“I’m really tired to be manager, head of communication, face of the club going to stay we’ve been robbed…”.
“I want to stay but with right conditions to give my best”.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. június 1., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 28., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 28., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 24., szerda 13:00
Van még jó játékos a Romában. Zalewski és Spinazzola nagyon jó szárnyvédők, és Mancini vagy Smalling sem rossz hátvédek. Vagy Romagnoli mivel jobb náluk? 4. számú belső védő volt már a Milanban tavaly... Belottiból sem tudom hogy sikerült 0 gólos csatárt faragni, bár nem tartom egy különösebben jó játékosnak, de a 10+ gólt szinte mindig hozta korábban. Nem jobb az a Lazio keret szerintem.realmadrid95 írta:Ezt a harom jatekost leszamitva 0 a keret.alexoxladjackoxi írta: Számomra nézhetetlenül passzívak. A keret pedig nem olyan rossz, előzetesen TOP4 erős várományosainak mondták őket a szakértők. Egy Dybala Abraham Pellegrini trió szerintem nagyon is minőségi olasz szinten. Abba volt balszerencséjük, hogy Wijnaldum kidőlt rögtön az elején, de amúgy meg ott a Lazio, szarabb kerettel masíroznak a második helyen, és fixen előzik idén is a városi riválist. Meg igen, a Milanban sem aranylabdások játszanak már, de azért több focit lát tőlük az ember, mint a Romától.
Ma lesz egy olasz kupa finálé, Inter-Fiorentina, egy kis hangolódás mimdkettőnek a nemzetközi döntőre. Fiorra amúgy érdemes figyelni, nagyon kulturált focit tolnak, nem véletlenül emlegetik Italianot is Spalletti helyére.
Lazional viszont Romagnoli, Luis Alberto, Immobile, Milinkovic-Savic, Felipe Anderson, Hysaj, Zaccagni kicsit veretesebb nevek.
Milan keretet meg veletlenul se hasonlitsd mar a Romahoz azert…
Egyebkent 36 meccsen a Fio is csak 48 golt lott es 41 golt kaptak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 24., szerda 11:23
Ezt a harom jatekost leszamitva 0 a keret.alexoxladjackoxi írta: Számomra nézhetetlenül passzívak. A keret pedig nem olyan rossz, előzetesen TOP4 erős várományosainak mondták őket a szakértők. Egy Dybala Abraham Pellegrini trió szerintem nagyon is minőségi olasz szinten. Abba volt balszerencséjük, hogy Wijnaldum kidőlt rögtön az elején, de amúgy meg ott a Lazio, szarabb kerettel masíroznak a második helyen, és fixen előzik idén is a városi riválist. Meg igen, a Milanban sem aranylabdások játszanak már, de azért több focit lát tőlük az ember, mint a Romától.
Ma lesz egy olasz kupa finálé, Inter-Fiorentina, egy kis hangolódás mimdkettőnek a nemzetközi döntőre. Fiorra amúgy érdemes figyelni, nagyon kulturált focit tolnak, nem véletlenül emlegetik Italianot is Spalletti helyére.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 24., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 23., kedd 22:07
Sierra írta:Én csak az eredményeket követem, de azok alapján a bajnokságban baromi gyengék, 47 lőtt gól 36 meccsen nem túl veretes. És ahhoz képest még sokat is kaptak, 35 gól 36 meccsen. Viszont le a kalappal Mourinho előtt hogy megint bevitte őket egy európai kupa döntőjébe.realmadrid95 írta:Miert is otvar ez a Roma?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 23., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 23., kedd 19:36
Én csak az eredményeket követem, de azok alapján a bajnokságban baromi gyengék, 47 lőtt gól 36 meccsen nem túl veretes. És ahhoz képest még sokat is kaptak, 35 gól 36 meccsen. Viszont le a kalappal Mourinho előtt hogy megint bevitte őket egy európai kupa döntőjébe.realmadrid95 írta:Miert is otvar ez a Roma?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 23., kedd 18:39
alexoxladjackoxi írta:Nagyobb beszarás lesz, ha ez az ótvar Roma is bejut.Sierra írta: És a csöves Milan így becsúszik a BL helyre, beszarás.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 23., kedd 9:35
Nem gondoltam volna, hogy valaha fogok a Sevillának szurkolni.Realista24 írta:Nekik legalabb meg van eselye kupat nyerni.alexoxladjackoxi írta:
Nagyobb beszarás lesz, ha ez az ótvar Roma is bejut.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 9:33
Nekik legalabb meg van eselye kupat nyerni.alexoxladjackoxi írta:Nagyobb beszarás lesz, ha ez az ótvar Roma is bejut.Sierra írta: És a csöves Milan így becsúszik a BL helyre, beszarás.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 23., kedd 9:32
Nagyobb beszarás lesz, ha ez az ótvar Roma is bejut.Sierra írta: És a csöves Milan így becsúszik a BL helyre, beszarás.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. május 23., kedd 9:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 23., kedd 9:20
Kevés lesz, a Chelsea 80-at adna erte.krisz24 írta: Így viszont, hogy a juvenal nincs bl én kimentenem onnan Vlahovicot egy max 50 millaert. Bajnokságba valószínű nagy segítségre lenne nálunk.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 23., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. május 23., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 22., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 22:04
Akkor ez off jovore.realmadrid95 írta: Durva, hogy Spaletti ilyen szezon utan tavozni fog… raadasul ilyen korulmenyek kozott. Chelseanek es Spursnek, ha van egy kis esze, lecsapnak ra gyorsan.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem