a hlye buzik
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 24., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 7:55
Gondolom, az a logikus.Pad'em írta:Az hát, a semminél jobb mert azért 5 meccsre ez csak bevétel kiesés nekik, de ez adtak is büntetést meg nem is. Melyik a Kempes lelátó btw, a kapu mögötti ahol az incidens volt?Realista24 írta:
Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 24., szerda 7:41
Az hát, a semminél jobb mert azért 5 meccsre ez csak bevétel kiesés nekik, de ez adtak is büntetést meg nem is. Melyik a Kempes lelátó btw, a kapu mögötti ahol az incidens volt?Realista24 írta:Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
5 meccsre lezárják a Mario Kempes lelátót a Mestallában + 45ezer eurós büntetés kaptak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 7:40
Ahogy neztem a meccseket es allast, 5% eselyt adok neki, tobbet nem.Faust írta: En a penzbuntetesen akadtam le, ez kb egy jatekosnak a havi fizuja, talan nagy nehezen ki tudjak gazdalkodni.istenem, de szep lenne, ha kiesnenek.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 24., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 7:33
Stadion részleges zárása sztem hülyeség. 2-3 meccs teljes zárás kellett volna. Aki ott ült majd megoldja hogy másik szektorba vegyen jegyet. Nyilván lesznek kimaradok bőven, de ez is látszat intézkedés nekem részben.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
5 meccsre lezárják a Mario Kempes lelátót a Mestallában + 45ezer eurós büntetés kaptak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 7:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 24., szerda 7:16
Nem ő tervez hanem a Bernabeu. Molinók lesznek meg 20. percben valami koreó Viniértdzsi91 írta: Akkor mostmár vini remelem elégedett,story lezárva és este a focira fog koncentrálni.
Remélem nemtervez valami üzengetést a meccsen gólörömnél vagy ilyesmi. Nyert, kitárgyalta mindenki mostmár engedje el és dolgozzon.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. május 24., szerda 7:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 24., szerda 7:01
Rossz döntésre hoznak egy még rosszabbatPad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 24., szerda 3:53
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 23., kedd 23:45
Na végre.Pad'em írta: Eltörölték a lapját, játszhat holnap.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 23., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 23., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 23., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 23., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 21:01
Azért néha 1-1 fals hírre mindannyian ráfutunk. Ugye azt is a klub intézte, hogy a VAR bírót visszarendeljékRealista24 írta:A nem tudas nem mentesit, tartja a mondas.kiserik írta:
Dikk! Régebben is írtam, hogy én csak innen tájékozódom. Amit én írok, azt itt hallottam/olvastam. Itt a ""forrás"":
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 23., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 19:56
A nem tudas nem mentesit, tartja a mondas.kiserik írta:Dikk! Régebben is írtam, hogy én csak innen tájékozódom. Amit én írok, azt itt hallottam/olvastam. Itt a ""forrás""Realista24 írta:
En annyit olvastam Cebatol, hogy megerositette azt, amit Carlo is mondott. Rakerdezett Vininel, hogy akarja e folytatni, szemben kiserik allitolagos hirevel.
:
p.csabi1 írta: Állítólag ő mondta hogy levonul a pályáról mert ezt így nem folytatja.
Szerintem akkor magyarázott neki Ancelotti meg a bíró.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem