Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 23., kedd 14:45

Realista24 írta:
Csabi írta: nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?
Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.
Militao TOP3 belso vedo, Alaba sincs sokkal hatrebb spanyolban.
Azért ezt a sportot gólra játszák ergó a góllövőkön van mindig nagyobb figyelem.
Vini játéka feltünő veszélyes és valamiért zavarja őket ha táncol. Grizes luzer jeleket mutogatott meg táncolt mint egy MAJOM mégis leszarták...neki elvolt nézve, több okkból is.

Ja ez meg... https://twitter.com/XavsFutbol/status/1 ... 8637984768
Szégyen.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 23., kedd 14:28

miro. írta: Az a baj,hogy ha most mindenki melle all es perez is benyal neki,akkor szabadutat adunk annak amit csinal.
Ez a gyerek akkora Neymar lesz.
A nyilvanossag ele biztos nem fog az kikerulni, ahogy csapaton belul megnevelik. Ez majd idovel fog kiderulni, a palyan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. május 23., kedd 14:26

Realista24 írta:
MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Mar megint ossze van mosva ket dolog.

Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.

A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.

Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.

Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.

En ezzel egyet is ertek es szerintem a szurkolok nagy resze nem azert huhogja, meg csimpazozza es n*iggerezi, mert rasszistak lennenek, hanem mert oda utnek ahol faj es ezzel probaljak kizokkenteni. De ettol ez meg rasszizmus es semmilyen emberi lenynek nem kell azt elturnie, hogy mar amikor leszall a buszrol kapja ezeket, tok mind1 milyen celbol. Es szerintem azert is lehet es kell is osszemosni ezeket a dolgokat, mert a resztvevok hagytak, hogy idaig eszkalalodjon a dolog. Es a meccsen sem azon akadt ki, hogy valaki felrugta, vagy nem kapott meg egy jogos buntetot, hanem mert mar percek ota mentek a rasszista bekiabalasok es egy barom 1 meterre nyomatta a csinpanz tancot.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 23., kedd 14:21

miro. írta:Ez a gyerek akkora Neymar lesz.
Sztem a hozzáállása sose lesz olyan mint Neymaré. Benne megvan az alázat, a szenvedély. Neymarban sztem sose volt meg egyik se. Elfocizgatott mert tehetségesnek született. Aztán hamar el is engedte a dolgot.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 23., kedd 14:15

Az a baj,hogy ha most mindenki melle all es perez is benyal neki,akkor szabadutat adunk annak amit csinal.
Ez a gyerek akkora Neymar lesz.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 14:03

MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Mar megint ossze van mosva ket dolog.

Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.

A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.

Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.

Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. május 23., kedd 13:54

Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 12:13

Csabi írta: jó hát a védők is biztos kapják, de nem ők a kulcs. mindenki azt látja, mikor vini befűzi a védőt és elrohan mellette. az a látványos, az gerjeszti a feszültséget. nem az hogy militao kifejeli a szögletet. mindenki kapja ez jogos. de nem mindenki ugyanúgy.
Tehat mindenki kapja, de rajta kivul mas nem viszi Twitterre az ügyet.
Lathatjuk hogy mennyire nem kulcs a vedelem...el is ment a szezonunk rajta.
Vini pedig nem egy cseleivel gerjeszti a feszultseget, hanem a viselkedesevel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 23., kedd 12:08

Gondolom szandekosan szallnak ra, rajta kivul a tobbi tamado nem sok vizet zavar. Ot konnyen ki tudjak akasztani, aztan esetleg befigyel egy piros nala, vagy elkezd a reklamalassal foglalkozni a jatek helyett.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. május 23., kedd 12:05

jó hát a védők is biztos kapják, de nem ők a kulcs. mindenki azt látja, mikor vini befűzi a védőt és elrohan mellette. az a látványos, az gerjeszti a feszültséget. nem az hogy militao kifejeli a szögletet. mindenki kapja ez jogos. de nem mindenki ugyanúgy.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 12:01

Csabi írta: nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?
Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.
Militao TOP3 belso vedo, Alaba sincs sokkal hatrebb spanyolban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 23., kedd 11:56

Meg kell Őt védeni, de őszintén, látja bárki az esélyét annak, hogy Ő megváltozzon? Egy normális közegben ne pofázzon megállás nélkül? Én nem. A játékosok közötött az oda mondogatás állandó, a bírók is fognak tévedni, szabálytalanok is lesznek ellene.
Engem bánt, hogy egy játékossal szemben ilyeneket megtehetnek, de ugyan úgy bánt látni, hogy egy játékosunk így viselkedik a Real Madrid mezében. Sajnos én nem látom, hogy bármiben is változna. Nem véletlenül ítam azt, hogy neki a Neymar féle pálya az ami kinéz és egy psg-ben nagyon is megtalálná a számításait. Nem hiszem, hogy igazak a távozásról szóló dolgok, de ha így döntene, szerintem nem mi járnánk rosszabbul, hanem Ő

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. május 23., kedd 11:51

nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 11:50

Blanco88 írta:
kiserik írta: Innen már csak az a kérdés, hogy a következő játékosunk, legyen az Rodrygo, Mbappe, vagy akárki, hogyan fogja tolerálni a rasszizmust, negatív diszkriminációt és a többi mocskot?
Pont ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt 100 évben bárki tolerálta. Elviselte CR a "Cristiano homoszexuált" , Figo, hogy disznófejjel dobálták, de kb bármelyik játékost vagy bírót (mert őket is gyalázzák rendesen) írhatnám. Ilyen a stadion hangulata. Mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. (tegyen bármit is a FIFA, UEFA, laliga vagy bárki)
Amugy meg, nagyjabol több a fekete jatekosunk, mint a feher es az esetek 99%-a csak Vinirol szol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. május 23., kedd 11:44

kiserik írta: Innen már csak az a kérdés, hogy a következő játékosunk, legyen az Rodrygo, Mbappe, vagy akárki, hogyan fogja tolerálni a rasszizmust, negatív diszkriminációt és a többi mocskot?
Pont ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt 100 évben bárki tolerálta. Elviselte CR a "Cristiano homoszexuált" , Figo, hogy disznófejjel dobálták, de kb bármelyik játékost vagy bírót (mert őket is gyalázzák rendesen) írhatnám. Ilyen a stadion hangulata. Mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. (tegyen bármit is a FIFA, UEFA, laliga vagy bárki)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

comesta28

HozzászólásSzerző: comesta28 » 2023. május 23., kedd 11:27

[/quote]
Tudod, a birok összezarnak, legalabbis a többseg, gondolom a fizetett mag.
Es ha egyikkel szemben tiszteletlen Vini, es sajnos mindegyikkel szemben az, akkor ilyen banasmod var ra a tovabbiakban is az esetek tobbsegeben.

Ha nem pofazna mindenert, mindig allandoan, lehet mas lenne.

Szamtalan alkalommal szoltak neki a tarsak, hogy fogja be, alljon le a reklamalassal.
Ott vannak a kapitanyok a palyan, nekik a dolguk es "joguk" a bironak jelezni a dolgokat. De ot nem lehet leallitani, csak mondja es mondja, es gesztikulal, es kirohogi oket, flegmazik, szarba se nezi a birokat.

Ugyanakkor elvarja, hogy vele szemben mindenki korrektul jarjon el.
[/quote]

Szerintem a játékvezetőnek az a dolga hogy a játékszabályoknak megfelelően pártatlanul vezesse a mérkőzést és hogy vigyázzon játékosok testiépségére.
A magyar NB1-ből van pontos információm arra hogy ez szinte soha sem valósul meg, leginkább azért mert az önérzet és az egyes játékhelyzetekben megjelenő impulzusok kimozdítják a játékvezetőt az ideális helyzetből, innentől kezdve azok az érzelmek irányítják és nem az hogy pártatlanul betartva a játékszabályokat vezesse a mérkőzést. Pl.: Egy magyar FIFA játékvezető ítéletével nem ért egyet az egyik csapat játékosa, és ő ezt sértésként éli meg, azután már részrehajló a bíráskodása és nem az egyén ellen hanem a csapat ellen. Másik példa ugyancsak FIFA játékvezető de egy másik. Szurkolói véleménynyilvánítás a tevékenységéről, innentől kezdve az ő fókuszál már nem a meccsről szól hanem arról hogy ezt megbosszulja.
Ez szakmaiatlan és nem is sportszerű, mert ő olyan helyzetben van a mérkőzésen betöltött szerepét illetőn hogy azt nagyban befolyásolni tudja ha az érzelmek irányítják.
A spanyol játékvezetés hasonló mint a magyar.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 23., kedd 11:21

