Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

kiserik

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 13:57

rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.

.
A puta, puta madre, azok inkább ilyen bazdmeg szinű kötőszavak a spanyolban. Gondolom akkor jobban megérted, hogy miért gázabb a ' dögölj meg te majom meg az majom anyád is meg az egész majom családod'.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 22., hétfő 13:48

rikko írta: Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.
Az, hogy engem szidnak ezért - azért (nem , nem vagyon neger, sem kisebbségi) azt leszarom. Ha a családot keverik bele azért pofánbaszok bárkit.

.
Pont azert is basz fel jobban, mert nem eltel benne, nem tapasztaltad.
Nekem van több barátom, különböző etnikai csoportokbol. Borzasztó szar tud lenni nekik. Hasonló mod, mintha neked anyaznak. Sot, szerintem egy kurva anyad sokkal kevesbe szemelyes, barmilyen hulyen is hangzik. Kb annyira atlag karomkodas lett szvsz, mint egy bazdmeg.
ZIDANE

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:42

.
Ez a te személyes dolgod. Engem az basz fel, ha kikapok fifában, de nem kikapni fifában nem alapvető emberi jog, szóval nem perelhetem be az EA-t, ha kikapok fifában. Remélem értjük a különbséget a személyes problémák, triggerek, és az alapvető emberi jogok megsértése között.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:40

Nem tudom, de engem az jobban felszab , ha kurvaanyaznak vagy apadfaszaznak.

.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:33

rikko írta:
Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.

Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.

Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.

Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
Maximálisan egyetértek veled.

Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?

Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.
Van különbség a szidalmazás és a rasszizmus között. Alapvető emberi jogaink közé tartozik, hogy bőrszín, vallás, nemi identitás alapján nem vagyunk megkülönböztetve. Nem alapvető emberi jog hogy nem kurvaanyázhatnak le. Ergo: a stadionból a kurvaanyázás egyelőre nem lesz kitiltva, de az alapvető emeri jogokkal szembemenő rigmusok igen. Angliában már megkezdték. Perez is kitiltotta az Ultras Sur náci vonalát. Ideje a ligában is rendet tenni.

És igen, nem kell csodálkozni, ha pár degenerált betalálja. Ahogy azon se kéne csodálkozni, ha ennek lenne következménye, kaphatja a bírságot a csőcselék is meg a klubja is. Na ez a következmény jelenleg nem létezik. Ez az, amin csodálkozni és változtatni kell.
Itt csak Vini a gond.
Nem, nem Viniciusszal van a gond, hanem azokkal az emberekkel, akik nem tartják be az alapvető emberi jogokat, meg azokkal a szervezetekkel, akik ezeket védelmezik, sőt, támogatják. Ezen kell először változtatni.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:31

hehetheoriginal írta: Mondjuk a rasszizmusgranatnak adunk egy löketet, ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót :kalapos:
Így is mar tele vagytok csokival.
Itt csak Vini a gond. Mendy és többi fekete bőrű játékosotok sem kapja az ívet.
Itt Vini-ben is van bőven gond , de ez nem jelenti azt, hogy szabadon teret kell engedni a rasszizmusnak.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 13:31

Pipita írta: Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.

Amikor a négerek nem ülhettek a buszon az első ülésre, le kellett volna szarniuk az egészet, kinek kell a balhé? Tanulják meg kezelni.

Amikor a néger focistát lemajmozzák a stadionban, tanulja meg kezelni. Mit kell ennek felülni? Zárja ki, szarja le, majd megunják. Tűrje csak a megaláztatást, ez a dolga.

Vannak ilyen dolgok hogy alapvető emberi jogok. Azokat tartassuk már be mindenhol. Igen, még a stadionban is.
szerintem...engedd el.
mer úgy jársz, mint Vini :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 22., hétfő 13:29

hehetheoriginal írta:ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót
Kivagyok ezektől a becézéseidtől. :shutup: :vivo: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 13:26

Mondjuk a rasszizmusgranatnak adunk egy löketet, ha idehozzuk a beli, dévi bapi triót :kalapos:
thereisonly1ronaldo

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 22., hétfő 13:24

Maximálisan egyetértek veled.

Viszont itt hozzá kell tenni, hogy akkor Vini se ugasson kifelé. Tartsa meg magának a sok hülyeséget, ne csak ő , hanem a többi is. Jah, hogy ez a showbiz része ? Akkor nem kell csodálkozni, hogy pár degenerált betalálja, akár a kereteken túllépve is.
Gondolom a legtöbb focista elenged jó pár "puta"-t minden meccsen. Akár mások irányába is, akkor az nem számít , belefér? Vagy a meccs hevében szöveg érvényteleníti?

Sok itt a kérdés, de ezt a rasszista vonalat el kell varrni. A lehető leghamarabb.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 22., hétfő 13:17

Amikor a nőknek nem volt szavazati joguk, a szüfrazsetteknek le kellett volna szarni az egészet. Foglalkozhattak volna a mosogatással.

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. május 22., hétfő 12:55

Egy az egybe mehet Mbappéért. :kalapos:

Viniciusnak nem kellett volna felülni a vonatra. Le kellett volna szarnia a picsába az ilyeneket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. május 22., hétfő 12:52

Vini kinyitotta Pandora szelencéjét, és ennek beláthatatlanok a következményei. Olyan kártyát lobogtat, amiből rajta túlmutatóan nagy baj lehet.
Egy sportpszichológusra nagy szüksége lenne.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 12:36

Tebas Te fax ! :lol:

"próbáltuk elmagyarázni...."
Mintha itt a fórumon olvasnám pár embertől
Zseniális nagy kreténség. :salute:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. május 22., hétfő 12:35

szar az egesz spanyolfici miota CR elment, nezhetetlen, pankracio az egesz. nem csodalom azt se, hogy engedtek a barcanak hogy az utszeli ciganyokat beregeljek. normalis vilagban egy centet se kolthettek volna, de hat kellett, hogy a versenykepesseg megmaradjon, de annyire nezhetetlen minden meccs, hogy konkretan vallatni lehetne ezekkel siman. erre azert csak itt jatszik a vilag jelenlegi legjobb szelso tamado focistaja, hat oersze uldozzuk ki a vilagbol, es meg csak nem is kulonosebb banasmod kellene alkalmazni, hanem a meglevo szabalyokat betartani. erre ez a pokhendi liga elnok fasz kajak egy ilyet nyilatkozik? remelem perezek vegre egyszer jol odabasznak mert hanyinger az egesz.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 12:29

hehetheoriginal írta:
realmadrid95 írta: 🚨💣 ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.

Vinicius es a kornyezete megelegelte a dolgot, a tavozast tartjak a legjobbnak.
Jo persze
Nyilvan van vmi unatkozo barom aki kitalalja ezeket
Espn hozta le.
Lehet kacsa, de egy ido utan lehet elmergesedik annyira a szitu, hogy nincs visszaut. Azert Plben kicsit komolyabban szankcionaljak a rasszizmust, valami ilyesmi kene a Ligaba is.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 22., hétfő 12:29

tavozast a ligabol ?

barhova menne, kb innen folytatnak a provoklasat, hatha onnan is eluldozik es nem szivatna a vedelmuket tovabb.

max ha olyan helyre megy, ahol mindenki fekete, akkor legalabb azt a kartyat nem tudjak kijatszani. :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 22., hétfő 12:28

Mondta, hogy nem megy sehova. Ki talalja ki ezeket? :lol:
:goat:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 12:26

realmadrid95 írta: 🚨💣 ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.

Jo persze
Nyilvan van vmi unatkozo barom aki kitalalja ezeket
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 12:26

🚨💣 ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.

Vissza: