ugye a hegymaszos story okan ment abban a topicban a temazas az "extrem" sportokrol, hat ujabb pelda, ahogy masodpercek alatt mehet tonkre egy jol felepitett elet.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 28., vasárnap 18:22
Valószínű akkor állományi + subduralis fixen. De lehet még komplexebb. Az, hogy a CT előtt már intubálni kellett, nem sok jót sejtet - agyödéma, romló tudatállapot...lordgabi írta:'shutterisland írta:
hat ez nem hangzik tul jol.
Én ezt olvastam, borzasztó.A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 28., vasárnap 18:14
'shutterisland írta:hat ez nem hangzik tul jol.Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják![]()
Én ezt olvastam, borzasztó.A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 16:28
hat ez nem hangzik tul jol.Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 28., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 24., szerda 21:21
csoportos leepites abban extra csak hogy nem kell megindokolni miert basznak ki. ha utal a fonokod az is eleg nem kell megindokolnia miert neked kell menni masokkal egyutt.Sierra írta:Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 24., szerda 21:20
Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 24., szerda 21:17
hat de ok hatarozott ideju szerzodest kotnek ami az edzot vediSierra írta:Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni.Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen?![]()
Tehát ha edző vagy, szarul végzed a dolgod és béna vagy, aztán kibasznak, még kapsz egy csomó pénzt is.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 24., szerda 21:13
Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni.Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 24., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 24., szerda 20:44
Twitteren azt írják balhé volt a játékosok és a stáb között.Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 24., szerda 20:28
Amin eldől a BL selejtezős hely, ha kikapnak, akkor az Ajax előzhet.Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 24., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 18:15
Két kupát berantott.dzsi91 írta:Rvn miert? Jolment neki vagy van más kérője?realmadrid95 írta: RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 24., szerda 18:10
Rvn miert? Jolment neki vagy van más kérője?realmadrid95 írta: RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 24., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 21., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 9., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 11:30
Mondjuk az tuti hogy rendet rakna ott a sok primadonna között. Kérdés mennyi idő alatt utálnák meg kezdenék ki a játékosok.gutihaz14 írta: Paris St-Germain football adviser Luis Campos has spoken to Roma boss Jose Mourinho's agent over the possibility of taking over at the French club. (RMC Sport)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 11:30
Hja, tegnap irtak, hogy elvileg a Chelsea megkereste, de visszautasitotta, mert vagy Real vagy PSG lesz belole.gutihaz14 írta: Paris St-Germain football adviser Luis Campos has spoken to Roma boss Jose Mourinho's agent over the possibility of taking over at the French club. (RMC Sport)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem