Nem ezek a focisták mind droidok érzés nélküli robotok.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 22., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:22
Gondolom nem veletlen, hogy sirt is a palyan tegnap, mikozben a halalat kivanjak ezrek a "majomnak".hehetheoriginal írta:nem kene gyengeseget mutatni.. ezzel csak meg boldogabba teszi a rasszistakat, plusz a madrid is gyengul, ultimate win a többieknekRealista24 írta: Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
ertem en, hogy szarul esik, hogy beszoltak neki - legyen az barmi - de nehogymar ez hatarozza meg a palyafutasat meg a donteseit.
azert par szomoru pillanaton kivul nem nagyon tortent vele drasztikus baj, hazamegy az i7-tel a millios keglibe, aztan holnap uj nap.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 15:18
nem kene gyengeseget mutatni.. ezzel csak meg boldogabba teszi a rasszistakat, plusz a madrid is gyengul, ultimate win a többieknekRealista24 írta: Brazil forrasok szerint Vini fontolora vette, hogy tavozik a Realbol. Illetve, hogy kiall a nyilvanossag ele es beszelni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 22., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 22., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 14:20
Persze hogy van rá jogod, miért ne lenne? Más kérdés, hogy nem találsz olyat, aki ezt mondaná.hehetheoriginal írta: What?
Szolasszabadsag, az mond valamit?
Kevered a dolgokat, ezek teljesen szubjektiv dolgok.
Ezek alapjan akkor pl nekem is jogom van minden nap mindenkitől meghallgatni, hogy szep vagyok es okos.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 14:17
What?Pipita írta:Hogy jogod van négerként úgy dolgozni menni, hogy nem kiabálják az arcodba, hogy "kurva majom anyádat, te büdös nigger."hehetheoriginal írta: a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?
Na, ez a viszonylag sok helyen alapnak gondolt jog pl nem érvényesült tegnap este Valencia vendégszerető városában.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 14:13
Hogy jogod van négerként úgy dolgozni menni, hogy nem kiabálják az arcodba, hogy "kurva majom anyádat, te büdös nigger."hehetheoriginal írta:a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?az alapvető emberi jogok megsértése között.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 13:59
a rasszista bekiabalasokkal milyen emberi jogok serultek?az alapvető emberi jogok megsértése között.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. május 22., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 13:57
A puta, puta madre, azok inkább ilyen bazdmeg szinű kötőszavak a spanyolban. Gondolom akkor jobban megérted, hogy miért gázabb a ' dögölj meg te majom meg az majom anyád is meg az egész majom családod'.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.
.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 22., hétfő 13:48
Pont azert is basz fel jobban, mert nem eltel benne, nem tapasztaltad.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.
.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:42
Ez a te személyes dolgod. Engem az basz fel, ha kikapok fifában, de nem kikapni fifában nem alapvető emberi jog, szóval nem perelhetem be az EA-t, ha kikapok fifában. Remélem értjük a különbséget a személyes problémák, triggerek, és az alapvető emberi jogok megsértése között.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:33
Van különbség a szidalmazás és a rasszizmus között. Alapvető emberi jogaink közé tartozik, hogy bőrszín, vallás, nemi identitás alapján nem vagyunk megkülönböztetve. Nem alapvető emberi jog hogy nem kurvaanyázhatnak le. Ergo: a stadionból a kurvaanyázás egyelőre nem lesz kitiltva, de az alapvető emeri jogokkal szembemenő rigmusok igen. Angliában már megkezdték. Perez is kitiltotta az Ultras Sur náci vonalát. Ideje a ligában is rendet tenni.rikko írta:Maximálisan egyetértek veled.Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.
Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.
Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?
Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.
Nem, nem Viniciusszal van a gond, hanem azokkal az emberekkel, akik nem tartják be az alapvető emberi jogokat, meg azokkal a szervezetekkel, akik ezeket védelmezik, sőt, támogatják. Ezen kell először változtatni.Itt csak Vini a gond.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:31
Így is mar tele vagytok csokival.hehetheoriginal írta: Mondjuk a rasszizmusgranatnak adunk egy löketet, ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 13:31
szerintem...engedd el.Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.
Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.
Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem