Van még jó játékos a Romában. Zalewski és Spinazzola nagyon jó szárnyvédők, és Mancini vagy Smalling sem rossz hátvédek. Vagy Romagnoli mivel jobb náluk? 4. számú belső védő volt már a Milanban tavaly... Belottiból sem tudom hogy sikerült 0 gólos csatárt faragni, bár nem tartom egy különösebben jó játékosnak, de a 10+ gólt szinte mindig hozta korábban. Nem jobb az a Lazio keret szerintem.realmadrid95 írta:Ezt a harom jatekost leszamitva 0 a keret.alexoxladjackoxi írta: Számomra nézhetetlenül passzívak. A keret pedig nem olyan rossz, előzetesen TOP4 erős várományosainak mondták őket a szakértők. Egy Dybala Abraham Pellegrini trió szerintem nagyon is minőségi olasz szinten. Abba volt balszerencséjük, hogy Wijnaldum kidőlt rögtön az elején, de amúgy meg ott a Lazio, szarabb kerettel masíroznak a második helyen, és fixen előzik idén is a városi riválist. Meg igen, a Milanban sem aranylabdások játszanak már, de azért több focit lát tőlük az ember, mint a Romától.
Ma lesz egy olasz kupa finálé, Inter-Fiorentina, egy kis hangolódás mimdkettőnek a nemzetközi döntőre. Fiorra amúgy érdemes figyelni, nagyon kulturált focit tolnak, nem véletlenül emlegetik Italianot is Spalletti helyére.
Lazional viszont Romagnoli, Luis Alberto, Immobile, Milinkovic-Savic, Felipe Anderson, Hysaj, Zaccagni kicsit veretesebb nevek.
Milan keretet meg veletlenul se hasonlitsd mar a Romahoz azert…
Egyebkent 36 meccsen a Fio is csak 48 golt lott es 41 golt kaptak.
Fiorentinával kapcsolatban pedig nem a góljaik száma a releváns, hanem, hogy hogy jutnak el a kapuig, van egy szépen kimunkált támadójátékuk, ami tud látványos lenni, láttam pl. a Milan elleni meccsüket, csúnyán lepofozták Pioliékat. Én jobban várom ezt a konfetti liga döntőt most, mint az EL-t.