Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és a bátorítást, sokat jelentett mindenki támogatása ebben a nehéz időben.

Műtét lesz mindenképp, de sokkal sürgősebb esetek is érkeztek, nem kerültem sorra 11 óra egy helyben fekvés után sem... Át lett fúrva balról-jobbra a lábam sarok környékén, súllyal húzzák 1-2 napig. Legkésőbb szerdán sor kerülhet rá, ha hamarabb nem is, mert akkor lesz a doki, aki felvett az osztályra, és ilyenkor ő végezheti csak a műtétet...
Már oda se bírtam figyelni, ortopédia vett fel elvileg, és majd aznap kell innen oda átszállítani, amikor lesz orvos, aki tőlük elvégezze, érthetetlenül állt néhány nővér és egyéb pozíciót betöltő, mert már napközben is itt voltak, se nem ettem, se nem ittam több mint 12 órán keresztül, na ez nem esett most jól. Nem tudom mit tegyek, de nem szeretnék szerda után is még itt tengődni mindig 5-7 napon keresztül, elég volt ez a mai kínzás is egész nap a gipszel, ami most felesleges volt ugye, mert ahogy jöttek be, egyből vágták is le rólam, hogy visznek fúrásra.