De könnyebb volt fikázni Perezt meg a klubot hogy nem csinálnak semmit.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 22:17
Na ja, 3 órája kitettük a hivatalos közleményt a VARról, erre estére kirúgják a felelőst. Perez végre megeresztett pár telefontRealista24 írta:Mármint a klub.Pad'em írta: Nézzenek oda. Vini már elért valamit.
BREAKING: The RFEF & @CTARFEF FIRE six VAR referees, starting with Iglesias Villanueva, responsible for VAR at Real Madrid vs Valencia. @marca
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. május 22., hétfő 22:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: Gknight007 » 2023. május 22., hétfő 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 21:41
Mármint a klub.Pad'em írta: Nézzenek oda. Vini már elért valamit.
BREAKING: The RFEF & @CTARFEF FIRE six VAR referees, starting with Iglesias Villanueva, responsible for VAR at Real Madrid vs Valencia. @marca
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 22., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 22., hétfő 20:53
Nagyon adom!tomi_b írta:BREAKING
REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS
Egyébként tényleg teljesen vállalhatatlan, amit sokszor Vinicius csinál kisebb csapatok ellen, már a vezetés birtokában.
Azonban azt is meg kell vizsgálni, hogy mi hozta ezt elő belőle?
1. Az hogy folyamatosan hentelik
2. A bírók az egyértelmű piros lapos megmozdulásokra (pl. Betis meccsen volt talán az a bokára taposás) még lapot sem adnak
3. Értem én hogy fasza gyerek Vini, szarja le meg minden, de ha minden idegenbeli meccsen ránk lenne kihegyezve a gyűlölet, ha mi hallanánm halálos fenyegetéseket és majmos rigmusokat egész szezonban szankció nélkül, akkor lehet a mi agyunk is elszállna. Vagy már elszállt volna.
Ami tényleg nagyon érdekes, hogy a BL-ben abszolút nem ez a helyzet és ott vállalható Vini is. Vajon miért?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 20:51
HozzászólásSzerző: centeno81 » 2023. május 22., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 22., hétfő 19:31
Én is valahogy így érzem. Nem vagyok ott, nem látom, nem hallom amiket kap, de ahogy Vini is viselkedik én rendesen kellemetlenül szoktam érezni magam miatta. Állandóan dobálja magát minden szarért, már az borzasztó kellemetlen és akkor integet, magyaráz a bírónak, az ellenfélnek, borzasztó. A csapattársai sokszor nem is mennek oda "segíteni". A tegnap is Rudi vagy ki kellett lefogja, hát Rudi nem néger, őt nem bántják a rasszisták?ELSiete írta: Szerintem itt egyik kolléga sem a rasszizmus mellett állt ki, de el kell fogadni, Vini egy jelenség a pályán és nem mindig csak a jó oldalát mutatja. Magunkat csapjuk be azzal, ha azt gondoljuk a semmibol utálja őt minden második csapat és annak szurkolótabora. Rodrygo is sokszor játszott végig iden 90 perceket, egy ügyére nem emlékszem. Camavinga is cikázik olykor a szemérmetlenül a védők között, meg kioszt jo pár kötényt, de senkinek semmi gondja vele. Sorolhatnam. Nyilván az sem véletlen, hogy Vini példaképe Neymar, aki ugyanekkora ripacs volt a pályán. Van arc és kész. Némi tudás jött hozzá, szerintem is a csapat legerosebb tagja volt idén, de közel sem akkora eresztés még, hogy a meccseknek róla kellene szólnia ilyen téren is. Ezt senki nem engedhette meg magának a csapatnál és neki sem lenne szabad.
Az meg hogy elmegy... Ugyan hova menne... A fizikális Angliába? Kétlem. Többi meg nem szint. Ő neki fontosabb, hogy itt maradjon.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 22., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 19:08
tehat ma rosszabb a rasszizmus helyzet, mint par evtizeddel korabban, ezt mondod.Egyebkent, ha mai vilagban jatszana Dinho, vagy R9, ok is kapnak a huhogast. Sokszor nem a szemelynek szol ez, hanem mert csak ezzel tudjak kizokkenteni a jatekosokat. Eleg csak abbol kiindulni, hogy Benzemat, ha lecserelik, vegig futyulik ot a Ligaban, ha szinesboru lenne, neki is menne a chant.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 22., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 19:06
hehetheoriginal írta: Igazad van, en valoban nem tudok egyutterezni, ezek trollkodasok, bekiabalasok, szavak, elmenve a legaljaig.
Ez nekem azt mutatja, hogy ezek szerint a jatekosnak nincs eleg onbizalma felulemelkedni az egeszen es buszke feketekent beledorgolni az idiotak orrat, hogy ő mennyire sikeres es kurvajo.
Csak kimutatja, hogy valoban elhiszi, amiket mondanak neki.
Lukaku ugyanez az eset, ezek az emberek sajnos nem tul okosak, ez az igazsag.
Ronaldinhot megtapsoltak szerte a stadionokban, ronaldot barcelonaban, madridban, milano mindket felen imadjak.
Vajon neymar meg vinicius mit tett azert, hogy gyuloljek oket a drukkerek. Költői kérdés.
De ujra, aki nem akar visszaolvasni: a klubnak meg kell tennie a jogi lepeseket, akar a valencia, akar a liga iranyaba, ez utobbiaknak meg rendet kell tartani, kellőképp büntetni, mert ez nem futballpalyara vagy lelatora valo.
Mindenki hibas, mindenkinek van tennivaloja boven.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 22., hétfő 19:04
okKAG írta:Koszonheti annyiban, hogy fekanak szuletett.Kerlon írta: Par hete leirtam, hogy ki fogja kopni a rendszer, ha ebben a stilusban folytatja. No lass csoda, itt tartunk.
Hulye fasz Kerlon, szolt elore.
Reszben tudom sajnalni, amugy meg tovabbra is tartom, hogy ezt maganak is koszonheti nem csak az alkalmatlan liga vezetesnek es biroknak.
Szerintem nem hergelte ok nelkul a szurkolokat soha.
Az meg a jatekanak az eleme, hogy szopat es pimasz. Vagy miert erdemelte meg szerinted? Nekem nincs 1 olyan mozzanat se tole ami miatt azt mondanam h ja, persze
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 22., hétfő 19:02
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem