Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:36

huszonparevesen mar nehogymar ez bantsa meg ettol sirjonrijon mar, az elet kemeny dolgai amikor jönnek majd, akkor mi lesz? összeomlik teljesen es vege mindennek?
pl egy valverde csaladi tragedia hol van ehhez a szarhoz kepest? aztan itt bög meg nyammog, hogy milyen csunyagonosz szurkolok vannak.
Milyen tragedia? Szerencsere nem lett tragedia, szoval nem tudjuk meg hala a jo egnek, hogy mi lett volna Valverdevel, ha baj van a kicsivel.

Amugy, mar bocsanat, de te egy forumon is szoktal hisztizni, mert hogy serti eppen valami a jogaidat... :roll: pedig nem harmincezren uvoltik az arcodba, hogy halal rad feher egér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:31

fel kell noni.
nagy penzhez, nagy szinpadhoz nagy felelosseg, nagy expozicio jar.
kezelnie kell ezeket, es nem elpityeredni, mint egy kisgyerek.

huszonparevesen mar nehogymar ez bantsa meg ettol sirjonrijon mar, az elet kemeny dolgai amikor jönnek majd, akkor mi lesz? összeomlik teljesen es vege mindennek?
pl egy valverde csaladi tragedia hol van ehhez a szarhoz kepest? aztan itt bög meg nyammog, hogy milyen csunyagonosz szurkolok vannak.

igen, nem vagyok fekete, nem erthetem meg, blablabla, meg a sok közhely.
de ha valaki jön, hogy te utolso legalja magyar kutya vagy pl nem hiaba dolgozol te nyugaton te ehenkorasz mezitlabas, mittudomen barmi ilyesmi rasszista sertes, en nem pityeredek el, vagy kemenyen odabaszok, vagy kirohogom, szituaciotol függoen, aztan holnap uj nap.

de ha bemutatja a vilagnak, hogy a nagyapja rabszolga volt pl es rola forgattak az isaurat, es ez az ö gyerekkorara is kihatott, akkor megertem.
de most lemajmoznak? pff bitch please. mindenkire/barkire/akarkire lehet hasonlo dolgokat eldurrantani, legyen az barmilyen jegye, tulajdonsaga, kinezete, akarmi alapjan.
ki kene jönni az ovibol.
van abban valami, hogy a sok masik fekete jatekost valamiert nem kivanjak a halalba, vagy legalabbis nem ezen a szinten.
a szurkoloknak van ez a taplo retege, a klubjuknak es a liganak kell tennie valamit ellenük, de a jatekos nem mutathat gyengeseget, mert akkor meg jobban atgyalogolnak rajta minden meccsen, a hetkoznapokban is.
Nem ezek a focisták mind droidok érzés nélküli robotok. :roll:
nem robotok nyilvan, de itt valik el a szar a viztol, van e benne erö, tartas es buszkeseg maga irant pl - tekintve, hogy mar most sokkal többet ert el, mint ezek a rasszista bekiabalok az eletben - vagy kislany/kisgyerek modra feladja az egeszet.
eddig nekem nem arrol tett tanubizonysagot, hogy eros felnott ferfive erett volna.
van egy tippem, hogy van e normalis apakep az eleteben vagy nincs.
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 22., hétfő 15:28

Az véletlenül sem lehet hogy ő egy olyan gyerek akit ezek a dolgok kibaszottul tönkrevágnak.
Nem ezek a focisták mind droidok érzés nélküli robotok. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:22

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
nem kene gyengeseget mutatni.. ezzel csak meg boldogabba teszi a rasszistakat, plusz a madrid is gyengul, ultimate win a többieknek :coffee:

ertem en, hogy szarul esik, hogy beszoltak neki - legyen az barmi - de nehogymar ez hatarozza meg a palyafutasat meg a donteseit.
azert par szomoru pillanaton kivul nem nagyon tortent vele drasztikus baj, hazamegy az i7-tel a millios keglibe, aztan holnap uj nap.
Gondolom nem veletlen, hogy sirt is a palyan tegnap, mikozben a halalat kivanjak ezrek a "majomnak".
Van amit nem tud a penz megoldani.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:18

Realista24 írta: Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
nem kene gyengeseget mutatni.. ezzel csak meg boldogabba teszi a rasszistakat, plusz a madrid is gyengul, ultimate win a többieknek :coffee:

ertem en, hogy szarul esik, hogy beszoltak neki - legyen az barmi - de nehogymar ez hatarozza meg a palyafutasat meg a donteseit.
azert par szomoru pillanaton kivul nem nagyon tortent vele drasztikus baj, hazamegy az i7-tel a millios keglibe, aztan holnap uj nap.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:15

Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 14:54

Figot a barcások pécézték ki, Vinit a liga összes favágó csapatának összes vadbarma. Messze nem ugyanaz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 22., hétfő 14:53

Igen, Figo eseteben kb csak a Barca ellen kapta a savat, Vini meg kb ebben az idényben mindenkitől, főleg idegenben. Mondom ezt úgy, hogy szerintem is az lenne tőle a legokosabb, ha lehajtaná a fejét, és szétszedné őket a pályán, szépen csendben. Viszont ezt is megértem, hogy kiborult a bili. Nem egyszerű eset ezt elviselni majdnem egy éven keresztül.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 22., hétfő 14:41

Ezzel szerintem csak olajat öntöttek a tűzre és nem azért mert helyeslem az ilyen viselkedést.
Múlt héten néztem meg a netflixen a figo affair című művet,aki emlékszik még rá ,hogy szerintem ő legalább akkora sztár volt mint most Vinicius amit kapott fenyegetőzést,utálatot az közelében nem ér ennek, a reakciója semmi nem volt sem a realnak sem Figonak,pedig még a feleségét gyerekét is elhordták mindennek.
Nem azt kell nézni mit mondanak,hanem,hogy ki mondja és ezt neki kellene legjobban felérni ésszel, ezen csak ő tud már változtatni a viselkedésével és a játékával.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 14:25

Perez találkozott ma személyesen Vinivel. Közölte, hogy elmegyünk a végsőkig.

Rubiales megkérte Vinit, hogy ignorálja Tebast :lol:

Bohózat komolyan, ezek a vezetők..

Valencia meg kitilt két embert a stadionból és akkor ezzel el van intézve. Komolyan, miért nem lehet bezáratni pár meccsre a Mestallát? Annak legalább lenne valami intézkedés jellege.

Két meccsre fogják eltiltani amúgy. Gondolom a kapusuk meg Hugo Durora semmilyen szankció nem vár, sem a Varos bíróra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 14:20

hehetheoriginal írta: What?
Szolasszabadsag, az mond valamit?
Kevered a dolgokat, ezek teljesen szubjektiv dolgok.
Ezek alapjan akkor pl nekem is jogom van minden nap mindenkitől meghallgatni, hogy szep vagyok es okos.
Persze hogy van rá jogod, miért ne lenne? Más kérdés, hogy nem találsz olyat, aki ezt mondaná. :mrgreen: :mrgreen:

A szólásszabadság nem jelenti a gyűlöletbeszéd megtűrését és támogatását. Véleményt nyilváníthatsz a stadionban 70,000 társaddal. Embereket vallási-származási-stb hovatartozás alapján nem különböztethetsz meg. Ez nem szubjektív, elég egyértelműen meg van határozva az a néhány pont, ami alapján nem különböztetjük meg embertársainkat, mert egyszerűen méltatlan. Azon kívül pedig azt mondasz, amit akarsz, nyilván a következmények vállalásával.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 14:17

Pipita írta:
hehetheoriginal írta: a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?
Hogy jogod van négerként úgy dolgozni menni, hogy nem kiabálják az arcodba, hogy "kurva majom anyádat, te büdös nigger."

Na, ez a viszonylag sok helyen alapnak gondolt jog pl nem érvényesült tegnap este Valencia vendégszerető városában.
What?
Szolasszabadsag, az mond valamit?
Kevered a dolgokat, ezek teljesen szubjektiv dolgok.
Ezek alapjan akkor pl nekem is jogom van minden nap mindenkitől meghallgatni, hogy szep vagyok es okos.
thereisonly1ronaldo

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 14:13

hehetheoriginal írta:
az alapvető emberi jogok megsértése között.
a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?
Hogy jogod van négerként úgy dolgozni menni, hogy nem kiabálják az arcodba, hogy "kurva majom anyádat, te büdös nigger."

Na, ez a viszonylag sok helyen alapnak gondolt jog pl nem érvényesült tegnap este Valencia vendégszerető városában.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 13:59

az alapvető emberi jogok megsértése között.
a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?
thereisonly1ronaldo

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. május 22., hétfő 13:59

https://penamadridista.hu/2023/05/22/vi ... stallahoz/

Meccs elott is ment hulye vagy Vinicius / majom vagy Vinicius :cens:

Sztem 5 meccses eltiltas a hazai meccsekrol minimum.
Nezok nelkul 5 meccs!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomidzsi 2023. május 22., hétfő 14:00-kor.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 13:57

rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.

.
A puta, puta madre, azok inkább ilyen bazdmeg szinű kötőszavak a spanyolban. Gondolom akkor jobban megérted, hogy miért gázabb a ' dögölj meg te majom meg az majom anyád is meg az egész majom családod'.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 22., hétfő 13:48

rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.

.
Pont azert is basz fel jobban, mert nem eltel benne, nem tapasztaltad.
Nekem van több barátom, különböző etnikai csoportokbol. Borzasztó szar tud lenni nekik. Hasonló mod, mintha neked anyaznak. Sot, szerintem egy kurva anyad sokkal kevesbe szemelyes, barmilyen hulyen is hangzik. Kb annyira atlag karomkodas lett szvsz, mint egy bazdmeg.
ZIDANE

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:42

.
Ez a te személyes dolgod. Engem az basz fel, ha kikapok fifában, de nem kikapni fifában nem alapvető emberi jog, szóval nem perelhetem be az EA-t, ha kikapok fifában. Remélem értjük a különbséget a személyes problémák, triggerek, és az alapvető emberi jogok megsértése között.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:40

Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.

.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:33

rikko írta:
Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.

Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.

Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.

Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
Maximálisan egyetértek veled.

Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?

Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.
Van különbség a szidalmazás és a rasszizmus között. Alapvető emberi jogaink közé tartozik, hogy bőrszín, vallás, nemi identitás alapján nem vagyunk megkülönböztetve. Nem alapvető emberi jog hogy nem kurvaanyázhatnak le. Ergo: a stadionból a kurvaanyázás egyelőre nem lesz kitiltva, de az alapvető emeri jogokkal szembemenő rigmusok igen. Angliában már megkezdték. Perez is kitiltotta az Ultras Sur náci vonalát. Ideje a ligában is rendet tenni.

És igen, nem kell csodálkozni, ha pár degenerált betalálja. Ahogy azon se kéne csodálkozni, ha ennek lenne következménye, kaphatja a bírságot a csőcselék is meg a klubja is. Na ez a következmény jelenleg nem létezik. Ez az, amin csodálkozni és változtatni kell.
Itt csak Vini a gond.
Nem, nem Viniciusszal van a gond, hanem azokkal az emberekkel, akik nem tartják be az alapvető emberi jogokat, meg azokkal a szervezetekkel, akik ezeket védelmezik, sőt, támogatják. Ezen kell először változtatni.

Vissza: