélső védő és a támadó szekció, de Theot akkor sem adnám visszahehetheoriginal írta: Jobbhatved meg tamado meg majd kimaszik valami kukabol![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 26., péntek 6:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 26., péntek 5:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 26., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 25., csütörtök 11:26
Nem ertek teljes mertekben egyet, nezzuk meg Bellingham peldajat.wZoLee7 írta: Változik a piac, esélyünk sincs versenyezni a PL csapatokkal vagy az arab tulajdonban levőkkel. Nem fogunk tudni kész játékosokat venni 200 milliókért, szóval marad az az út, hogy veszünk ígéretes játékosokat 50-100 ért akik rettentő fiatalok és sokak szerint nem érnek ennyit, vagy esetleg még egy lépéssel korábban húzzuk be. Utóbbiban látom a jövőnket.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 25., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 25., csütörtök 11:17
Kivéve ha a Realról van szó.Anthony írta:Szerintem most már sokadszor bebizonyosodott hogy senki sem mozdíthatatlan, ez csak egy mítosz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 25., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 25., csütörtök 8:47
Szerintem most már sokadszor bebizonyosodott hogy senki sem mozdíthatatlan, ez csak egy mítosz.Nika91127 írta:Davies/Nuno Mendes? Egyik se mozdítható.
Imádomhehetheoriginal írta: Davies is elengedte, erolkodik mar egy ideje, de kettetort az ember, amiota a csaja otthagyta, tele a net a sírós liveokkal, idegroncs szerencsetlen ember sajnos.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 25., csütörtök 8:28
Ugyanaz mint a tiktok, csak a tiktok betegebb aberraltabb nincs rajta kontroll, a vilag es az emberek legalja szerepelRealista24 írta:Youtube shorts....gyerek is azt nezi, biztos johehetheoriginal írta: nem követek semmi ilyesmit, csak nem lehet előle menekülni kb, youtube shortokban jön szembe pl, mikor pörgetem pár percig![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 25., csütörtök 8:28
Miért nem lehetne amúgy 2 (vállalható) balbekkel nekifutni a szezonnak? Mendyt amúgy se adnám el, pláne ilyen 20-30 aprópénzért (vagy úgy értetted, hogy a régebbi vételár + 20?). Egy jó szezon után rábízni egy csikóra a balost merész nekem.Realista24 írta: Hernandez vagy sem, legalább olcsó.
Mendybol mi lehet szállni 20-30 körül, jött Fran 5ert és ez egy jó csere minden teren.
Ha Pereznek lehetősége lesz, úgyis rámegy Daviesre, akkor meg mehet a padra.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. május 25., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 25., csütörtök 8:08
Erről a Haaland sztorirol ez a videó jut eszembehehetheoriginal írta: behajtogattam a mezt jó ideje a szekrénybe.
ha hozzák bappét vagy musialát pl, akkor előveszem, de amúgy senki se mozgat meg manapság.
sablon unalom átlag egyenjátékosok mindenütt, nálam nem ütik meg a szintet.
hali se pl. aztán mások csapkodhatják rá a brét, hogy minden idők legtökéletesebb csatárja.
azcsak 2 passznyi kombináció nincs az agyában.
kicsit sem megy fel a vérnyomásom, ha meccs van már, én már itt csak trollkodni jövök, mikor tele a faszom a munkával![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 25., csütörtök 7:57
Youtube shorts....gyerek is azt nezi, biztos johehetheoriginal írta: nem követek semmi ilyesmit, csak nem lehet előle menekülni kb, youtube shortokban jön szembe pl, mikor pörgetem pár percig
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 25., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 25., csütörtök 7:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 25., csütörtök 7:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 25., csütörtök 7:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 25., csütörtök 7:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 25., csütörtök 7:18
Ki az Hehe aki hozható és "több ennél"?hehetheoriginal írta:néztem, mivel jobb, mint a mendy alba nacho regulion vonal?Kerlon írta:
Agilis, gyors, szomívós. Helyezkedéséb lesz mit javítabi, se az melyiknek ment eddig a szélen.
Simán kezdő lesz.
egy atlagos hernandez tesónak néz ki, nem vagyok odáig tőle.
gyorsan futni mindenki tud, azert ez a poszt hagyomanyosan, pláne a brazilok után kicsit többet követel ennél..
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem