fel kell noni.
nagy penzhez, nagy szinpadhoz nagy felelosseg, nagy expozicio jar.
kezelnie kell ezeket, es nem elpityeredni, mint egy kisgyerek.
huszonparevesen mar nehogymar ez bantsa meg ettol sirjonrijon mar, az elet kemeny dolgai amikor jönnek majd, akkor mi lesz? összeomlik teljesen es vege mindennek?
pl egy valverde csaladi tragedia hol van ehhez a szarhoz kepest? aztan itt bög meg nyammog, hogy milyen csunyagonosz szurkolok vannak.
igen, nem vagyok fekete, nem erthetem meg, blablabla, meg a sok közhely.
de ha valaki jön, hogy te utolso legalja magyar kutya vagy pl nem hiaba dolgozol te nyugaton te ehenkorasz mezitlabas, mittudomen barmi ilyesmi rasszista sertes, en nem pityeredek el, vagy kemenyen odabaszok, vagy kirohogom, szituaciotol függoen, aztan holnap uj nap.
de ha bemutatja a vilagnak, hogy a nagyapja rabszolga volt pl es rola forgattak az isaurat, es ez az ö gyerekkorara is kihatott, akkor megertem.
de most lemajmoznak? pff bitch please. mindenkire/barkire/akarkire lehet hasonlo dolgokat eldurrantani, legyen az barmilyen jegye, tulajdonsaga, kinezete, akarmi alapjan.
ki kene jönni az ovibol.
van abban valami, hogy a sok masik fekete jatekost valamiert nem kivanjak a halalba, vagy legalabbis nem ezen a szinten.
a szurkoloknak van ez a taplo retege, a klubjuknak es a liganak kell tennie valamit ellenük, de a jatekos nem mutathat gyengeseget, mert akkor meg jobban atgyalogolnak rajta minden meccsen, a hetkoznapokban is.
Nem ezek a focisták mind droidok érzés nélküli robotok.
nem robotok nyilvan, de itt valik el a szar a viztol, van e benne erö, tartas es buszkeseg maga irant pl - tekintve, hogy mar most sokkal többet ert el, mint ezek a rasszista bekiabalok az eletben - vagy kislany/kisgyerek modra feladja az egeszet.
eddig nekem nem arrol tett tanubizonysagot, hogy eros felnott ferfive erett volna.
van egy tippem, hogy van e normalis apakep az eleteben vagy nincs.