Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
abidal gólörömként legépfegyverezte a bernabeut. azokután, h a klub is animo kommunikét tolt neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért irtam nagy betűvel mert rá tényleg illett az állatra jellemző tulajdonságok amig Vinire rasszista jellzőként használják.
de hivhatom idiótának Grizest tökmindegy. Lényeg hőgy ő is táncikált évekig. Meg ment az L aztán senki nem szólt semmit...
Abban egyetértünk hogy én is beleszállnék páros lábbal kérdés nélkül.
Amugy mi is a baj a tánccal? CR-MArcelo is táncolt..Roberto Carlosék is...miért nála lett ez probléma?

Abban egyetértünk hogy én is beleszállnék páros lábbal kérdés nélkül.
Amugy mi is a baj a tánccal? CR-MArcelo is táncolt..Roberto Carlosék is...miért nála lett ez probléma?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lestat 2023. május 23., kedd 14:57-kor.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem (es meg sokakat) is zavart a tanc, pedig a mi jatekosunk, es a teljesitmenye top Es?lestat írta:Azért ezt a sportot gólra játszák ergó a góllövőkön van mindig nagyobb figyelem.Realista24 írta:
Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.
Militao TOP3 belso vedo, Alaba sincs sokkal hatrebb spanyolban.
Vini játéka feltünő veszélyes és valamiért zavarja őket ha táncol. Grizes luzer jeleket mutogatott meg táncolt mint egy MAJOM mégis leszarták...neki elvolt nézve, több okkból is.
Ja ez meg... https://twitter.com/XavsFutbol/status/1 ... 8637984768
Szégyen.
Most meg nagybetuvel majmozod Grizemannt mert tolt egy Fortnite-os goloromot, de ha valaki jon, es leirja, hogy Vini tancolt a golja utan, mint egy majom, akkor sorozat jonnek a jelentesek, hogy azonnal adjam a veglegest az illetonek.
En pl. Grizemannba azert szallnek bele paros labbal, mert egy gyoker, nem azert mert feher vagy fekete. Vallalnam erte a pirosat nyugodt szivvel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ezek utan tobbet fog kapni,mint valaha.___Samy___ írta:
A nyilvanossag ele biztos nem fog az kikerulni, ahogy csapaton belul megnevelik. Ez majd idovel fog kiderulni, a palyan.
Ugyse fog csondbe maradni. Foleg,hogy a rasszizmus kartyat elotudja venni,ott meg aztan senki nem szolhat egy szot sem neki.
Nekem az a velemenyem,hogy Vinicius mar regota elinditott maga fele egy nagy lavinat,ami most kezdi elerni.
Innen viszont ezt nem fogja tudni kezelni,ahogy eddig sem tudta.
Ez nala pont egyenlo lesz egy titulussal,amit most kiharcol. Ahogy idosodik,egyre kevesebbnek lesz szava ellene.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért ezt a sportot gólra játszák ergó a góllövőkön van mindig nagyobb figyelem.Realista24 írta:Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.Csabi írta: nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?
Vini játéka feltünő veszélyes és valamiért zavarja őket ha táncol. Grizes luzer jeleket mutogatott meg táncolt mint egy MAJOM mégis leszarták...neki elvolt nézve, több okkból is.
Ja ez meg... https://twitter.com/XavsFutbol/status/1 ... 8637984768
Szégyen.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ___Samy___
A nyilvanossag ele biztos nem fog az kikerulni, ahogy csapaton belul megnevelik. Ez majd idovel fog kiderulni, a palyan.miro. írta: Az a baj,hogy ha most mindenki melle all es perez is benyal neki,akkor szabadutat adunk annak amit csinal.
Ez a gyerek akkora Neymar lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Realista24 írta:Mar megint ossze van mosva ket dolog.MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.
A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.
Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.
Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.
En ezzel egyet is ertek es szerintem a szurkolok nagy resze nem azert huhogja, meg csimpazozza es n*iggerezi, mert rasszistak lennenek, hanem mert oda utnek ahol faj es ezzel probaljak kizokkenteni. De ettol ez meg rasszizmus es semmilyen emberi lenynek nem kell azt elturnie, hogy mar amikor leszall a buszrol kapja ezeket, tok mind1 milyen celbol. Es szerintem azert is lehet es kell is osszemosni ezeket a dolgokat, mert a resztvevok hagytak, hogy idaig eszkalalodjon a dolog. Es a meccsen sem azon akadt ki, hogy valaki felrugta, vagy nem kapott meg egy jogos buntetot, hanem mert mar percek ota mentek a rasszista bekiabalasok es egy barom 1 meterre nyomatta a csinpanz tancot.
Sztem a hozzáállása sose lesz olyan mint Neymaré. Benne megvan az alázat, a szenvedély. Neymarban sztem sose volt meg egyik se. Elfocizgatott mert tehetségesnek született. Aztán hamar el is engedte a dolgot.miro. írta:Ez a gyerek akkora Neymar lesz.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Az a baj,hogy ha most mindenki melle all es perez is benyal neki,akkor szabadutat adunk annak amit csinal.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mar megint ossze van mosva ket dolog.MarioCirolo írta: Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
Nem azert rugjak fel, mert neger. Hanem azert mert o a legjobb.
Nem azert nem fujnak ellene, mert neger. Hanem mert utaljak a Real Madridot.
A rasszizmus teljesen mas fejezet ebben az ügyben. Csak ahogy Vini, ugy itt is hajlamosak vagytok az összemosasra.
Ahogy kiserik is linkelte, Simeone kezdte azzal, hogy ha tancolni fog Vini, viselje a kovetkezmenyeket. Semmi rassziumus nem volt benne.
Majd jott egy idiota (jatekosugynokok elnoke vagy ki), aki felreerheto(?) modon fejezte ki magat es onnantol zakatol a rasszista vonat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem ez a dolog a tobb osszetevos es most Viniciust erzem a legkevesbe hibasnak. Egesz evben utaztak ra a vedok buntetlenul, a sajto folyamatosan ferditett es ot hozta ki hibasnak, a szurkolok mar meccsek elott nyomattak neki a rasszista dumat, a liga nem tett ezek ellen semmit es Perezek sem basztak oda az asztalea idoben. En nem csodalkozom, hogy elszakadt nala a cerna es jol tette, hogy beleallt. Es nem ertem, hogy egy magyar Madrid forumon, hogy lehet relativizalni a legjobb jatekosunk elleni intezmenyesitett rasszizmust, azzal, hogy de a tobbi fekete jatekosunkat nem bantjak (ami nem igaz, mert Rudiger is kapta a Cadiz ellen pl.) nem ertem. Foleg, hogy a Bl-ben eddig nem volt vele problema. Azt sajnalom, hogy nincs a csapatnak egy igazi Pepe, Ramos, Casemiro fele vezere, aki az ilyen alejo, maffeo, duro feleknek mar reg lerugta volna a vesejet, Benzema meg lehajtott fejjel csondben aldogal egesz szezonban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehat mindenki kapja, de rajta kivul mas nem viszi Twitterre az ügyet.Csabi írta: jó hát a védők is biztos kapják, de nem ők a kulcs. mindenki azt látja, mikor vini befűzi a védőt és elrohan mellette. az a látványos, az gerjeszti a feszültséget. nem az hogy militao kifejeli a szögletet. mindenki kapja ez jogos. de nem mindenki ugyanúgy.
Lathatjuk hogy mennyire nem kulcs a vedelem...el is ment a szezonunk rajta.
Vini pedig nem egy cseleivel gerjeszti a feszultseget, hanem a viselkedesevel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom szandekosan szallnak ra, rajta kivul a tobbi tamado nem sok vizet zavar. Ot konnyen ki tudjak akasztani, aztan esetleg befigyel egy piros nala, vagy elkezd a reklamalassal foglalkozni a jatek helyett.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó hát a védők is biztos kapják, de nem ők a kulcs. mindenki azt látja, mikor vini befűzi a védőt és elrohan mellette. az a látványos, az gerjeszti a feszültséget. nem az hogy militao kifejeli a szögletet. mindenki kapja ez jogos. de nem mindenki ugyanúgy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Camavinga pl. a legjobb kozeppalyas.Csabi írta: nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg kell Őt védeni, de őszintén, látja bárki az esélyét annak, hogy Ő megváltozzon? Egy normális közegben ne pofázzon megállás nélkül? Én nem. A játékosok közötött az oda mondogatás állandó, a bírók is fognak tévedni, szabálytalanok is lesznek ellene.
Engem bánt, hogy egy játékossal szemben ilyeneket megtehetnek, de ugyan úgy bánt látni, hogy egy játékosunk így viselkedik a Real Madrid mezében. Sajnos én nem látom, hogy bármiben is változna. Nem véletlenül ítam azt, hogy neki a Neymar féle pálya az ami kinéz és egy psg-ben nagyon is megtalálná a számításait. Nem hiszem, hogy igazak a távozásról szóló dolgok, de ha így döntene, szerintem nem mi járnánk rosszabbul, hanem Ő
Engem bánt, hogy egy játékossal szemben ilyeneket megtehetnek, de ugyan úgy bánt látni, hogy egy játékosunk így viselkedik a Real Madrid mezében. Sajnos én nem látom, hogy bármiben is változna. Nem véletlenül ítam azt, hogy neki a Neymar féle pálya az ami kinéz és egy psg-ben nagyon is megtalálná a számításait. Nem hiszem, hogy igazak a távozásról szóló dolgok, de ha így döntene, szerintem nem mi járnánk rosszabbul, hanem Ő
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nyilván, mert ő a legjobb. kit basztassanak, mendyt, aki nem tud labdát átvenni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy meg, nagyjabol több a fekete jatekosunk, mint a feher es az esetek 99%-a csak Vinirol szol.Blanco88 írta:Pont ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt 100 évben bárki tolerálta. Elviselte CR a "Cristiano homoszexuált" , Figo, hogy disznófejjel dobálták, de kb bármelyik játékost vagy bírót (mert őket is gyalázzák rendesen) írhatnám. Ilyen a stadion hangulata. Mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. (tegyen bármit is a FIFA, UEFA, laliga vagy bárki)kiserik írta: Innen már csak az a kérdés, hogy a következő játékosunk, legyen az Rodrygo, Mbappe, vagy akárki, hogyan fogja tolerálni a rasszizmust, negatív diszkriminációt és a többi mocskot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Pont ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt 100 évben bárki tolerálta. Elviselte CR a "Cristiano homoszexuált" , Figo, hogy disznófejjel dobálták, de kb bármelyik játékost vagy bírót (mert őket is gyalázzák rendesen) írhatnám. Ilyen a stadion hangulata. Mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. (tegyen bármit is a FIFA, UEFA, laliga vagy bárki)kiserik írta: Innen már csak az a kérdés, hogy a következő játékosunk, legyen az Rodrygo, Mbappe, vagy akárki, hogyan fogja tolerálni a rasszizmust, negatív diszkriminációt és a többi mocskot?
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"