Szerintem csak az eredmenyek bolondult meg…Pad'em írta: Juvétól megint levontak 10 pontot?![]()

Bar en orulnek neki.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 20:50
Szerintem csak az eredmenyek bolondult meg…Pad'em írta: Juvétól megint levontak 10 pontot?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 22., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 19:44
Iszonyu gyenge a pad a Napolinal, mint az Arsenalnal. Nem ellazaztak, egyszeruen a kezdojatekosok meghaltak a szezon vegere.Sierra írta:Szerintem amúgy is azok lettek volna. Idén nagyon kijött nekik a lépés a ligában, aztán a BL-ben egy Milan beárazta őket.el magico írta:Akkor ez a Napoli is megmarad egyszezonos csodánakCsalóka ez a Napoli így utólag visszanézve a szezont. Főleg a tavaszuk sikerült gyengére, bár az betudható annak hogy februárig olyan temetes előnyre tettek szert, hogy valszeg ellazázták a végét. A BL-t meg túlságosan is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 22., hétfő 19:11
Szerintem amúgy is azok lettek volna. Idén nagyon kijött nekik a lépés a ligában, aztán a BL-ben egy Milan beárazta őket.el magico írta:Akkor ez a Napoli is megmarad egyszezonos csodának
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 22., hétfő 19:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 18:43
De Laurentiisszel olyan durvan megromlott a kapcsolata, hogy 2 honapja nem beszeltek. Spaletti annyit kert tole, hogy 50 millio euro melle hadd koltson annyit, amennyit az eladott jatekosokbol kap a csapat. Ebbol olyan heves vita lett, hogy 1 oran at kiabaltak egymassal, majd Spaletti becsapta az ajtot maga mogott. Utolso 4 forduloban De Laurentiis lement mindig a jatekosokhoz a meccsek utan, de csak azutan, miutan megvarta, hogy Spaletti tavozzon onnan. Nem hiszem, hogy mentheto mar ez a hazassag igy…Mester77 írta:Ez nekem is új. Mi a történés ?realmadrid95 írta: Durva, hogy Spaletti ilyen szezon utan tavozni fog… raadasul ilyen korulmenyek kozott. Chelseanek es Spursnek, ha van egy kis esze, lecsapnak ra gyorsan.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. május 22., hétfő 18:37
Ez nekem is új. Mi a történés ?realmadrid95 írta: Durva, hogy Spaletti ilyen szezon utan tavozni fog… raadasul ilyen korulmenyek kozott. Chelseanek es Spursnek, ha van egy kis esze, lecsapnak ra gyorsan.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 22., hétfő 17:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 15., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 15., hétfő 8:13
Mar a visszaterese elott is arrol irtak, hogy a Juve fel akarja bontani a szerzodeset, ezek utan kivancsi leszek.'shutterisland írta: mint topfocista, neki valoszinuleg annyi.
mondjuk amugy sem tunt olyannak, aki majd 30+osan modric vagy pirlo szinten fog egy kozeppalyat uralni, de ennyi serules utan meg plane.
bar nem tudom, ez a mostani milyen jellegu es komolysagu, de en nem igazan latok neki visszautat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 15., hétfő 7:29
Evek ota annyi neki, mint top focista.'shutterisland írta: mint topfocista, neki valoszinuleg annyi.
mondjuk amugy sem tunt olyannak, aki majd 30+osan modric vagy pirlo szinten fog egy kozeppalyat uralni, de ennyi serules utan meg plane.
bar nem tudom, ez a mostani milyen jellegu es komolysagu, de en nem igazan latok neki visszautat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 14., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 14., vasárnap 22:36
Hát, nemtudom.. Van a srácnak akkora (ha nem túl buzis ezt írni) öröksége, hogy remélem nem ezt az utat választja..Remy írta: Vannak példák rá, hogy évekig, nagy fizuval is eléldegélhet még így az ember topcsapatban.![]()
![]()
![]()
Katar, Szaudiak, USA, 1-2-3 szezon még játszhat akár nála, de valószínűleg karrier vége ez így. Érdemi részben biztosan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 14., vasárnap 21:44
Vannak példák rá, hogy évekig, nagy fizuval is eléldegélhet még így az ember topcsapatban.raul 4 ever írta: Pedig kb semmi megerőltetőt nem csinált.. Kicsit megindult a labda után, aztán már kapott is a térdéhez.. Szerencsétlen. Nem tudom hány éves, de akár vissza is vonulhatna..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 14., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. május 14., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 14., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 12., péntek 18:58
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem