Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 17:34

tomi_b írta:
dzsi91 írta:

Lol
térdelni nem akarunk meccsek előtt?
Kurvára nem ugyanaz :lol:
Felakasztották a bábuját egy hídra geci. A barszások úgy unnepelték a bajnoki címet hogy vjnicius dogolj meg és a kutyát nem érdekelte.

Néhány vadbarom elsüt egy niggerezést azt az egész világ fejetetejére áll a felháborodástól. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 22., hétfő 17:31

[Globo] Vinicius Jr. and his staff are considering the possibility of leaving Real Madrid. The Brazilian player considers himself vulnerable at Spain.

lesz hely bappénak :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 22., hétfő 17:27

Nem kell eladni ő fog elmenni. Ez a show 1 évig megy, nem fogja tudni fejben hova rakni, a liga meg az ellen szurkolók, meg egy mallorca balhátvéd nem fog jófejkedni, még jobban baszni fogják.

Nyom egy Londont, itt meg elég jó belépő szintű legenda státuszt hagy maga után, mártírhalál story enddel.

Még keresem a kapaszkodókat miért lesz jó jövőre meccseket nézni.
#'24

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 17:24

dzsi91 írta:
tomi_b írta: 🚨BREAKING ‼️💣 REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS‼️🚨
Lol
Kurvára nem ugyanaz :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 17:21

tomi_b írta: 🚨BREAKING ‼️💣 REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS‼️🚨
Lol
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 22., hétfő 17:20

Mickey írta: na azt azért megnézem, ahogy rendszeresen levonulunk :mrgreen:
erre fognak majd játszani az utolsó 3 meccsen :lol: :lol:
stadion egyhangúan beüvölt valamit mi meg a 2. percben jövünk le
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 17:20

na azt azért megnézem, ahogy rendszeresen levonulunk :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 17:17

🚨BREAKING ‼️💣 REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS‼️🚨

Egyébként tényleg teljesen vállalhatatlan, amit sokszor Vinicius csinál kisebb csapatok ellen, már a vezetés birtokában.

Azonban azt is meg kell vizsgálni, hogy mi hozta ezt elő belőle?

1. Az hogy folyamatosan hentelik
2. A bírók az egyértelmű piros lapos megmozdulásokra (pl. Betis meccsen volt talán az a bokára taposás) még lapot sem adnak
3. Értem én hogy fasza gyerek Vini, szarja le meg minden, de ha minden idegenbeli meccsen ránk lenne kihegyezve a gyűlölet, ha mi hallanánm halálos fenyegetéseket és majmos rigmusokat egész szezonban szankció nélkül, akkor lehet a mi agyunk is elszállna. Vagy már elszállt volna.

Ami tényleg nagyon érdekes, hogy a BL-ben abszolút nem ez a helyzet és ott vállalható Vini is. Vajon miért?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 16:55

Most meglovagolta ezt a rasszista vonatot attól még nem ez a jellemző az ő esetében. Tétnélküli meccseken is veszekszik a bíróval védőkkel szurkolókkal.

Nekem az a bajom ezzel a kampánnyal, hogy ez az egész viniciusz story nem a rasszizmusról szól attól, hogy most 70ezerből 200 elkezdett niggerezni.ezerféleképpen szidják már és egyik sem jó de felül mindre.

Egyáltalán nem arról van itt szó, hogy őt azért utálják mert néger hanem beleállt olyan dolgokba amikbe nemkellett volna. Most ez a hesteg not football laliga twitterezés is…

Van egy 22eves jatekosunk aki a laliganak üzenget twitteren vitazik a liga elnökkel stb. Mégha igaza is lenne ez nem az ő dolga. De tőlem még csinálhatná is a fesztivált ha nem a meccseket baszná szét vele akár ő vagy az őt támadók.

Kroost mutatták a tegnapi balhénál közeliről ahogy üveges tekintettel banbul maga elé, hogy wtf.

Ha jövőre is ez lesz eladnám ha igaza van ha nincs.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 16:41

Realista24 írta:
de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban. olyankor hanyszor pityeredem el, meg követelem habzo szajjal a masik fel kitiltasat? hogy marpedig a liga (adminok) lepjenek fel, de azonnal! :lol:
Nagyjabol mindig felhoztad, hogy milyen igazsagtalanok itt a zöldek vagy kozben, vagy utolag, vagy elore lattad a jovot, hogy csak te fogsz kapni valamit, a masik meg nem.

Amugy meg, majd vitazom veled erdemben, ha naprakesz es megbizhato (hivatalos) hirekkel naprakesz vagy , mert nehany hsz megsporolhato lett volna. Vagy legalabb leirtad volna, hogy jajj, benezted. De nem, ma ketszer sem :lol:
mit neztem be? valverdenel, ha csak felmerult, hogy elvesztik a babat, mar csak az sokkal komolyabb dolog, mint par bekiabalas meg dögöljmegbinicius voodoobaba...

cantonahoz, ma mar ilyen hopihe kislanyok vannak 1-2 kivetellel, majd pont binicius fogja ezeket intezni ket könnycsepp közepette.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 16:28

reeed_ati írta: Ez mind szèp ès jò, hogy nem hagyja szò nèlkül, ha sèrelem èri, meg ez a tökös dolog sokak szerint.., de pont ez a cèlja ezeknek a kutyáknak, hogy kizökkentsèk, hogy ne a játèkra koncentráljon.., ez az amit nem kèpes felfogni a brazil.
Szerintem sokkal vagányabb lenne, ha ilyenkor lehajtaná a fejèt ès eltenne szèpen egy hármast ès ezzel mutatná nekik a fuckot.
Ez az ami csattanòs válasz lehetne, nem az, hogy leáll vitatkozni, meg vergődni..
Sajnos nem lehet mindenki Cèer fejben, őt csak motiválták az ilyenekkel.
Kell mellè egy doki, bár szerintem ide az is kevès lesz.. :hmmm:
még jó hogy lövésed sincs, mi zajlik a srác fejében :lol: :mrgreen:

Csattanós választ meg ZZ és Pepe adott, meg a többi.
Nice :agree:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 22., hétfő 16:26

reeed_ati írta: Ez mind szèp ès jò, hogy nem hagyja szò nèlkül, ha sèrelem èri, meg ez a tökös dolog sokak szerint.., de pont ez a cèlja ezeknek a kutyáknak, hogy kizökkentsèk, hogy ne a játèkra koncentráljon.., ez az amit nem kèpes felfogni a brazil.
Szerintem sokkal vagányabb lenne, ha ilyenkor lehajtaná a fejèt ès eltenne szèpen egy hármast ès ezzel mutatná nekik a fuckot.
Ez az ami csattanòs válasz lehetne, nem az, hogy leáll vitatkozni, meg vergődni..
Ha csak ennyi kéne, hogy ha cseszegetnek, akkor gyorsan beversz három gólt, akkor kérdés lenne, hogy miért nem teszi egyébként?
Ha így működne, akkor nem is csesztetni senki, max madrid szurkolók mennének idegen zászlós hadműveletre.

Nyilván szép lenne, ha teljesen figyelmen kívül tudná hagyni mindenki, azért itt se arról van szó, hogy az 50. sorban volt egy puta madre, aztán arra teljesen elszállt az agya. Nyilván elég magasan van a léc, focistáknál nem működne másképp, de mondjuk ilyen szintű dolgot senki más nem kapott még, CR se. Neki is jobban kellett volna ezeket kezelni, és jobban is kell a jövőben. Az meg nem kérdés, hogy a ligának, bíróknak, tököm tudja kiknek meg lényegesen jobban kell csinálni a dolgokat, kemény büntetéseket alkalmazni.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. május 22., hétfő 16:12

Ez mind szèp ès jò, hogy nem hagyja szò nèlkül, ha sèrelem èri, meg ez a tökös dolog sokak szerint.., de pont ez a cèlja ezeknek a kutyáknak, hogy kizökkentsèk, hogy ne a játèkra koncentráljon.., ez az amit nem kèpes felfogni a brazil.

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 22., hétfő 16:04

Esetleg ez is jó meg oldás lehet,rúgjuk ki a rasszistákat.https://www.youtube.com/watch?v=WRDzXV7IgiI ő meg oldotta,szerintem kevesebbet szóltak be utána.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 16:01

hehetheoriginal írta: :coffee:

huha ez nehez menet lesz, tudtam hogy nem kellett volna irnom :lol:

en binicius oldalarol beszelek itt alabb, hogy neki hogy kellene viselkednie, mert messze nem artatlan, hogy igy alakultak a dolgok.

hogy mit kell tenni a masik oldallal, az szerintem egyertelmu, le is irtam mar többször.
Hogy-hogy jon ide? Hat kb lekutyazod hogy egy darab szar, amiert nem viseli jol a honapok ota tarto nyilvanos gyalazast es semmibe nezed ezert. Kozben meg ugyanilyen vagy, sokkal kisebb es jelentektelenebb dolog miatt.
amikor en fel vagyok haborodva itt valami igazsagtalan dologert, azt linearisan ugy lehetne felszorozni binicius szintjere, hogy pl csak ö kap tegnap piroslapot, es a fojtogato fel meg semmit.
de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban.
sztem ne nyissuk ki ezt az ajtot, hülyeseg ezeket a dolgokat belekeverni.
Faszikám, Vininek minden meccsen ilyen igazságtalanságokat kell lenyelnie, felrúgják, ütik verik és rendre elnézik a bírók a nyilvánvaló szabálytalanságokat (csak pár okos okádja magából hogy szimulál) és e mellé jön a rasszista (nálad személyeskedés). Nála nincs külön, mert folyamatosan kapja mindkettőt. Persze, hogy eldurran, ha a bírók miatt igazságtalanságok tömkelege éri minden meccsen és mellette üvöltik az arcába a rasszista szarokat. A bíróknak/ellenfeleknek ne szóljon, mert a bírók kisárgázzak a szurkolók (a sajátjai is) elítélik. A tuskó szurkolóknak se szóljon, mert akkor megint ő a gyökér.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 16:00

de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban. olyankor hanyszor pityeredem el, meg követelem habzo szajjal a masik fel kitiltasat? hogy marpedig a liga (adminok) lepjenek fel, de azonnal! :lol:
Nagyjabol mindig felhoztad, hogy milyen igazsagtalanok itt a zöldek vagy kozben, vagy utolag, vagy elore lattad a jovot, hogy csak te fogsz kapni valamit, a masik meg nem.

Amugy meg, majd vitazom veled erdemben, ha naprakesz es megbizhato (hivatalos) hirekkel naprakesz vagy , mert nehany hsz megsporolhato lett volna. Vagy legalabb leirtad volna, hogy jajj, benezted. De nem, ma ketszer sem :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:50

:coffee:

huha ez nehez menet lesz, tudtam hogy nem kellett volna irnom :lol:

en binicius oldalarol beszelek itt alabb, hogy neki hogy kellene viselkednie, mert messze nem artatlan, hogy igy alakultak a dolgok.

hogy mit kell tenni a masik oldallal, az szerintem egyertelmu, le is irtam mar többször.
Hogy-hogy jon ide? Hat kb lekutyazod hogy egy darab szar, amiert nem viseli jol a honapok ota tarto nyilvanos gyalazast es semmibe nezed ezert. Kozben meg ugyanilyen vagy, sokkal kisebb es jelentektelenebb dolog miatt.
amikor en fel vagyok haborodva itt valami igazsagtalan dologert, azt linearisan ugy lehetne felszorozni binicius szintjere, hogy pl csak ö kap tegnap piroslapot, es a fojtogato fel meg semmit.
sztem ne nyissuk ki ezt az ajtot, hülyeseg ezeket a dolgokat belekeverni.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:45

hehetheoriginal írta:
Amugy, mar bocsanat, de te egy forumon is szoktal hisztizni, mert hogy serti eppen valami a jogaidat... :roll: pedig nem harmincezren uvoltik az arcodba, hogy halal rad feher egér.
hogy jön ez ide? :lol:

szinte semmilyen reszleteben nem összehasonlithato a ket dolog.
Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia
ugy tudtam elvesztettek a babat, ez van a neten. ahol nyilvan minden igaz.

vissza a temara: talan ha a palyan normalis emberhez meltoan viselkedne, nem szimulalna, dobalna magat a semmire, meg eltorzult arccal üvöltene mikor hozza se ernek, akkor nem valtana ki ekkora gyuloletet az adott emberekbol se.

nem hinnem, hogy ugy indult, hogy valaki kitalalta ket sör között, hogy te juan csinaljunk mar egy dögöljmeggecivinicius molinot
Ma mar masodszor vagy lemaradva hirek temajaban...es erre alapozva osztod az eszt :roll:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 15:44

Azért nehogy már a hisztije miatt lehessen a halálát kívánni.. Te beszélsz a rossz párhuzamokról, akkor ez mi?

Akkor ennyiből fejbe is lehetne lőni a szimulátorokat meg akik pofáznak, mert hát mit gondolnak magukról?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:39

Amugy, mar bocsanat, de te egy forumon is szoktal hisztizni, mert hogy serti eppen valami a jogaidat... :roll: pedig nem harmincezren uvoltik az arcodba, hogy halal rad feher egér.
hogy jön ez ide? :lol:

szinte semmilyen reszleteben nem összehasonlithato a ket dolog.
Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia
ugy tudtam elvesztettek a babat, ez van a neten. ahol nyilvan minden igaz.

vissza a temara: talan ha a palyan normalis emberhez meltoan viselkedne, nem szimulalna, dobalna magat a semmire, meg eltorzult arccal üvöltene mikor hozza se ernek, akkor nem valtana ki ekkora gyuloletet az adott emberekbol se.

nem hinnem, hogy ugy indult, hogy valaki kitalalta ket sör között, hogy te juan csinaljunk mar egy dögöljmeggecivinicius molinot
thereisonly1ronaldo

Vissza: