Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 23., kedd 9:25

Realista24 írta:El kell adni, legyen mas problemaja, ne a mienk.
Na most megleptél! :ozil:
Nem tudom mit mondjak. Annyi biztos ha ő kijelentené hogy menni akar egy jó ajánlatra én sem mondanék nemet. (hatalmas a piaci értéke)
Pad'em írta: Most bejelentette a spanyol rendőrség, hogy letartóztattak 4 embert a Vini bábu fellógatós incidens miatt.

Hirtelen, hogy megindult a munka :D
Nagyon jó, a vasárnapi köcsögöt is le kéne tartóztatni.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 23., kedd 9:23

Nem sok ertelme lenne ingyen elgngedni egy 100+ milliot ero jatekost jovo nyaron :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 23., kedd 9:17

___Samy___ írta: En azert adnek neki egy ultimatumot. Ha nem embereli meg magat a kovetkezo idenyben, nem valik ferfive, akkor jovo nyaron mehet, amerre lat.

Adom, amit dzsi irt.
Én úgyszintén.

Most ki lehet hisztizni magunkat, aztán augusztustól jó lenne focizni valamit.
A spanyol szurkolók nem fognak egyik napról a másikra megváltozni, biztos vagyok benne, hogy megtalálják a módját hogy tovább baszogassák.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 9:17

Realista24 írta:
Gyakorlatilag oldalak óta szó sem volt Vini teljesítményéről, de mindegy. Ahogy arról sem, hogy a klub és Perez nem tesz semmit az ügyben... :hmmm:
kiserik irta:
Kedves barátainktól, az Atmásoktól, mert be voltak fosva tőle.
Elso pelda, meg csak visszalapozni sem kellett. Upsz :roll:

A masik felvetesedre...gondoltam, hogy magadra veszed, es alig varod, hogy belem tudj kotni, hogy te nem is irtal ilyet. De cuki vagyok, segitek neked, nem is rad gondoltam :lol:

Segitseg 2.0: nem csak ebben a topicban volt szo Vinirol.

Hisztis egy mokus vagy te :lol:
A másodikat nem magamra vettem, hanem nem emlékeztem még hehétől sem olyanra, amit írtál.

Az első pedig szerinted nem volt igaz? A top ligákban nekünk volt a legjobb szériánk és Vini volt a legjobb játékosunk. Ok-okozat.
Realista24 írta: Az a baj, hogy az eddig is megosztott spanyol foci, Tebas vs Rubi is felhasznalja Vinit a meccsukhoz. Egy politikai fegyver lett belole, es ahogy dzsi is irta, sehol nincs kimondva, hogy o is hibas, ez pedig a lo masik oldala, lasd Krisztus szobor...kiegtem..szep gesztus meg minden, de baszki, a vilagban ennel szazszor sulyosabb es komolyabb dolgok tortennek nap, mint nap.

El kell adni, legyen mas problemaja, ne a mienk.
Innen már csak az a kérdés, hogy a következő játékosunk, legyen az Rodrygo, Mbappe, vagy akárki, hogyan fogja tolerálni a rasszizmust, negatív diszkriminációt és a többi mocskot?

Mindenki, MINDENKI kivétel nelkül elmondja itt is a klubnál is, hogy Vininek is változnia kell. Változik is. Fasznak kell ezt fújni folyamatosan?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 9:12

Arra mert rohad az egész spanyol foci nem értem miért megoldás hogy eladjuk, csak magunkkal basznánk ki.
Csak majd ne lepodjunk meg, amikor evi netto 12 millioert egy pszichologusnal ül, kozvetlenul Hazard diatetikus foglalkozasa melleti szobaban.

Teljesitmenye tovabbra is top5, ugyanakkor ez olyan szituacio, mint az edzovaltas kerdese. Elobb kuldenek el egy embert, meg akkor is, ha a kerettel van a gond, mert az egyszerubb, konnyebb, gyorsabb.

Persze lehet ezt a szelmalomharcot csinalni, frankon eltereli a figyelmet a fostalicska szezon vegerol, sot, lassan majd ra lehet huzni, hogy ezert buktuk el a ligat is.

Vagy ki lehetne mondani, hogy Vini, igenis hibas es az o reszerol is teljesen mas viselkedes szukseges a jovoben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 23., kedd 9:07

Most bejelentette a spanyol rendőrség, hogy letartóztattak 4 embert a Vini bábu fellógatós incidens miatt.

Hirtelen, hogy megindult a munka :D

Tuti nem adnám el a világ egyik legjobb támadóját, úgy hogy így sincs lassan rajta kívül komolyan vehető ember előre a csapatban.

Ahogy viselkedik sokszor azt meg az egész közeg szülte. Inkompetens bírók és testület. Állitsak ki amikor pofázik, kapjon sárgát aki harmadjára felbassza ne csak a 80.percben. Arra mert rohad az egész spanyol foci nem értem miért megoldás hogy eladjuk, csak magunkkal basznánk ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 23., kedd 9:05

___Samy___ írta: En azert adnek neki egy ultimatumot. Ha nem embereli meg magat a kovetkezo idenyben, nem valik ferfive, akkor jovo nyaron mehet, amerre lat.

Adom, amit dzsi irt.
Ez mit jelent?
Mellette a trógereket le lehet rúgni az anyjukba?
mer akkor oke
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 8:57

raul 4 ever írta: . Vini nagy pofája, vagy a hentelése kezdődött előbb? (szerintem a második).
Egyreszt, ez teljesen mas tema, mint a rasszizmus.

Masreszt ezt ugy irod meg irjak paran, mintha ez egy uj jelenseg lenne a fociban, es soha senkit nem rugdaltak volna fel.

Erdekes modon, amikor a Ramos-Pepe duo allatban nyomta a kemenyseget, mindenki tapsolt nekik (en is), hogy milyen fasza gyerekek. Meg most is milyen jo lenne, ha a csapatban lennenek, mert sok csicskat helyretennenek.

Vagy kokemeny Casemiro baratunk meguszott egy egesz Realos karriert kiallitas nelkul, amit legtobbunk nem ert, hogy mikent sikerult.

Persze ossze lehet vagni egy fel oras videot arrol, ahogy 62szer felrugjak Vinit, de mivel jatszik egy evben 40-60 meccset, nem tartom extranak. Elmaradt par sarga, meg piros, ez egyertelmu. De ugyanez elmondhato volt Ramos, Pepe vagy Casemiro eseteben is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 23., kedd 8:49

Semmi radikálisra nincs itt szükség, kicsit tyúk/tojás dolog ez.. Vini nagy pofája, vagy a hentelése kezdődött előbb? (szerintem a második).

Ha megvédik (a bírók), visszavesz, ha visszavesz, az ellenszenv is csökken majd felé, mert a viselkedése finoman szólva is kritizálható (bár én megértem, mert a vaknyomorék bírók nem védik meg). A kör bezárul.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 23., kedd 8:38

En azert adnek neki egy ultimatumot. Ha nem embereli meg magat a kovetkezo idenyben, nem valik ferfive, akkor jovo nyaron mehet, amerre lat.

Adom, amit dzsi irt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 8:34

Az a baj, hogy az eddig is megosztott spanyol foci, Tebas vs Rubi is felhasznalja Vinit a meccsukhoz. Egy politikai fegyver lett belole, es ahogy dzsi is irta, sehol nincs kimondva, hogy o is hibas, ez pedig a lo masik oldala, lasd Krisztus szobor...kiegtem..szep gesztus meg minden, de baszki, a vilagban ennel szazszor sulyosabb es komolyabb dolgok tortennek nap, mint nap.

El kell adni, legyen mas problemaja, ne a mienk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. május 23., kedd 8:28

Lassan érdemes lenne elgondolkodni, hogy Viniciusra szabad-e a támadójátékot építeni? Egyre erősödik bennem az a meggyőződés, hogy ennek a "gyereknek" (mert úgy viselkedik, mint egy 10 éves) nem lesz hosszú pályafutása ilyen magas szinten. Egyszerűen mentálisan gyenge, instabil. Sokszor kellemetlen nézni a reakcióit. (még ha van igaza, akkor is a válasz módja nevetséges) Ez az áldozat póz manapság nagyon divatos, csak haszna nincs semmi, inkább olaj a tűzre. A stadion nem színház, a szúrkoló mindig támadni fogja az ellenfél játékosait. Mit kapott Cr vagy Figo annak idején az ellenfél szúrkolóitól? De magyar példákat is lehetne mondani. Zárja ki és focizzon! Ha meg ez nem megy akkor jó áron el kell adni, mert a világ nem fog megváltozni, azért mert ő ilyen "érzékeny".
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 8:16

Gyakorlatilag oldalak óta szó sem volt Vini teljesítményéről, de mindegy. Ahogy arról sem, hogy a klub és Perez nem tesz semmit az ügyben... :hmmm:
kiserik irta:
Kedves barátainktól, az Atmásoktól, mert be voltak fosva tőle.
Elso pelda, meg csak visszalapozni sem kellett. Upsz :roll:

A masik felvetesedre...gondoltam, hogy magadra veszed, es alig varod, hogy belem tudj kotni, hogy te nem is irtal ilyet. De cuki vagyok, segitek neked, nem is rad gondoltam :lol:

Segitseg 2.0: nem csak ebben a topicban volt szo Vinirol.

Hisztis egy mokus vagy te :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 23., kedd 8:12

dzsi91 írta:
kiserik írta: Mivel arra a kérdésemre, hogy ha nem a rasszizmussal indult, akkor mivel?, nem kaptam választ, akkor itt egy kis múltidézés. Első Google találat, szóval nem a forrás a lényeg: https://magyarnemzet.hu/sport/2022/09/t ... erbi-elott
Azért itt külön kell kezelni néhány dolgot.

Simeone a táncolós gólörömről beszélt. Az ,hogy van akinek tetszik van akinek nem megesik. De, hogy ezen egyáltalán felhúzza magát valaki... oké. Szerintem kb arra sem érdemes ez, hogy válaszoljon rá az ember.

Aztán jön pedro a hegyről aki a jóisten tudja kiafaszom és bedobja, hogy viniciusz majomkodik. Spanyolul nemtudok így nemtudom megítélni, hogy a majomkodás ott konkrét négerezést jelent e vagy ugyanúgy mint nálunk a fehér ember is tud majomkodni. De itt már az internet népe ha beszáll a buliba garantált, hogy a vonat zakatolni fog tovább.

És akkor innen indul a buli. Egy simeone fröcsögésből amiben nincs rassziszmus meg egy valakitől aki valami ügynökelnök aki tesz egy megjegyzést ami akár lehet rasszista is vagy belelehet látni a rasszizmust.

Hogy ennek,hogy lett az a vége, hogy vinicius hazai pályán is idegenben is téttel és tétnélkül bíró meccseken is folyamat a bírókkal védőkkel szurkolókkal pöröl az megint nem ennyire egyszerű téma.

A szurkolók megint egy másik történet. Ott a ligának már a felakasztott vini bábúnál sportszankciókat kellett volna bevetni.

Mindkét oldalon van baj a fejekben most az egyik oldal megkapja a magáét megérdemelten a mi oldalunkon viszont ott áll egy 22 éves gyerek aki végigvergődött egy szezont olykor olyan magatartást megengedve magának ami itt is sokaknak szemetszúrt de ő most azt a visszajelzést kapja, hogy te semmi rosszat nem csináltál mindenki köcsög rasszista és ha fehér lennél mindenki szeretne téged és még a bírók is neked fújnának.

Nem az a baj, hogy a tahó matracosok vagy valenciasok most megkapják a megérdemelt büntit hanem, hogy viniciusnak senki nem koppint rá a fejére, hogy 22 évesen a világ legnagyobb klubjának lassan elsőszámú embereként ne folytasson már twitterháborút ügynökelnökökkel meg liga elnökökkel mert megvannak arra az emberi a klubnak.

Szerintem az egész abból indult, hogy néhányan túl érzékenyek. Az érzéketlenebb oldal meg tud még tahóbb lenni aztán az olló eddig nyílt. Az egyik része megoldódott mert az ilyen magatartást mint amit matracék művelnek előbb utóbb úgyis lecsapják. A másik oldalon van egy játékosunk aki nemhiszem,hogy ettől a műsortól majd leszegett fejjel focizni fog és nem mindenhol azt lesni kinek írhat egy jó twitter üzenetet vagy mikor vonulhat le a pályáról ha nem úgy bánnak vele ahogy azt ő megálmodta.

De annyiból happyend a story, hogy a liga megint jónagy szégyenfoltot szenvedett. Meg is érdemlik.
Nagyon jó gondolatok, csak a következtetés másabb nálam. Az év közepén volt egy nem is rövid időszak, amikor nem tudta normálisan kezelni a helyzetet, viszont én úgy látom, hogy a klub, a csapat, Carlo elég jól ""megnevelte"". Ott a legutóbbi Valencia elleni meccs. Aki nem látta, nézze meg az első fél órát, ne összefoglalók alapján hozzon ítéletet.

Ez egy hatalmas és összetett probléma a ligában ami Vininél csúcsosodott ki. Ott van Carlo, Tbo vagy LV Twitter üzenete. Senki nem arról beszél, hogy milyen jogon irkálnak a Twitteren, ne háborúzzanak ott, hanem arról, hogy igazuk van, a ligában folyamatos a rasszizmus. A klubnak 35 forduló és megannyi klub meccs után kellett egy ilyen horderejű ügy (amiben hál isten Rio is beszállt) hogy fel tudjon lépni a bíráskodás ellen.

És az örök kérdés, amire soha nincs válasz: a BL-ben miért nincs vele gond? Miért nem veszekszik bíróval, játékossal, szurkolóval? Miért nem fetreng, szimulál? Miért szabálytalankodnak fele annyit vele szemben?

Van egy korrupt, pökhendi liga a maga korrupt, pökhendi bíróival, irányított médiájával. Emellé társulnak olyan szurkolói körök, akiknek mindent lehet. Egy rohadt, romlott fertő az egész. Most úgy néz ki, hogy talán lehet valami változás, de ehhez igen is kellenek olyan emberek, akik beleállnak ebbe az egészbe. Bele kell állni a rasszizmusba, bele kell állni a korrupcióba, bele kell állni a pökhendiségbe, vagy az egész el fog süllyedni egy mexikói (random délamerikai) liga szintre.
Realista24 írta: Páran itt akkora kultuszt próbálnak keríteni Vini teljesítményének, hogy valami elképesztő.

Mintha Maradonarol vagy Zidanerol olvasnék. :kalapos:
Anthony írta: Nahát, csak nem azt mondja amit mi is itt egy páran? Akkor kapja Don Flo is a downvoteokat?
A jó magyar végletek, igaz ""csokifiú""? Mindenki elismeri/elismerte, hogy volt, mikor rosszul reagálta le a dolgokat, változtatnia kell. Sokan azt nem akarjátok látni, hogy változtat is. Mikor láttad utoljára gól után táncolni? Több meccs volt, ahol meccs közben is változott, hallgatott a jó szóra. Vini igen is sokat változott, de a liga, a bírók és a szurkolók egyelőre semmit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 23., kedd 8:05

Realista24 írta: Páran itt akkora kultuszt próbálnak keríteni Vini teljesítményének, hogy valami elképesztő.

Zidane az all time 2. kedvenc játékosom R9 után. Viszont Vinicius ilyen idősen jobb mint Zidane volt ilyen idősen :) Maradonáról nem nyilatkozom, őt soha nem láttam 'élőben', főleg nem fiatalon, de alapvetően 22 éves korában igazolt el a Bocától.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 23., kedd 8:02

Nahát, csak nem azt mondja amit mi is itt egy páran? Akkor kapja Don Flo is a downvoteokat?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 23., kedd 8:00

Tegnapi Perez találkán Flo azontúl hogy mindent megteszünk a rasszizmus ellen elvileg azt is elmondta hogy neki is változtatni kell és lehiggadni a pályán. Biztosan többször volt erről szó a szezon során. A klub tuti nem csak azt sugallja neki, hogy mindent jól csinál. Kupadöntőn is félidőben biztos lecseszték, hogy vegyen vissza, mert a 2.félidőben látványosan kerülte a konfrontációt. Ezen valtoztatnia kell, nem hiszem, hogy annyira lehetetlen feladat lenne.

Florentino told Vinicius two very clear things today; that they will go to the very end to defend him from all these situations. The second is to get past everything and everyone. That he has to play, and lower the level of tension because that doesn't help.

— @AlbertoPereiro
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. május 23., kedd 7:21

Kerlon írta: Nagyon értékes gondolat. Vini mögött van egy nagyon rossz menedzsment, aki valszeg semmi mást nem sugall neki, hogy te nagyon jól csinálod.
a mostani cunami is csak ebben erősíti meg, hogy ő semmi rosszat nem csinált.
pedig, pont most kellene neki is egyet visszalépni, és belátni, hogy ezzel az arccal Neymar lesz belőle, hiába a Dinho mosoly.

ezt a rasszista bagázst meg remélem megkukizzák rendesen
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 23., kedd 7:16

Gknight007 írta: Szerintem Junior egy vidám, és talán kicsit egyszerű fickó. Azért is lett sokkal jobb, amikor támogatást kapott az edzőtől. Híres lett 22 évesen, olyanokat nyilatkoznak róla, hogy ő a legjobb stb. A fejébe szállt. Amikor kimegy a pályára szívvel-lélekkel próbál játszani, gyors, mostanában már egészen eredményesen is cselez, és még a kaput is eltalálja, nyílván az ellenfél számára is fontossá vált, hogy kivegyék a játékból.
Na innen nem mindegy milyenek a módszerek, keményen rászáltak, amúgy is a spanyol foci kezd nekem egy rossz küzdősportra emlékeztetni, legalábbis néhány csapat esetében. Az, hogy rugdossák, talán nem kérdés. A játékvezetők szarnak rá, a srácnak elborul az agya, elkezdi dobálni magát, amire a játékvezetők még inkább oda se figyelnek. De ha nem kapkodná fel minden szarra a lábát, lehet már régen a kórházban kötött volna ki. Aztán jön a "trashtalk" amit nem tudom miért gondolja bárki is, hogy a játékhoz tartozik, meg tűrni kellene. Zidane híres fejese óta elég jól látható micsoda károkat lehet okozni vele (ott végülis "csak" egy csodás karriernek lett csúfos vége). Az sem mindegy, hogy egy kemény belépő után, miket vágnak a fejedhez. Ezt tetézi aztán spanyolhonban a rasszizmus is, ami nem annyira ritka és szük körű dolog, ahogy azt Tebas előadja. Az aljas faultok, a focira már nyomkban sem emlékeztető keménység, a rasszizmus, és a valamiért bocsánatos dolognak tekintett "trashtalk" lassan mérgezi a sportot, és szerintem teszi is tönkre. Amúgy Fede nem egy hisztis srác, mégis neki is tudott sok lenni. Őt miért kellett basztatniuk? Talán csak nem azért, mert egy időben ő húzta a csapatot? Ez lesz a trend, ennek igy kell lennie? Aki jó annak bemennek a bőre alá, az agyára mennek, és addig szurkálják amíg érzékeny pontot találnak? Ez igy OK, erre tart a foci? Ez kell nézőknek?
Gyonyoruen osszefoglaltad a dolgokat, pontosan errol van itt szo. A rasszizmus csak az egyik problema. Valverdet is kicsinaltak.
A szekbol otthonrol konnyen beszel az ember, hogy hat de ezek profik, meg ennyi penzert viseljek el… igen, viseljek el, de azert ok is emberek es meg lehet erteni ha betelik a pohar egy ido utan. Es van egy hatar ami utan lepni kell.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 6:12

Páran itt akkora kultuszt próbálnak keríteni Vini teljesítményének, hogy valami elképesztő.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: