Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Vinícius Junior - 20
Igazad van, en valoban nem tudok egyutterezni, ezek trollkodasok, bekiabalasok, szavak, elmenve a legaljaig.
Ez nekem azt mutatja, hogy ezek szerint a jatekosnak nincs eleg onbizalma felulemelkedni az egeszen es buszke feketekent beledorgolni az idiotak orrat, hogy ő mennyire sikeres es kurvajo.
Csak kimutatja, hogy valoban elhiszi, amiket mondanak neki.
Lukaku ugyanez az eset, ezek az emberek sajnos nem tul okosak, ez az igazsag.
Ronaldinhot megtapsoltak szerte a stadionokban, ronaldot barcelonaban, madridban, milano mindket felen imadjak.
Vajon neymar meg vinicius mit tett azert, hogy gyuloljek oket a drukkerek. Költői kérdés.
De ujra, aki nem akar visszaolvasni: a klubnak meg kell tennie a jogi lepeseket, akar a valencia, akar a liga iranyaba, ez utobbiaknak meg rendet kell tartani, kellőképp büntetni, mert ez nem futballpalyara vagy lelatora valo.
Mindenki hibas, mindenkinek van tennivaloja boven.
Ez nekem azt mutatja, hogy ezek szerint a jatekosnak nincs eleg onbizalma felulemelkedni az egeszen es buszke feketekent beledorgolni az idiotak orrat, hogy ő mennyire sikeres es kurvajo.
Csak kimutatja, hogy valoban elhiszi, amiket mondanak neki.
Lukaku ugyanez az eset, ezek az emberek sajnos nem tul okosak, ez az igazsag.
Ronaldinhot megtapsoltak szerte a stadionokban, ronaldot barcelonaban, madridban, milano mindket felen imadjak.
Vajon neymar meg vinicius mit tett azert, hogy gyuloljek oket a drukkerek. Költői kérdés.
De ujra, aki nem akar visszaolvasni: a klubnak meg kell tennie a jogi lepeseket, akar a valencia, akar a liga iranyaba, ez utobbiaknak meg rendet kell tartani, kellőképp büntetni, mert ez nem futballpalyara vagy lelatora valo.
Mindenki hibas, mindenkinek van tennivaloja boven.
thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jonnek a hirek, hogy esze agaban sincs tavozni.hunmadridista írta: Akkor ezek szerint menni fog Vinicius...én nagyon sajnálom a srácot, mert nagyon tehetséges, kár érte. Ne legyen igazam, de nagyon ínséges idők jönnek a csapatnál...
Rubiales azt mondta, hogy sulyos problema a rasszizmus Spanyolorszagban es ez egy valos dolog, amivel foglalkozni kell.
Egy ket embernek itt a fejeben komoly problemak vannak, vagy legalabbis keptelen egyutterezni a jatekosunkkal.

Oszt' mégis miről?dzsi91 írta:.
Az a baj, hogy az egesz viniciszos háború a tegnapi napig nem a rasszizmusról szólt és most beletenyerelt egy olyan témába is ami ellen felléphet a vilák meg mindenki felszólal erkölcsi pluszpontokért csakhát a problémának nem ez volt a gyökere de mégcsak nem is a végkifejlet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Koszonheti annyiban, hogy fekanak szuletett.Kerlon írta: Par hete leirtam, hogy ki fogja kopni a rendszer, ha ebben a stilusban folytatja. No lass csoda, itt tartunk.
Hulye fasz Kerlon, szolt elore.
Reszben tudom sajnalni, amugy meg tovabbra is tartom, hogy ezt maganak is koszonheti nem csak az alkalmatlan liga vezetesnek es biroknak.
Szerintem nem hergelte ok nelkul a szurkolokat soha.
Az meg a jatekanak az eleme, hogy szopat es pimasz. Vagy miert erdemelte meg szerinted? Nekem nincs 1 olyan mozzanat se tole ami miatt azt mondanam h ja, persze
ZIDANE
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
azcart írta: Legalább felszabadul a hely Mbappenak jövőre. Mondjuk ő is néger![]()

hozza a pöcsös jányt

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Legalább felszabadul a hely Mbappenak jövőre. Mondjuk ő is néger

Par hete leirtam, hogy ki fogja kopni a rendszer, ha ebben a stilusban folytatja. No lass csoda, itt tartunk.
Reszben tudom sajnalni, amugy meg tovabbra is tartom, hogy ezt maganak is koszonheti nem csak az alkalmatlan liga vezetesnek es biroknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szövegértés nem az erősséged ahogy látomToniKroos írta:Istenem, de rohadt gáz vagy ezekkel a megnyílvánulásaiddal. Már a sokadjára írsz akkora faszságokat ezzel a témával kapcsolatban. Vedd már észre magad. Elhiszem, hogy te innen Mo-ról nehezen érzed át ezt, de legalább ha ennyire primitív és érzéketlen vagy, azt ne hangoztasd a nagyvilágba. Életedben nem voltál és valószinűsítem nem is leszel ilyen helyzetben, de úgy beszélsz róla, mintha napi szinten megélnéd és ez egy semmiség lenne. Kívánom, hogy sose tapasztalj ilyenfajta és ekkora gyülöletet, mert valószínűsítem, a házból se akarnál többet kijönni.dzsi91 írta:
Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.
Néhány vadbarom elsüt egy niggerezést azt az egész világ fejetetejére áll a felháborodástól.![]()

de azért jó hogy te innen magyarországról átérzed a 22 éves milliárdos néger focisták szenvedését. Nagyon jó ember vagy !!!

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Robinho vibe, ha megy.
Aztan majd rajon, hogy madridban zöld a fű.
Csak akkor mire a nagy cimercsokolgatas meg mellveregetes.
Mindenki le fogja gyavazni
Aztan majd rajon, hogy madridban zöld a fű.
Csak akkor mire a nagy cimercsokolgatas meg mellveregetes.
Mindenki le fogja gyavazni
thereisonly1ronaldo
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Akkor ezek szerint menni fog Vinicius...én nagyon sajnálom a srácot, mert nagyon tehetséges, kár érte. Ne legyen igazam, de nagyon ínséges idők jönnek a csapatnál...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az nem is gond ha elmegy. elmentek már innen nagyobb játékosok is, de ő prime éveiben van lejáró szerződéssel. megnjen el úgy hogy 5 év van a szerződéséből és valaki tejel érte.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem ez a hajó elment.
Lefőtt a kávé Viniciusnak is.
1-2 éven belül már nem Madridban fog játszani.
Az okok összetettek, nem akarok belemenni, de szerintem oda-vissza hibásak a felek.
Mindegy. Menni kell tovább.
Lefőtt a kávé Viniciusnak is.
1-2 éven belül már nem Madridban fog játszani.
Az okok összetettek, nem akarok belemenni, de szerintem oda-vissza hibásak a felek.
Mindegy. Menni kell tovább.
Istenem, de rohadt gáz vagy ezekkel a megnyílvánulásaiddal. Már a sokadjára írsz akkora faszságokat ezzel a témával kapcsolatban. Vedd már észre magad. Elhiszem, hogy te innen Mo-ról nehezen érzed át ezt, de legalább ha ennyire primitív és érzéketlen vagy, azt ne hangoztasd a nagyvilágba. Életedben nem voltál és valószinűsítem nem is leszel ilyen helyzetben, de úgy beszélsz róla, mintha napi szinten megélnéd és ez egy semmiség lenne. Kívánom, hogy sose tapasztalj ilyenfajta és ekkora gyülöletet, mert valószínűsítem, a házból se akarnál többet kijönni.dzsi91 írta:Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.tomi_b írta:
Kurvára nem ugyanaz![]()
Néhány vadbarom elsüt egy niggerezést azt az egész világ fejetetejére áll a felháborodástól.![]()
A másik meg, hogy magyar válogatott meccsen tized ennyi után stadion bezárások voltak, itt meg 20. alkalom után is szemet hunynak felette. Kettős mérce és politika van már ebben a kurva fociban mindenhol. Nagyon rossz irányba megy a foci, szurkolóktól, játéksoktól, vezetőktől kezdve mindenhogy. Sok sablon focista és edző, egyre kevesebb egyéniség, az élvezeti faktor meg csak csökken. Régen alig vártam a hétvégéket a sok meccs miatt, most meg lassan a Real meccseket is csak megszokásból nézem meg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Gondolom cafolja a tavozasi szandekot meg fellép a rasszizmus ellen talan a laliga ellen is és ennyi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Egyre tobb helyen irjak.
- dzsi91
A unitedes srac kint volt és azt írta ő nemtudta min megy a viniciusz balhé. Persze nyilvan nem 20 ember négerezett de nem is 80ezer. Azokat megkell baszni meg a Valenciat jól megbüntetni stb.tomi_b írta:Félig értem amit mondasz, majdnem mindig adom a véleményed, dedzsi91 írta:
Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.
1. Itt nem 2 bolond majmozott, hanem egy egész stadion.
2. Magának a ligának is van erre protokollja, hogy ilyen esetben játékmegszakítás van, akkor miért ne lehetne levonulni?
Azért Carlo se hülye, 50 ember miatt se jönne le a csapat, de a tegnapi körülmények ténylegesen indokolták volna.
2-szer zöld asztalnál megkapná a vendég csapat a 3 pontot, aztán gyorsan abbamaradna ez a baromság, mert már a kluboknak is elemi érdeke lenne a szankció, nem csak a sok látszatintézkedés menne.
Az a baj, hogy az egesz viniciszos háború a tegnapi napig nem a rasszizmusról szólt és most beletenyerelt egy olyan témába is ami ellen felléphet a vilák meg mindenki felszólal erkölcsi pluszpontokért csakhát a problémának nem ez volt a gyökere de mégcsak nem is a végkifejlet.
Amikor felakasztották a bábút az azért geci morbid volt.
De mindegy is akkor elengdem ezt a rasszizmus témát.
Kérdés, hogy az amúgy is elég egyszerű gyerekre , hogy hat majd, hogy egy egész szezonos balhé végkifejlete az lett, hogy mindenki rasszista és ő mindent jólcsinált és mostantól extrán védve lesz.
Ha megnyugszik és jövőre a játékkal foglalkozik oké áldásom rá de nekem gyanús, hogy ebből lesz még levonulok a pályáról meg twitter üzengetések stb. Amire semmi szüksége a klubnak szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Valahol középúton van az igazság.
Abban egyetértek, hogy hallatlan ami a Valencia ellen (is) történt. A Real Madridnak is nem közleményében meg insta storykban kellene reagálni, hanem úgy rendesen az asztalra csapni, mert jelenleg kb. ott tartunk, hogy a legtöbb siker ellenére is minket tisztelnek a legkevésbé. Ez vezetőségi hiba, kb. jelenleg bármit megcsinalhatnak a csapattal és a játékosainkkal.
Viszont azt is vegyuk észre, hogy iden kb minden második bajnoki meccsünk botrányba fulladt. Biztos vagyok benne, hogy emiatt is a gyengébb a bajnoki szereplés, fejben ez nagyon sokat elvesz a csapattól. Az edzőnek, kapitanyoknak és magának Vininek a legelején kellett volna ezt megfognia. Nem sikerült, most már nezhetjük, ahogy a szerencsétlent szanaszét fogják oltani. Nem egyből a niggerezessel kezdődött, de nem először láttuk véres szájjal reklamálni. A nézőnek is idegesítő, mert 1-0ás hátrányban azt kell nézd, ahogy a 80. percben balhézik, ahelyett, hogy járna a labda. Mennyi ilyen volt idén... Szóval értem is, meg nem is. Vini részéről is idén már bőven megvolt az arc, a teljesitmenye pedig korrekt volt, de nyilvan sosem lesz egy Ronaldo aki inkább 3 gólt vág az ellennek, csakhogy kuss legyen a taborukban. Ez van, nekünk ez jutott. Nehezen fog ebből a szitubol kikerulni.
Abban egyetértek, hogy hallatlan ami a Valencia ellen (is) történt. A Real Madridnak is nem közleményében meg insta storykban kellene reagálni, hanem úgy rendesen az asztalra csapni, mert jelenleg kb. ott tartunk, hogy a legtöbb siker ellenére is minket tisztelnek a legkevésbé. Ez vezetőségi hiba, kb. jelenleg bármit megcsinalhatnak a csapattal és a játékosainkkal.
Viszont azt is vegyuk észre, hogy iden kb minden második bajnoki meccsünk botrányba fulladt. Biztos vagyok benne, hogy emiatt is a gyengébb a bajnoki szereplés, fejben ez nagyon sokat elvesz a csapattól. Az edzőnek, kapitanyoknak és magának Vininek a legelején kellett volna ezt megfognia. Nem sikerült, most már nezhetjük, ahogy a szerencsétlent szanaszét fogják oltani. Nem egyből a niggerezessel kezdődött, de nem először láttuk véres szájjal reklamálni. A nézőnek is idegesítő, mert 1-0ás hátrányban azt kell nézd, ahogy a 80. percben balhézik, ahelyett, hogy járna a labda. Mennyi ilyen volt idén... Szóval értem is, meg nem is. Vini részéről is idén már bőven megvolt az arc, a teljesitmenye pedig korrekt volt, de nyilvan sosem lesz egy Ronaldo aki inkább 3 gólt vág az ellennek, csakhogy kuss legyen a taborukban. Ez van, nekünk ez jutott. Nehezen fog ebből a szitubol kikerulni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
határozottan fel kéne lépnie a ligának és a szövetségnek, zártkapus meccsek, pénz büntetés és pont levonás. nagyon hirtelen a klubok megtalálnák a megoldást, hogy kiszűrjék ezeket az elemeket.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Félig értem amit mondasz, majdnem mindig adom a véleményed, dedzsi91 írta:Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.tomi_b írta:
Kurvára nem ugyanaz![]()
1. Itt nem 2 bolond majmozott, hanem egy egész stadion.
2. Magának a ligának is van erre protokollja, hogy ilyen esetben játékmegszakítás van, akkor miért ne lehetne levonulni?
Azért Carlo se hülye, 50 ember miatt se jönne le a csapat, de a tegnapi körülmények ténylegesen indokolták volna.
2-szer zöld asztalnál megkapná a vendég csapat a 3 pontot, aztán gyorsan abbamaradna ez a baromság, mert már a kluboknak is elemi érdeke lenne a szankció, nem csak a sok látszatintézkedés menne.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
komoly ez a topik
bírom azt is aki azzal érvel, hogy hát lőni kéne egy mesterhármast aztán szevasz, ja mert az önmagában is ám olyan kurva egyszerű, pláne ha szanaszét faragnak is meccs közben, amit egyszer nem szankcionálnak, és még játszótársad is szökőévente akad.
én az idei szezonban egész konkrétan 3 ember miatt ültem le Real Madrid..sőt, focit nézni. Vini, Camavinga, és Courtois. nyilván a támadófocit szeretem így a 3 ember közül leginkább Vini miatt kapcsoltam streamet, és gondolom én a világon még voltak így jó páran. Én nem azt mondom, hogy pajzsként védjék már meg a bírók meg ez a csöves laliga, de legalább ami egyértelmű szabálytalanság vele szembe az legyen már befújva, meg visszanézve VARal ha már behozták a fociba ezt a kamuigazságszolgáltatást. tiszta szégyen az egész foci, de főleg ez amivé lett spanyol földön.

bírom azt is aki azzal érvel, hogy hát lőni kéne egy mesterhármast aztán szevasz, ja mert az önmagában is ám olyan kurva egyszerű, pláne ha szanaszét faragnak is meccs közben, amit egyszer nem szankcionálnak, és még játszótársad is szökőévente akad.
én az idei szezonban egész konkrétan 3 ember miatt ültem le Real Madrid..sőt, focit nézni. Vini, Camavinga, és Courtois. nyilván a támadófocit szeretem így a 3 ember közül leginkább Vini miatt kapcsoltam streamet, és gondolom én a világon még voltak így jó páran. Én nem azt mondom, hogy pajzsként védjék már meg a bírók meg ez a csöves laliga, de legalább ami egyértelmű szabálytalanság vele szembe az legyen már befújva, meg visszanézve VARal ha már behozták a fociba ezt a kamuigazságszolgáltatást. tiszta szégyen az egész foci, de főleg ez amivé lett spanyol földön.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5