La Liga has changed the Ukrainian flag to the message: "Together against racism" in the television broadcast.
Ügy letudva.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 23., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 19:56
A nem tudas nem mentesit, tartja a mondas.kiserik írta:Dikk! Régebben is írtam, hogy én csak innen tájékozódom. Amit én írok, azt itt hallottam/olvastam. Itt a ""forrás""Realista24 írta:
En annyit olvastam Cebatol, hogy megerositette azt, amit Carlo is mondott. Rakerdezett Vininel, hogy akarja e folytatni, szemben kiserik allitolagos hirevel.
:
p.csabi1 írta: Állítólag ő mondta hogy levonul a pályáról mert ezt így nem folytatja.
Szerintem akkor magyarázott neki Ancelotti meg a bíró.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 19:52
Dikk! Régebben is írtam, hogy én csak innen tájékozódom. Amit én írok, azt itt hallottam/olvastam. Itt a ""forrás""Realista24 írta:
En annyit olvastam Cebatol, hogy megerositette azt, amit Carlo is mondott. Rakerdezett Vininel, hogy akarja e folytatni, szemben kiserik allitolagos hirevel.
p.csabi1 írta: Állítólag ő mondta hogy levonul a pályáról mert ezt így nem folytatja.
Szerintem akkor magyarázott neki Ancelotti meg a bíró.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 19:40
En annyit olvastam Cebatol, hogy megerositette azt, amit Carlo is mondott. Rakerdezett Vininel, hogy akarja e folytatni, szemben kiserik allitolagos hirevel.Dupla D írta:Nem olvastam. Meccs után nyilatkozta Ceba Farkas Norbi fordításában, hogy Vini le akart jönni, és ők is mentek volna ebben az esetben.CS0ki írta:
Ilyeneket hol olvastál? Mert én nem találkoztam ilyen szöveggel, hogy Vini le akart volna jönni, csak Carlo kérdezte tőle, meg a többiek mondták, hogy ha Vini levonul, akkor követték volna.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 23., kedd 19:25
Nem olvastam. Meccs után nyilatkozta Ceba Farkas Norbi fordításában, hogy Vini le akart jönni, és ők is mentek volna ebben az esetben.CS0ki írta:Ilyeneket hol olvastál? Mert én nem találkoztam ilyen szöveggel, hogy Vini le akart volna jönni, csak Carlo kérdezte tőle, meg a többiek mondták, hogy ha Vini levonul, akkor követték volna.Dupla D írta:
Nem le akarta cseréltetni magát, hanem le akart vonulni a pályáról, ahogy az egész csapat ment is volna vele Ceballos szerint. Ezt nem engedte a spori, aztán gondolom Carlo sem.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 23., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: istvan94 » 2023. május 23., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 23., kedd 17:28
Ilyeneket hol olvastál? Mert én nem találkoztam ilyen szöveggel, hogy Vini le akart volna jönni, csak Carlo kérdezte tőle, meg a többiek mondták, hogy ha Vini levonul, akkor követték volna.Dupla D írta:Nem le akarta cseréltetni magát, hanem le akart vonulni a pályáról, ahogy az egész csapat ment is volna vele Ceballos szerint. Ezt nem engedte a spori, aztán gondolom Carlo sem.Realista24 írta:
Allitolag...En nem tudom mi van veletek. Hat Carlo a meccs utan elmondta a sajat szajaval, hogy beszelt Vinivel, mondta neki, hogy lecsereli, ha akarja, mert a helyzet tarthatatlan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 17:14
ha olvasod bini: buzi vagy!dzsi91 írta:Előbb utóbb minket is megtalálRealista24 írta: Es mar megint posztolt ViniValami random user tweetjere.
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 23., kedd 17:03
Nem le akarta cseréltetni magát, hanem le akart vonulni a pályáról, ahogy az egész csapat ment is volna vele Ceballos szerint. Ezt nem engedte a spori, aztán gondolom Carlo sem.Realista24 írta:Allitolag...En nem tudom mi van veletek. Hat Carlo a meccs utan elmondta a sajat szajaval, hogy beszelt Vinivel, mondta neki, hogy lecsereli, ha akarja, mert a helyzet tarthatatlan.kiserik írta: Állítólag most is le akart jönni, de Carlo nem engedte. Még egy atyai puszit is kapott az öregtől. Ha van ember, akire minden körülmények között hallgat Vini, az a Don.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 23., kedd 17:02
Előbb utóbb minket is megtalálRealista24 írta: Es mar megint posztolt ViniValami random user tweetjere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:56
Allitolag...En nem tudom mi van veletek. Hat Carlo a meccs utan elmondta a sajat szajaval, hogy beszelt Vinivel, mondta neki, hogy lecsereli, ha akarja, mert a helyzet tarthatatlan.kiserik írta: Állítólag most is le akart jönni, de Carlo nem engedte. Még egy atyai puszit is kapott az öregtől. Ha van ember, akire minden körülmények között hallgat Vini, az a Don.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 16:32
Azért van összemosva, mert Vini mindkettőt kapja folyamatosan. És igen is, fejlődik, változik. Nem győzöm mondogatni, hogy meg kell nézni a valenciai meccset. Nem perelt a bíróval, pedig legalább 4-szer úgy rúgták fel, hogy nem volt síp, az egyik 16-oson belül. Kórusban szidta az egész publikum és semmi. Látszott rajta, hogy rosszul esik neki, de kibírta. Akkor szakadt el a cérna, amikor Militao és LV beleálltak a nézőkbe. Akkor ment oda ő is.Realista24 írta:Mar megint ossze van mosva ket dolog.MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.
A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.
Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.
Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. május 23., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 15:04
Csak a magam neveben tudok nyilatkozni. Szamomra irritalo, ahogy, amilyen surun, es amiert teszi.lestat írta: Azért irtam nagy betűvel mert rá tényleg illett az állatra jellemző tulajdonságok amig Vinire rasszista jellzőként használják.de hivhatom idiótának Grizest tökmindegy. Lényeg hőgy ő is táncikált évekig. Meg ment az L aztán senki nem szólt semmit...
Abban egyetértünk hogy én is beleszállnék páros lábbal kérdés nélkül.
Amugy mi is a baj a tánccal? CR-MArcelo is táncolt..Roberto Carlosék is...miért nála lett ez probléma?
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 23., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 14:57
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem