Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 19:40

Dupla D írta:
CS0ki írta:

Ilyeneket hol olvastál? Mert én nem találkoztam ilyen szöveggel, hogy Vini le akart volna jönni, csak Carlo kérdezte tőle, meg a többiek mondták, hogy ha Vini levonul, akkor követték volna.
Nem olvastam. Meccs után nyilatkozta Ceba Farkas Norbi fordításában, hogy Vini le akart jönni, és ők is mentek volna ebben az esetben.
En annyit olvastam Cebatol, hogy megerositette azt, amit Carlo is mondott. Rakerdezett Vininel, hogy akarja e folytatni, szemben kiserik allitolagos hirevel.

Azt is elmondta, hogy Vininek bocsanatot kell kernie, amiert mutatta, hogy mennek a masodosztalyba, hiba volt tole es Vinitol is bocsanatot kell kerni. Kölcsönös tiszteletre van szükseg.

Sehol nem tisztelik, meg kell vedeni, ez igy nem mehet tovabb.

De ha volt mas is, johet, lehet csak szajrol olvaso Norbert koltotte hozza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 23., kedd 19:25

CS0ki írta:
Dupla D írta:
Nem le akarta cseréltetni magát, hanem le akart vonulni a pályáról, ahogy az egész csapat ment is volna vele Ceballos szerint. Ezt nem engedte a spori, aztán gondolom Carlo sem.
Ilyeneket hol olvastál? Mert én nem találkoztam ilyen szöveggel, hogy Vini le akart volna jönni, csak Carlo kérdezte tőle, meg a többiek mondták, hogy ha Vini levonul, akkor követték volna.
Nem olvastam. Meccs után nyilatkozta Ceba Farkas Norbi fordításában, hogy Vini le akart jönni, és ők is mentek volna ebben az esetben.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 23., kedd 19:12

Viszont , ha a liga (valami csoda folytán) lépéseket tesz az ügy érdekében és Vini továbbra is járatja a pofáját ( tehát nem fejlődik) , akkor szerintem nagyon el kell gondolkoznia, hogy mit is akar.

Ha felső polcos játékos akar lenni, akkor ehhez fejben is fel kell nőni, márpedig fejben Vini alsó polc eddig. Ha abban fejlődik simán aranylabdás játékos.

istvan94
Kedvenc játékosaid: CR, Kroos, Marcelo

HozzászólásSzerző: istvan94 » 2023. május 23., kedd 18:04

Nézzétek már ezt a szenny oldalt. Undorító :-@ :-@

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5827270105

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 23., kedd 17:28

Dupla D írta:
Realista24 írta:

Allitolag...En nem tudom mi van veletek. Hat Carlo a meccs utan elmondta a sajat szajaval, hogy beszelt Vinivel, mondta neki, hogy lecsereli, ha akarja, mert a helyzet tarthatatlan.
Nem le akarta cseréltetni magát, hanem le akart vonulni a pályáról, ahogy az egész csapat ment is volna vele Ceballos szerint. Ezt nem engedte a spori, aztán gondolom Carlo sem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 17:14

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Es mar megint posztolt Vini :lol: Valami random user tweetjere.
Előbb utóbb minket is megtalál :lol:
ha olvasod bini: buzi vagy!
:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 23., kedd 17:03

Realista24 írta:
kiserik írta: Állítólag most is le akart jönni, de Carlo nem engedte. Még egy atyai puszit is kapott az öregtől. Ha van ember, akire minden körülmények között hallgat Vini, az a Don.
Allitolag...En nem tudom mi van veletek. Hat Carlo a meccs utan elmondta a sajat szajaval, hogy beszelt Vinivel, mondta neki, hogy lecsereli, ha akarja, mert a helyzet tarthatatlan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 23., kedd 17:02

Realista24 írta: Es mar megint posztolt Vini :lol: Valami random user tweetjere.
Előbb utóbb minket is megtalál :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:58

Es mar megint posztolt Vini :lol: Valami random user tweetjere.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:56

kiserik írta: Állítólag most is le akart jönni, de Carlo nem engedte. Még egy atyai puszit is kapott az öregtől. Ha van ember, akire minden körülmények között hallgat Vini, az a Don.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 16:47

Állítólag most is le akart jönni, de Carlo nem engedte. Még egy atyai puszit is kapott az öregtől. Ha van ember, akire minden körülmények között hallgat Vini, az a Don.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 16:39

Majd, ha konstans nem foglalkozik ezzel, akkor lehet valtozasrol beszelni. Egy meccs, nem meccs es ketto sem. Focira kell koncentralnia, ha nem megy, akkor hallgatni kell Carlora es mehet a csere, mert csak azt lehet megvedeni, aki partner ebben.
Lemegy, a Real inditja a jogi lepeseket. Eloveszik a parasztokat a videok alapjan, rendorok elviszik oket, nehany ilyen eset es senki nem fogja tobbet csinalni, mert egy altaluk majomnak velt jatekos miatt nem akarnak bortonbe menni es sok ezer eurot fizetni.

Ugyanez igaz a Ligara is, egy meccsen nem eleg vedeni a jatekos testi epseget, hanem folyamatosan kell ezt megtenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 16:32

Realista24 írta:
MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Mar megint ossze van mosva ket dolog.

Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.

A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.

Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.

Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.
Azért van összemosva, mert Vini mindkettőt kapja folyamatosan. És igen is, fejlődik, változik. Nem győzöm mondogatni, hogy meg kell nézni a valenciai meccset. Nem perelt a bíróval, pedig legalább 4-szer úgy rúgták fel, hogy nem volt síp, az egyik 16-oson belül. Kórusban szidta az egész publikum és semmi. Látszott rajta, hogy rosszul esik neki, de kibírta. Akkor szakadt el a cérna, amikor Militao és LV beleálltak a nézőkbe. Akkor ment oda ő is.

Kiállok mellette mert a mi játékosunk és hatalmas potenciál van benne. És megerősít ebben az, hogy az ellenfél játékosai is rendre így tesznek. Itt vannak a videókon: Gaya, Cömert, Kluivert (ő a meccs után nyilatkozott).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. május 23., kedd 15:35

https://youtube.com/shorts/yhd9-Zq8xsw?feature=share

:(

Jól tette amúgy, hogy kiállt magáért! Mostmár mind1 a bajnoksagnak, van 3 hete a liganak, hogy szankcionalja akiket kell. A kovi bajnoksag meg remlelhetoleg nem ilyen lesz. Vagy legalább gyorsabban buntetik majd az elkovetoket.
Stadion bezaras, kitiltas stb.

Tanci tancit meg hagyjuk mar. Golorom, azt csinal kis tulzassal amit akar. Tanci tanci kit sert? Senkit. Ronaldinho is tancolt, Robi Carlos is, Ronaldoval, Baptistaval, akkor is ment ez hogy megserti az ellenfelet. A lovoldozes az mas azt sosem ertettem...
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 15:04

lestat írta: Azért irtam nagy betűvel mert rá tényleg illett az állatra jellemző tulajdonságok amig Vinire rasszista jellzőként használják. :lol: de hivhatom idiótának Grizest tökmindegy. Lényeg hőgy ő is táncikált évekig. Meg ment az L aztán senki nem szólt semmit...

Abban egyetértünk hogy én is beleszállnék páros lábbal kérdés nélkül.

Amugy mi is a baj a tánccal? CR-MArcelo is táncolt..Roberto Carlosék is...miért nála lett ez probléma?
Csak a magam neveben tudok nyilatkozni. Szamomra irritalo, ahogy, amilyen surun, es amiert teszi.

A majom szora visszaterve, latod, ennyi eleg volt a jatekosugynok elnoketol is, hogy felreerteho legyen, de soha az eletben nem tudja ezt lemosni magarol, mert vagy elhisszuk neki vagy nem. Es ezzel reszben megalapozott/elinditott egy olyan balhet, amire ramehet Vini karrierje.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 23., kedd 15:03

abidal gólörömként legépfegyverezte a bernabeut. azokután, h a klub is animo kommunikét tolt neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 14:57

nem fehér.
zsidó.

:mrgreen: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 23., kedd 14:56

Azért irtam nagy betűvel mert rá tényleg illett az állatra jellemző tulajdonságok amig Vinire rasszista jellzőként használják. :lol: de hivhatom idiótának Grizest tökmindegy. Lényeg hőgy ő is táncikált évekig. Meg ment az L aztán senki nem szólt semmit...

Abban egyetértünk hogy én is beleszállnék páros lábbal kérdés nélkül.

Amugy mi is a baj a tánccal? CR-MArcelo is táncolt..Roberto Carlosék is...miért nála lett ez probléma?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lestat 2023. május 23., kedd 14:57-kor.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 14:53

lestat írta:
Realista24 írta:

Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.
Militao TOP3 belso vedo, Alaba sincs sokkal hatrebb spanyolban.
Azért ezt a sportot gólra játszák ergó a góllövőkön van mindig nagyobb figyelem.
Vini játéka feltünő veszélyes és valamiért zavarja őket ha táncol. Grizes luzer jeleket mutogatott meg táncolt mint egy MAJOM mégis leszarták...neki elvolt nézve, több okkból is.

Ja ez meg... https://twitter.com/XavsFutbol/status/1 ... 8637984768
Szégyen.
Engem (es meg sokakat) is zavart a tanc, pedig a mi jatekosunk, es a teljesitmenye top Es?

Most meg nagybetuvel majmozod Grizemannt mert tolt egy Fortnite-os goloromot, de ha valaki jon, es leirja, hogy Vini tancolt a golja utan, mint egy majom, akkor sorozat jonnek a jelentesek, hogy azonnal adjam a veglegest az illetonek.

En pl. Grizemannba azert szallnek bele paros labbal, mert egy gyoker, nem azert mert feher vagy fekete. Vallalnam erte a pirosat nyugodt szivvel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 23., kedd 14:46

___Samy___ írta:
A nyilvanossag ele biztos nem fog az kikerulni, ahogy csapaton belul megnevelik. Ez majd idovel fog kiderulni, a palyan.
Ezek utan tobbet fog kapni,mint valaha.
Ugyse fog csondbe maradni. Foleg,hogy a rasszizmus kartyat elotudja venni,ott meg aztan senki nem szolhat egy szot sem neki.
Nekem az a velemenyem,hogy Vinicius mar regota elinditott maga fele egy nagy lavinat,ami most kezdi elerni.
Innen viszont ezt nem fogja tudni kezelni,ahogy eddig sem tudta.
Ez nala pont egyenlo lesz egy titulussal,amit most kiharcol. Ahogy idosodik,egyre kevesebbnek lesz szava ellene.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: