MarioCirolo írta:
Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Mar megint ossze van mosva ket dolog.
Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.
A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.
Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.
Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.