Nika91127 írta: Érdekes fordulat...

https://www.nemzetisport.hu/spanyol_lab ... et-2958465
Sajnos nem egészen úgy van...
Az elmúlt órákban több hírportál is téves következtetést vont le azzal kapcsolatban, hogy több olyan játékvezető megbízatása is véget ért vagy hamarosan véget ér, akik a VAR-szobában végzik a munkájukat.

Egész egyszerűen annyi történt, hogy a spanyol szövetség szabályai szerint legfeljebb 2 évre kötnek szerződést azokkal a játékvezetőkkel, akik kizárólag a VAR-szobában tevékenykednek, és most érkeztünk/érkezünk el oda, hogy több „sípmester” megbízatása lejárt/lejár.

Közöttük van az az Iglesias Villanueva is, aki egyébként az egyik legelső ilyen játékvezető volt, és aki a Valencia – Real Madrid mérkőzésen botrányosan rossz munkát végzett akkor, amikor a találkozó egyik incidensének kizárólag egyetlen mozzanatát mutatta meg a partvonalra kihívott játékvezetőnek. Mint ismeretes, az eset során a Valencia kapusa dühösen nekirontott Vinícius Júniornak, miközben a brazilt hátulról fojtó fogással tartotta Hugo Duro, azonban a játékvezetői vizsgálat csak a fogásból kiszabadult, ütő mozdulatot végző Vinícius esetét érintette. Villanueva később nem tudott érdemi magyarázatot adni arra, hogy miért csak ezt a mozzanatot mutatta meg Ricardo de Burgos Bengoetxeának, aki aztán azonnali piros lappal kiállította a brazil játékost.

Sajnos azonban az, hogy emiatt kellene felelnie Villanuevának, csupán egy szándékos/véletlen összemosása a két időpont egybeesésének, de nincs szó arról, hogy Iglesias Villanuevát kirúgták volna, egyszerűen megköszönték a munkáját, mert lejárt a szerződése, erről pedig már hónapokkal ezelőtt is tudni lehetett. Ugyanez a helyzet például Estrada Fernández, vagy González González esetében is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 11:14

Toti írta:

kibaszottul érdekelne, odaállva elé és megkérdezni, hogy ember, áruld már el, mi a k any.. csak azt a képsort mutattad meg? tehát, h egy ennyire egyértelmű balhéból miért csak azt mutatta meg? egyszerűen nem tudom mit tudna erre válaszolni.. erre nincs szerintem értelmes magyarázat, ha csak nem szándékos manipulációnak hivjuk azt. akkor viszont nagyon komolyan végig kellene menni a testületen, de valszeg feláldoztak egy birkát a nagy ügy oltárán.
ezek azok a kérdések, amikre soha nem kapsz választ.
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 23., kedd 11:13

kibaszottul érdekelne, odaállva elé és megkérdezni, hogy ember, áruld már el, mi a k any.. csak azt a képsort mutattad meg? tehát, h egy ennyire egyértelmű balhéból miért csak azt mutatta meg? egyszerűen nem tudom mit tudna erre válaszolni.. erre nincs szerintem értelmes magyarázat (basszus még az nso, barcások, kb mindenki értetlenkedik és kérdezik, h miért?), ha csak nem szándékos manipulációnak hivjuk azt. akkor viszont nagyon komolyan végig kellene menni a testületen, de valszeg feláldoztak egy birkát a nagy ügy oltárán.

mindenesetre pár insta kommentbe beleolvasva hugo durot nagyon várják braziliában :kalapos:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2023. május 23., kedd 11:17-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 23., kedd 11:05

Akkor először legyen az, hogy korrektek vele, aztán ha úgyis ezt a stílust viszi tovább, akkor nincs miről beszélni..

De azt azért a játékos is nagyon jól érzi belülről, hogy mikor akarják szimplán megállítani, meg mikor akarják nemes egyszerűséggel szétrúgni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: