Én is felküldeném a pályára, ha már elkezdődött valami akkor fossanak csak a saját szurkolóiktól.Pad'em írta:Pont, hogy játszatnám ha felépül addig. Ha megint lesz valami rasszista rigmus abba már sanszosan belebukik Tebas ha ott se lesz semmi precedens szankció. Pláne, hogy a csapat levonul majd a pályáról. Nekünk a bajnokság már tök mindegy, jobb ezt lezongorázni idén.Toti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
amúgy is állatok a pizjuánban a szurkolók, sztem temperamentusobbak és agresszívabbak is, mint a mestallaban. (habár így utolag..) én biztos vagyok benne, h ha ott pályára lép vini már csak azért is csinálni fogják az andaluzok, akkor viszont szerintem 100% h az első majmozásra lefog vonulni a pályáról az egész csapat.
hagyni kellene ülepedni az egészet, jó lett volna, ha a marad a piros lapja.
De szerintem ezek után nem lesz semmi, figyelni fog a Sevilla rá sztem extrán, gondolom érzik hogy küszöbön állhatnak itt komolyabb szankciók is ha hasonló történik.
Ez a mostani döntés kritikán aluli, miért van az hogy mi mezei szurkolók józan paraszti ésszel sokkal racionálisabb ítéletet hoztunk volna ?
- pár meccs teljes zár
- vini piros marad
- fojtogatós gyökér instant piros