OFF
- RealMadridFanatic
Re: OFF
Nalunk helyi rendelet is szabalyozza,de az emberek tobbsege fossa,viszont nem tudok rola,hogy nagyon menne a vamzerkedes. Vasarnap szemely szerint soha nem zajongok,de szombat 10-tol delig, aztan 3-tol 7-ig gond nelkul nyirok fuvet/sovenyt, furok-faragok, ha kell. Hetkoznap nincs ra idom, delutanonkent a gyerkocokre vigyazok tobbnyire. Ez egyreszt a videki elet velejaroja, masreszt kamu kenyeskedes. Meg a teraszon ulve sem zavar, ha a szomszed dolgozik, a hazban meg nem is hallani szinte semmit belole.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Helyi rendelet ezt mondjuk szabályozni szokta, illetve a az ingatlanok besorolása.rikko írta:Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.raul 4 ever írta: Falut láttál már? Vidéken jártál már?![]()
Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját![]()
![]()
Azt sem tudta megszokni , hogy a puli az olyan eb ami bizony ugat, sőt akkor is amikor nem kellene.
Nálunk nincs korlátozás, csak egyezség a világi szomszédokkal, vasárnap nem dolgozunk csak eszünk iszunk horgaszunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nálam az osztrák szomszéd úgy 4-5 falun eltöltött év után értette meg, hogy ott nincs ruhezeit .. mi bizony akkor vágjuk a füvet amikor még nem égeti le a nap a bőröd vagy már nem. Ergo vagy kora reggel vagy este 8 után.raul 4 ever írta: Falut láttál már? Vidéken jártál már?![]()
Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját![]()
![]()
Azt sem tudta megszokni , hogy a puli az olyan eb ami bizony ugat, sőt akkor is amikor nem kellene.
Hajjaj, Pipita rosszul fordul egyet és lekönyököl akkor kifizettetem vele a korrekciós műtétet

Én az öko verziót ajánlom: vegyél két birkát, oszt' jónapot. A gyereknek tetszeni fog, télen meg lesz belőle finom pöriNika91127 írta:És melyiket? Husqvarna vagy Gardena?hehetheoriginal írta: Ha megvette volna a robotfunyirot, nem lennenek senkinek semmilyen gondjai.![]()
Kb. 600as telek, jelenleg még egyenletlen talaj, pár fa.

Most beszéltem tesómmal, neki is volt és ő minden szarnak alaposan utánanéz. Ő nem merte bevállalni a Femto Smart kezelést. Előnye, hogy hamarabb felépülsz és nincs égő érzés meg homályos látás, hátránya, hogy nagyobb ütéstől (verekedés, autóbaleset, sport, stb) a felvágott lebeny leszakadhat.Halfkey írta: Na, hehe, Nika és egyéb szemműtét szakemberek. Júniusban megyek alkalmasságira sasszem klinikára. A sima legolcsóbb kezelésük és a Femco Smart kezelés között csak a felépülés ideje a különbség? Vagy vannak sikerességbeli különbségek is? Melyiket érdemesebb?
#slágertéma
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És melyiket? Husqvarna vagy Gardena?hehetheoriginal írta: Ha megvette volna a robotfunyirot, nem lennenek senkinek semmilyen gondjai.![]()
Kb. 600as telek, jelenleg még egyenletlen talaj, pár fa.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha megvette volna a robotfunyirot, nem lennenek senkinek semmilyen gondjai.

thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ki a bánatos fkk az a handrás
Na ja, majd nekikezd az ember netezni, mer a handrás aszondta.
a ház körül a fű meg csak úgy kiugrál.
még jó hogy a szomszédok is így gondolják, és kenik neki.
hehe
húzd le magad

Na ja, majd nekikezd az ember netezni, mer a handrás aszondta.
a ház körül a fű meg csak úgy kiugrál.
még jó hogy a szomszédok is így gondolják, és kenik neki.

hehe
húzd le magad

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
Menjen a paraszt haza delben ebedidoben, vagja le a füvet akkor.
Ne zavarjon, ha en hetvegen pihenni szeretnek
Amugymeg velemeny es szolasszabadsaga van neki is, akarmilyen taplogeci az ember.

Ne zavarjon, ha en hetvegen pihenni szeretnek

Amugymeg velemeny es szolasszabadsaga van neki is, akarmilyen taplogeci az ember.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. május 24., szerda 11:21-kor.
thereisonly1ronaldo
Szerintem meg baromsag ez a nyávogas, aki dolgozik mikor vagja baze? csak hetvegen erek ra en is nagyreszt meg a szomszedsagom, egy szomszedommal vagyok ugymond jóba mégse akarom a többit feljelenteni mert már van hogy 9kor megy a fűkasza, vicaverza. Azt se tudom a jogszabaly hogy irja elő? Gyakorlatba biztos be lehet helyezni, el is hiszem

- h3x0r
De most pont az volt a baja, hogy miért kell a fát hétköznap délután vágni, miért nem lehet szombatonhehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.

Meg műfüvet mint a sznobokRealista24 írta:hehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.![]()
![]()
![]()
Reggel ne vagd melo elott, mert koran van.
Melo utan ne vagd, mert keson van.
Hetvegen ne vagd, mert hetvege van.
Terkovet mindenhova.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.

Reggel ne vagd melo elott, mert koran van.
Melo utan ne vagd, mert keson van.
Hetvegen ne vagd, mert hetvege van.
Terkovet mindenhova.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szegeny videosokat bancsak a kommentelok! Videken meg vagjak a fuvet, agyfasz.hehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.
Legkozelebb remelem lesz anyazos video arrol, hogy a viz nedves, a nap meg vilagos.
Mindenesetre en jot szorakoztam rajta, tobb ilyet, kevesebb modoroskodo elektromos autos megmondos videot!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Falut láttál már? Vidéken jártál már?
Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját

Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.
thereisonly1ronaldo
Az hagyja hogy handras. Én szeretek redditezni de a hunfluencerstől távol tartottam eddig magam, most átpörgettem.cart írta: Azt nem értem mi visz rá valakit arra hogy ilyen handrast nézzen valaki szabadidejében liveban önként![]()
Jézusom.
Azt nem értem mi visz rá valakit arra hogy ilyen handrast nézzen valaki szabadidejében liveban önként

Nahat egy arrogans pocsnek tunt pedig, es kiderult, hogy tenyleg az?Cali írta: 1-2 eve kikovettem mar handrast az arroganciaja miatt, de most szembe jott ez a ket video, amikben elobujt, hogy milyen ember is lehet valojaban.
Nyilvan vesziteni fog par szponzort ezek utan.![]()
Ti hogyan alltok ehhez a fazonhoz?
https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13ozjcu/handras_kiakad_mert_vid%C3%A9ken_megy_a_f%C5%B1kasza_sajnos/
https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13p4k7g/handras_nagy_a_baj/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kitartást! Ès gyors felèpülèst!
De ezek egyre jobb hírek! Innentől csak felfelé
De ezek egyre jobb hírek! Innentől csak felfelé

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane