Loltomi_b írta:BREAKING
REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS
térdelni nem akarunk meccsek előtt?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 17:21
Loltomi_b írta:BREAKING
REAL MADRID has instructed Ancelotti that now the club’s policy is that they immediately walk out the game in any case of racial abuse to any Real Madrid player. NO EXCEPTIONS
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 22., hétfő 17:20
erre fognak majd játszani az utolsó 3 meccsenMickey írta: na azt azért megnézem, ahogy rendszeresen levonulunk![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 17:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 16:41
mit neztem be? valverdenel, ha csak felmerult, hogy elvesztik a babat, mar csak az sokkal komolyabb dolog, mint par bekiabalas meg dögöljmegbinicius voodoobaba...Realista24 írta:Nagyjabol mindig felhoztad, hogy milyen igazsagtalanok itt a zöldek vagy kozben, vagy utolag, vagy elore lattad a jovot, hogy csak te fogsz kapni valamit, a masik meg nem.de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban. olyankor hanyszor pityeredem el, meg követelem habzo szajjal a masik fel kitiltasat? hogy marpedig a liga (adminok) lepjenek fel, de azonnal!
Amugy meg, majd vitazom veled erdemben, ha naprakesz es megbizhato (hivatalos) hirekkel naprakesz vagy , mert nehany hsz megsporolhato lett volna. Vagy legalabb leirtad volna, hogy jajj, benezted. De nem, ma ketszer sem![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 16:28
még jó hogy lövésed sincs, mi zajlik a srác fejébenreeed_ati írta: Ez mind szèp ès jò, hogy nem hagyja szò nèlkül, ha sèrelem èri, meg ez a tökös dolog sokak szerint.., de pont ez a cèlja ezeknek a kutyáknak, hogy kizökkentsèk, hogy ne a játèkra koncentráljon.., ez az amit nem kèpes felfogni a brazil.
Szerintem sokkal vagányabb lenne, ha ilyenkor lehajtaná a fejèt ès eltenne szèpen egy hármast ès ezzel mutatná nekik a fuckot.
Ez az ami csattanòs válasz lehetne, nem az, hogy leáll vitatkozni, meg vergődni..
Sajnos nem lehet mindenki Cèer fejben, őt csak motiválták az ilyenekkel.
Kell mellè egy doki, bár szerintem ide az is kevès lesz..![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 22., hétfő 16:26
Ha csak ennyi kéne, hogy ha cseszegetnek, akkor gyorsan beversz három gólt, akkor kérdés lenne, hogy miért nem teszi egyébként?reeed_ati írta: Ez mind szèp ès jò, hogy nem hagyja szò nèlkül, ha sèrelem èri, meg ez a tökös dolog sokak szerint.., de pont ez a cèlja ezeknek a kutyáknak, hogy kizökkentsèk, hogy ne a játèkra koncentráljon.., ez az amit nem kèpes felfogni a brazil.
Szerintem sokkal vagányabb lenne, ha ilyenkor lehajtaná a fejèt ès eltenne szèpen egy hármast ès ezzel mutatná nekik a fuckot.
Ez az ami csattanòs válasz lehetne, nem az, hogy leáll vitatkozni, meg vergődni..
Sajnos nem lehet mindenki Cèer fejben, őt csak motiválták az ilyenekkel.
Kell mellè egy doki, bár szerintem ide az is kevès lesz..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. május 22., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 22., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 16:01
Faszikám, Vininek minden meccsen ilyen igazságtalanságokat kell lenyelnie, felrúgják, ütik verik és rendre elnézik a bírók a nyilvánvaló szabálytalanságokat (csak pár okos okádja magából hogy szimulál) és e mellé jön a rasszista (nálad személyeskedés). Nála nincs külön, mert folyamatosan kapja mindkettőt. Persze, hogy eldurran, ha a bírók miatt igazságtalanságok tömkelege éri minden meccsen és mellette üvöltik az arcába a rasszista szarokat. A bíróknak/ellenfeleknek ne szóljon, mert a bírók kisárgázzak a szurkolók (a sajátjai is) elítélik. A tuskó szurkolóknak se szóljon, mert akkor megint ő a gyökér.hehetheoriginal írta:![]()
huha ez nehez menet lesz, tudtam hogy nem kellett volna irnom![]()
en binicius oldalarol beszelek itt alabb, hogy neki hogy kellene viselkednie, mert messze nem artatlan, hogy igy alakultak a dolgok.
hogy mit kell tenni a masik oldallal, az szerintem egyertelmu, le is irtam mar többször.
amikor en fel vagyok haborodva itt valami igazsagtalan dologert, azt linearisan ugy lehetne felszorozni binicius szintjere, hogy pl csak ö kap tegnap piroslapot, es a fojtogato fel meg semmit.Hogy-hogy jon ide? Hat kb lekutyazod hogy egy darab szar, amiert nem viseli jol a honapok ota tarto nyilvanos gyalazast es semmibe nezed ezert. Kozben meg ugyanilyen vagy, sokkal kisebb es jelentektelenebb dolog miatt.
de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban.
sztem ne nyissuk ki ezt az ajtot, hülyeseg ezeket a dolgokat belekeverni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 16:00
Nagyjabol mindig felhoztad, hogy milyen igazsagtalanok itt a zöldek vagy kozben, vagy utolag, vagy elore lattad a jovot, hogy csak te fogsz kapni valamit, a masik meg nem.de ti itt rasszizmusrol beszeltek. szavakrol. 100 esetbol 99-szer velem szemben kezdenek szemelyeskedni, ha mar a vita meg erveles nem megy az adott temaban. olyankor hanyszor pityeredem el, meg követelem habzo szajjal a masik fel kitiltasat? hogy marpedig a liga (adminok) lepjenek fel, de azonnal!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:50
amikor en fel vagyok haborodva itt valami igazsagtalan dologert, azt linearisan ugy lehetne felszorozni binicius szintjere, hogy pl csak ö kap tegnap piroslapot, es a fojtogato fel meg semmit.Hogy-hogy jon ide? Hat kb lekutyazod hogy egy darab szar, amiert nem viseli jol a honapok ota tarto nyilvanos gyalazast es semmibe nezed ezert. Kozben meg ugyanilyen vagy, sokkal kisebb es jelentektelenebb dolog miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:45
Ma mar masodszor vagy lemaradva hirek temajaban...es erre alapozva osztod az eszthehetheoriginal írta:hogy jön ez ide?Amugy, mar bocsanat, de te egy forumon is szoktal hisztizni, mert hogy serti eppen valami a jogaidat...pedig nem harmincezren uvoltik az arcodba, hogy halal rad feher egér.
![]()
szinte semmilyen reszleteben nem összehasonlithato a ket dolog.
ugy tudtam elvesztettek a babat, ez van a neten. ahol nyilvan minden igaz.Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia
vissza a temara: talan ha a palyan normalis emberhez meltoan viselkedne, nem szimulalna, dobalna magat a semmire, meg eltorzult arccal üvöltene mikor hozza se ernek, akkor nem valtana ki ekkora gyuloletet az adott emberekbol se.
nem hinnem, hogy ugy indult, hogy valaki kitalalta ket sör között, hogy te juan csinaljunk mar egy dögöljmeggecivinicius molinot
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:39
hogy jön ez ide?Amugy, mar bocsanat, de te egy forumon is szoktal hisztizni, mert hogy serti eppen valami a jogaidat...pedig nem harmincezren uvoltik az arcodba, hogy halal rad feher egér.
ugy tudtam elvesztettek a babat, ez van a neten. ahol nyilvan minden igaz.Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:36
Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia, szoval nem tudjuk meg hala a jo egnek, hogy mi lett volna Valverdevel, ha baj van a kicsivel.huszonparevesen mar nehogymar ez bantsa meg ettol sirjonrijon mar, az elet kemeny dolgai amikor jönnek majd, akkor mi lesz? összeomlik teljesen es vege mindennek?
pl egy valverde csaladi tragedia hol van ehhez a szarhoz kepest? aztan itt bög meg nyammog, hogy milyen csunyagonosz szurkolok vannak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:31
nem robotok nyilvan, de itt valik el a szar a viztol, van e benne erö, tartas es buszkeseg maga irant pl - tekintve, hogy mar most sokkal többet ert el, mint ezek a rasszista bekiabalok az eletben - vagy kislany/kisgyerek modra feladja az egeszet.Nem ezek a focisták mind droidok érzés nélküli robotok.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 22., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:22
Gondolom nem veletlen, hogy sirt is a palyan tegnap, mikozben a halalat kivanjak ezrek a "majomnak".hehetheoriginal írta:nem kene gyengeseget mutatni.. ezzel csak meg boldogabba teszi a rasszistakat, plusz a madrid is gyengul, ultimate win a többieknekRealista24 írta: Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
ertem en, hogy szarul esik, hogy beszoltak neki - legyen az barmi - de nehogymar ez hatarozza meg a palyafutasat meg a donteseit.
azert par szomoru pillanaton kivul nem nagyon tortent vele drasztikus baj, hazamegy az i7-tel a millios keglibe, aztan holnap uj nap.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem