Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
En mar nem tudom eldonteni, hogy a szovetsegben ennyire inkompetens, vagy ennyire aljas emberek ulnek-e mert:
1. Vinicius pirosa teljesen jogos volt.
2. Ezzel hogy eltoroltek az eltiltasat ket teljesen tet nelkul meccsrol azt erik el, hogy tovabb fogjak szitani a feszultseget a Real es a tobbi klubb vezetoi/jatekosai/szurkoloi kozott, mert “a Real jatekosainak mindent szabad es Florentino mar manipulalni tudja a donteseket”. Plusz hetvegen megyunk Sevillaba, ahol hasonloan vadparasztok a szurkolok, mint Valenciaban es Vini megint ki lesz teve ezeknek az atrocitasoknak.
3. A szektor bezarasnak orulok, hosszu tavon ezeknek lesz eredmenye, mert a normalis szurkoloknak es a klubnak muszaj lesz kitaszitania maguk kozul ezeket az elemeket, ha latni akarjak a meccset es kell nekik a jegybevetel.
4. A Valencia viselkedese teljesen felhaborito, ahelyett, hogy kussolnanak es elismernek a hibat, tovabb ontik az olajat a tuzre.
5. De ez mar nem lep meg az egesz La Liga, egy undorito, gozolgo szarkupac. A Tebas egy szelsojobboldali korrupt balfasz, Rubiales tavaly Piquevel uzletelt, a birok hetrol-hetre oriasikat tevednek, a barca 17 even keresztul fizette a jatekvezeto bizottsag alelnoket es olyan trukkos igazolasokat es hosszabitasokat csinalt amiert a Juvetol iden levontak 10 pontot. A csapatok 90% foci helyett valamilyen kuzdosport bemutatora keszul buntetlenul es a szurkolok nagy resz azt csinal amit akar. Es ahelyett, hogy a tobbi klubb halalkodna, vagy legalabb csondben maradna, hogy ennek ellenere a Real evek ota egyedulikent emeli a liga nivojat Europaban es a vilagban, folyamatosan tamadjak a klubbot.
1. Vinicius pirosa teljesen jogos volt.
2. Ezzel hogy eltoroltek az eltiltasat ket teljesen tet nelkul meccsrol azt erik el, hogy tovabb fogjak szitani a feszultseget a Real es a tobbi klubb vezetoi/jatekosai/szurkoloi kozott, mert “a Real jatekosainak mindent szabad es Florentino mar manipulalni tudja a donteseket”. Plusz hetvegen megyunk Sevillaba, ahol hasonloan vadparasztok a szurkolok, mint Valenciaban es Vini megint ki lesz teve ezeknek az atrocitasoknak.
3. A szektor bezarasnak orulok, hosszu tavon ezeknek lesz eredmenye, mert a normalis szurkoloknak es a klubnak muszaj lesz kitaszitania maguk kozul ezeket az elemeket, ha latni akarjak a meccset es kell nekik a jegybevetel.
4. A Valencia viselkedese teljesen felhaborito, ahelyett, hogy kussolnanak es elismernek a hibat, tovabb ontik az olajat a tuzre.
5. De ez mar nem lep meg az egesz La Liga, egy undorito, gozolgo szarkupac. A Tebas egy szelsojobboldali korrupt balfasz, Rubiales tavaly Piquevel uzletelt, a birok hetrol-hetre oriasikat tevednek, a barca 17 even keresztul fizette a jatekvezeto bizottsag alelnoket es olyan trukkos igazolasokat es hosszabitasokat csinalt amiert a Juvetol iden levontak 10 pontot. A csapatok 90% foci helyett valamilyen kuzdosport bemutatora keszul buntetlenul es a szurkolok nagy resz azt csinal amit akar. Es ahelyett, hogy a tobbi klubb halalkodna, vagy legalabb csondben maradna, hogy ennek ellenere a Real evek ota egyedulikent emeli a liga nivojat Europaban es a vilagban, folyamatosan tamadjak a klubbot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kettözessel ki az, akit nem vesznek le a palyarol ugy nagy altalanossagban?MorataMartin írta: Hát nem tudom én a piros lapja miatt örültem volna, ha megnézzük Rodrygót a bal oldalon. Most hagyjuk ezt au egész dolgot, ami Vinicius mögött van. Én többet vártam tőle ebben a szezonban, hiába jobbak a mostani mutatói. Senki nem vitatja, hogy a csapat húzóembere, s mekkora potenciál van benne, de sztem fejben gyenge lesz hosszú távon. Csak ne jusson Neymar vagy Robinho sorsára. Az ellenfelek rájöttek, hogy hergelni kell, meg kettőzni szokták, aztán kb el is tűnik a meccsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát nem tudom én a piros lapja miatt örültem volna, ha megnézzük Rodrygót a bal oldalon. Most hagyjuk ezt au egész dolgot, ami Vinicius mögött van. Én többet vártam tőle ebben a szezonban, hiába jobbak a mostani mutatói. Senki nem vitatja, hogy a csapat húzóembere, s mekkora potenciál van benne, de sztem fejben gyenge lesz hosszú távon. Csak ne jusson Neymar vagy Robinho sorsára. Az ellenfelek rájöttek, hogy hergelni kell, meg kettőzni szokták, aztán kb el is tűnik a meccsen.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Gyenge sportszakmai (laliga...), kezdésnek jó jogi intézkedések.
Ha folytatódik a folyamat akkor is, amikor már más lesz a #trending akkor legalább az irány megvan.
Ha folytatódik a folyamat akkor is, amikor már más lesz a #trending akkor legalább az irány megvan.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
a fojtogató meg köszöni szépen
a hlye buzik

a hlye buzik
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom, az a logikus.Pad'em írta:Az hát, a semminél jobb mert azért 5 meccsre ez csak bevétel kiesés nekik, de ez adtak is büntetést meg nem is. Melyik a Kempes lelátó btw, a kapu mögötti ahol az incidens volt?Realista24 írta:
Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.
Tehat 24 ora alatt:
eltoroltek Vini lapjat, ami igazabol egy utes volt es pirosat er.
Hugo aki fojtogatta nem kap semmit.
A stadion egy reszet lezarjak 5 meccsre, de a sok szaz/ezer szurkolo igy is tud majd jegyet venni, legalbbis elmeletileg.
Klub kapott egy 45ezer euros buntetest.
VAR szobas mokusoknak nem lesz szerzodese jovore.
Letartoztattak 3+4 embert (valenciai incidens miatt harom, Atma elleni 4).
Felig tele vagy felig ures a pohar?
Mindenesetre ilyen az, ha Perez az asztalra csap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Az hát, a semminél jobb mert azért 5 meccsre ez csak bevétel kiesés nekik, de ez adtak is büntetést meg nem is. Melyik a Kempes lelátó btw, a kapu mögötti ahol az incidens volt?Realista24 írta:Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
5 meccsre lezárják a Mario Kempes lelátót a Mestallában + 45ezer eurós büntetés kaptak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy neztem a meccseket es allast, 5% eselyt adok neki, tobbet nem.Faust írta: En a penzbuntetesen akadtam le, ez kb egy jatekosnak a havi fizuja, talan nagy nehezen ki tudjak gazdalkodni.istenem, de szep lenne, ha kiesnenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En a penzbuntetesen akadtam le, ez kb egy jatekosnak a havi fizuja, talan nagy nehezen ki tudjak gazdalkodni.
istenem, de szep lenne, ha kiesnenek.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
5 meccsre lezárják a Mario Kempes lelátót a Mestallában + 45ezer eurós büntetés kaptak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap nem is edzett.
Nike is gyorsan rahuz egy kampányt amíg meg náluk van és nem a Pumanal.
Nike is gyorsan rahuz egy kampányt amíg meg náluk van és nem a Pumanal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem ő tervez hanem a Bernabeu. Molinók lesznek meg 20. percben valami koreó Viniértdzsi91 írta: Akkor mostmár vini remelem elégedett,story lezárva és este a focira fog koncentrálni.
Remélem nemtervez valami üzengetést a meccsen gólörömnél vagy ilyesmi. Nyert, kitárgyalta mindenki mostmár engedje el és dolgozzon.

Amúgy nem biztos hogy játszik, van vmi kis térdsérülése.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
Valamiert azt sejtem, hogy van nincs olyan a szabalyzatukban, hogy video alapjan utolagosan eltiltsanak valakit egy szabalytalansag miatt vagy csak nem akarnak ezzel precedenst teremteni. Mig eltiltasokat eddig is vontak vissza.
Rossz döntésre hoznak egy még rosszabbatPad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Piros eltörlését én se értem.Arra lehet hivatkozni, hogy az ő ütése a folytogatás következménye akkor viszont cserébe a valenciás faszit kéne eltiltani. Én eltiltottam volna a valencia játékost meg meghagytam volna vini pirosát.
Akkor mostmár vini remelem elégedett,story lezárva és este a focira fog koncentrálni.
Remélem nemtervez valami üzengetést a meccsen gólörömnél vagy ilyesmi. Nyert, kitárgyalta mindenki mostmár engedje el és dolgozzon.
Akkor mostmár vini remelem elégedett,story lezárva és este a focira fog koncentrálni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na végre.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
Kellett ez a balhé. Hàtha változik innen valami. Szurkolokat csak igy lehet megbuntetni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Ezt én se értem, az egy piros lapos ütés volt és ilyen szempontból lényegtelen mire volt az a reakció, a többit kellett volna eltiltani.
Ez egy nagyon látszatdöntésnek tűnik.
Ez egy nagyon látszatdöntésnek tűnik.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem nagyon rossz döntés megint a ligától a lap eltörlése...
Inkább Hugo Durot meg a kapust kellett volna Vini mellé elmeszelni.
Inkább Hugo Durot meg a kapust kellett volna Vini mellé elmeszelni.
- Pad'em
Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Toroltek a piroslapjat, ha minden igaz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots