A unitedes srac kint volt és azt írta ő nemtudta min megy a viniciusz balhé. Persze nyilvan nem 20 ember négerezett de nem is 80ezer. Azokat megkell baszni meg a Valenciat jól megbüntetni stb.tomi_b írta:Félig értem amit mondasz, majdnem mindig adom a véleményed, dedzsi91 írta:
Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.
Néhány vadbarom elsüt egy niggerezést azt az egész világ fejetetejére áll a felháborodástól.![]()
1. Itt nem 2 bolond majmozott, hanem egy egész stadion.
2. Magának a ligának is van erre protokollja, hogy ilyen esetben játékmegszakítás van, akkor miért ne lehetne levonulni?
Azért Carlo se hülye, 50 ember miatt se jönne le a csapat, de a tegnapi körülmények ténylegesen indokolták volna.
2-szer zöld asztalnál megkapná a vendég csapat a 3 pontot, aztán gyorsan abbamaradna ez a baromság, mert már a kluboknak is elemi érdeke lenne a szankció, nem csak a sok látszatintézkedés menne.
Az a baj, hogy az egesz viniciszos háború a tegnapi napig nem a rasszizmusról szólt és most beletenyerelt egy olyan témába is ami ellen felléphet a vilák meg mindenki felszólal erkölcsi pluszpontokért csakhát a problémának nem ez volt a gyökere de mégcsak nem is a végkifejlet.
Amikor felakasztották a bábút az azért geci morbid volt.
De mindegy is akkor elengdem ezt a rasszizmus témát.
Kérdés, hogy az amúgy is elég egyszerű gyerekre , hogy hat majd, hogy egy egész szezonos balhé végkifejlete az lett, hogy mindenki rasszista és ő mindent jólcsinált és mostantól extrán védve lesz.
Ha megnyugszik és jövőre a játékkal foglalkozik oké áldásom rá de nekem gyanús, hogy ebből lesz még levonulok a pályáról meg twitter üzengetések stb. Amire semmi szüksége a klubnak szerintem.