Én is valahogy így érzem. Nem vagyok ott, nem látom, nem hallom amiket kap, de ahogy Vini is viselkedik én rendesen kellemetlenül szoktam érezni magam miatta. Állandóan dobálja magát minden szarért, már az borzasztó kellemetlen és akkor integet, magyaráz a bírónak, az ellenfélnek, borzasztó. A csapattársai sokszor nem is mennek oda "segíteni". A tegnap is Rudi vagy ki kellett lefogja, hát Rudi nem néger, őt nem bántják a rasszisták?ELSiete írta: Szerintem itt egyik kolléga sem a rasszizmus mellett állt ki, de el kell fogadni, Vini egy jelenség a pályán és nem mindig csak a jó oldalát mutatja. Magunkat csapjuk be azzal, ha azt gondoljuk a semmibol utálja őt minden második csapat és annak szurkolótabora. Rodrygo is sokszor játszott végig iden 90 perceket, egy ügyére nem emlékszem. Camavinga is cikázik olykor a szemérmetlenül a védők között, meg kioszt jo pár kötényt, de senkinek semmi gondja vele. Sorolhatnam. Nyilván az sem véletlen, hogy Vini példaképe Neymar, aki ugyanekkora ripacs volt a pályán. Van arc és kész. Némi tudás jött hozzá, szerintem is a csapat legerosebb tagja volt idén, de közel sem akkora eresztés még, hogy a meccseknek róla kellene szólnia ilyen téren is. Ezt senki nem engedhette meg magának a csapatnál és neki sem lenne szabad.
Az meg hogy elmegy... Ugyan hova menne... A fizikális Angliába? Kétlem. Többi meg nem szint. Ő neki fontosabb, hogy itt maradjon.
Azt kell mondjam itt részben ő is felelős.
De örülök, hogy a klub és sokan mások kiálltak mellette. Kíváncsi vagyok lesz-e valami eredménye.