Ez tenyleg gyalazat par kovetkezo szezon lesz

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 4., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 4., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 4., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. június 4., vasárnap 12:33
BREAKING: Vinicius Jr has announced this morning that he is leaving Real Madrid and joining this Premier League club in astonishing move.Mester77 írta: Chelsea are preparing a bid of €150M for Vinicius Jr to buy him from Real Madrid this summer
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. május 31., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 25., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 25., csütörtök 15:24
Teljesen igaza van. Mi is ezt várjuk tőle.Realista24 írta: Pepe Reina: "Vinícius? The less you provoke the rival fans and the less you protest to the referee, the more respect you will have from everyone. He's becoming one of the best in the world but I think he must mature in behavior and have more respect for his rivals." @marca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 25., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 24., szerda 15:13
Ez olyan, mintha a pofozkodas utan egybol bocsanatot kert volna twitteren.Realista24 írta: A Valencia egyebkent fellebbezni fog a dontes ellen, mivel megtettek mindent, gyorsan az erintettek ellen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 24., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 24., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 24., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. május 24., szerda 10:07
Én is felküldeném a pályára, ha már elkezdődött valami akkor fossanak csak a saját szurkolóiktól.Pad'em írta:Pont, hogy játszatnám ha felépül addig. Ha megint lesz valami rasszista rigmus abba már sanszosan belebukik Tebas ha ott se lesz semmi precedens szankció. Pláne, hogy a csapat levonul majd a pályáról. Nekünk a bajnokság már tök mindegy, jobb ezt lezongorázni idén.Toti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
amúgy is állatok a pizjuánban a szurkolók, sztem temperamentusobbak és agresszívabbak is, mint a mestallaban. (habár így utolag..) én biztos vagyok benne, h ha ott pályára lép vini már csak azért is csinálni fogják az andaluzok, akkor viszont szerintem 100% h az első majmozásra lefog vonulni a pályáról az egész csapat.
hagyni kellene ülepedni az egészet, jó lett volna, ha a marad a piros lapja.
De szerintem ezek után nem lesz semmi, figyelni fog a Sevilla rá sztem extrán, gondolom érzik hogy küszöbön állhatnak itt komolyabb szankciók is ha hasonló történik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 24., szerda 9:55
Pont, hogy játszatnám ha felépül addig. Ha megint lesz valami rasszista rigmus abba már sanszosan belebukik Tebas ha ott se lesz semmi precedens szankció. Pláne, hogy a csapat levonul majd a pályáról. Nekünk a bajnokság már tök mindegy, jobb ezt lezongorázni idén.Toti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
amúgy is állatok a pizjuánban a szurkolók, sztem temperamentusobbak és agresszívabbak is, mint a mestallaban. (habár így utolag..) én biztos vagyok benne, h ha ott pályára lép vini már csak azért is csinálni fogják az andaluzok, akkor viszont szerintem 100% h az első majmozásra lefog vonulni a pályáról az egész csapat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 24., szerda 9:48
Ezzel akkor megint csak ki nyer? Megadjuk magunkat? A ligának mind1, épp h elvinném és ha ugyan ez történik igenis vonuljunk le. Kit érdekel már a bajnokság. Persze ha Vini értelmesen viselkedik...ha nem akkor az első pofont Ő kapja remélem. Elvileg nem is edzet, szerintem játszani sem fogToti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 24., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. május 24., szerda 9:40
Realista24 írta:Jogos, nem írtam le teljesen, amit akartam. Ha őt kettőzték idén akkor sajnos nemcsak, hogy eltűnt, de a támadójátékunk is meghalt. De Rodrygót akkor is megnéztem volna a balon, mert nagy ritkán amikor ott játszott nekem tetszett a játéka.MorataMartin írta: Hát nem tudom én a piros lapja miatt örültem volna, ha megnézzük Rodrygót a bal oldalon. Most hagyjuk ezt au egész dolgot, ami Vinicius mögött van. Én többet vártam tőle ebben a szezonban, hiába jobbak a mostani mutatói. Senki nem vitatja, hogy a csapat húzóembere, s mekkora potenciál van benne, de sztem fejben gyenge lesz hosszú távon. Csak ne jusson Neymar vagy Robinho sorsára. Az ellenfelek rájöttek, hogy hergelni kell, meg kettőzni szokták, aztán kb el is tűnik a meccsen.
Kettözessel ki az, akit nem vesznek le a palyarol ugy nagy altalanossagban?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 24., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2023. május 24., szerda 9:16
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem