A puta, puta madre, azok inkább ilyen bazdmeg szinű kötőszavak a spanyolban. Gondolom akkor jobban megérted, hogy miért gázabb a ' dögölj meg te majom meg az majom anyád is meg az egész majom családod'.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.
.

Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont azert is basz fel jobban, mert nem eltel benne, nem tapasztaltad.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.
.
Nekem van több barátom, különböző etnikai csoportokbol. Borzasztó szar tud lenni nekik. Hasonló mod, mintha neked anyaznak. Sot, szerintem egy kurva anyad sokkal kevesbe szemelyes, barmilyen hulyen is hangzik. Kb annyira atlag karomkodas lett szvsz, mint egy bazdmeg.
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez a te személyes dolgod. Engem az basz fel, ha kikapok fifában, de nem kikapni fifában nem alapvető emberi jog, szóval nem perelhetem be az EA-t, ha kikapok fifában. Remélem értjük a különbséget a személyes problémák, triggerek, és az alapvető emberi jogok megsértése között.rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
.
.
- Pipita
Van különbség a szidalmazás és a rasszizmus között. Alapvető emberi jogaink közé tartozik, hogy bőrszín, vallás, nemi identitás alapján nem vagyunk megkülönböztetve. Nem alapvető emberi jog hogy nem kurvaanyázhatnak le. Ergo: a stadionból a kurvaanyázás egyelőre nem lesz kitiltva, de az alapvető emeri jogokkal szembemenő rigmusok igen. Angliában már megkezdték. Perez is kitiltotta az Ultras Sur náci vonalát. Ideje a ligában is rendet tenni.rikko írta:Maximálisan egyetértek veled.Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.
Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.
Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?
Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.
És igen, nem kell csodálkozni, ha pár degenerált betalálja. Ahogy azon se kéne csodálkozni, ha ennek lenne következménye, kaphatja a bírságot a csőcselék is meg a klubja is. Na ez a következmény jelenleg nem létezik. Ez az, amin csodálkozni és változtatni kell.
Nem, nem Viniciusszal van a gond, hanem azokkal az emberekkel, akik nem tartják be az alapvető emberi jogokat, meg azokkal a szervezetekkel, akik ezeket védelmezik, sőt, támogatják. Ezen kell először változtatni.Itt csak Vini a gond.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Így is mar tele vagytok csokival.hehetheoriginal írta: Mondjuk a rasszizmusgranatnak adunk egy löketet, ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót![]()
Itt csak Vini a gond. Mendy és többi fekete bőrű játékosotok sem kapja az ívet.
Itt Vini-ben is van bőven gond , de ez nem jelenti azt, hogy szabadon teret kell engedni a rasszizmusnak.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
szerintem...engedd el.Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.
Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.
Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
mer úgy jársz, mint Vini

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Kivagyok ezektől a becézéseidtől.hehetheoriginal írta:ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mondjuk a rasszizmusgranatnak adunk egy löketet, ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót

thereisonly1ronaldo
-
Maximálisan egyetértek veled.Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?
Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.
- Pipita
Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy az egybe mehet Mbappéért.
Viniciusnak nem kellett volna felülni a vonatra. Le kellett volna szarnia a picsába az ilyeneket.

Viniciusnak nem kellett volna felülni a vonatra. Le kellett volna szarnia a picsába az ilyeneket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Vini kinyitotta Pandora szelencéjét, és ennek beláthatatlanok a következményei. Olyan kártyát lobogtat, amiből rajta túlmutatóan nagy baj lehet.
Egy sportpszichológusra nagy szüksége lenne.
Egy sportpszichológusra nagy szüksége lenne.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Tebas Te fax !
"próbáltuk elmagyarázni...."
Mintha itt a fórumon olvasnám pár embertől
Zseniális nagy kreténség.

"próbáltuk elmagyarázni...."
Mintha itt a fórumon olvasnám pár embertől
Zseniális nagy kreténség.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szar az egesz spanyolfici miota CR elment, nezhetetlen, pankracio az egesz. nem csodalom azt se, hogy engedtek a barcanak hogy az utszeli ciganyokat beregeljek. normalis vilagban egy centet se kolthettek volna, de hat kellett, hogy a versenykepesseg megmaradjon, de annyire nezhetetlen minden meccs, hogy konkretan vallatni lehetne ezekkel siman. erre azert csak itt jatszik a vilag jelenlegi legjobb szelso tamado focistaja, hat oersze uldozzuk ki a vilagbol, es meg csak nem is kulonosebb banasmod kellene alkalmazni, hanem a meglevo szabalyokat betartani. erre ez a pokhendi liga elnok fasz kajak egy ilyet nyilatkozik? remelem perezek vegre egyszer jol odabasznak mert hanyinger az egesz.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Espn hozta le.hehetheoriginal írta:Jo perszerealmadrid95 írta:ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.
Vinicius es a kornyezete megelegelte a dolgot, a tavozast tartjak a legjobbnak.
Nyilvan van vmi unatkozo barom aki kitalalja ezeket
Lehet kacsa, de egy ido utan lehet elmergesedik annyira a szitu, hogy nincs visszaut. Azert Plben kicsit komolyabban szankcionaljak a rasszizmust, valami ilyesmi kene a Ligaba is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tavozast a ligabol ?
barhova menne, kb innen folytatnak a provoklasat, hatha onnan is eluldozik es nem szivatna a vedelmuket tovabb.
max ha olyan helyre megy, ahol mindenki fekete, akkor legalabb azt a kartyat nem tudjak kijatszani.
barhova menne, kb innen folytatnak a provoklasat, hatha onnan is eluldozik es nem szivatna a vedelmuket tovabb.
max ha olyan helyre megy, ahol mindenki fekete, akkor legalabb azt a kartyat nem tudjak kijatszani.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo perszerealmadrid95 írta:ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.
Nyilvan van vmi unatkozo barom aki kitalalja ezeket
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio